Καρκινάκια μου γλυκά, επιτέλους έφτασε η εποχή σας. Από τους πιο τυχερούς της παρέας, αφού είστε και καλοκαιρινό ζώδιο, ακριβώς στην έναρξη, γεμάτοι από αισιοδοξία και χαρά..

Τα φετινά σας γενέθλια είναι διαφορετικά από κάθε άλλη φορά. Γιατί η αλήθεια είναι πως η επιθυμία για αλλαγές μεγάλες και τρανές θα είναι έντονη. Ένας γάμος; Ένα παιδί; Ένας χωρισμός; Ένας νέος έρωτας;;; Μια επανάσταση θα τη κάνετε, προς το καλύτερο πάντα και ναι θα σας βγει..
Το φοβερό και τρομερό της υπόθεσης είναι πως, θα βάλετε κάποιους ανθρώπους σε σειρά προτεραιότητας και αυτό φυσικά θα ενοχλήσει αρκετές ψυχές, που σας θεωρούν δεδομένους. Τους ξεβολεύετε.. υπο μορφή έκπληξης..

Διχασμένους σας βρίσκω, γιατί από τη μια θα είστε πιο σίγουροι από ποτέ για τον εαυτό σας, για τις επιλογές σας, για τους ανθρώπους που είναι μέσα στη ζωή σας, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Από την άλλη όμως θα σας παίρνει από κάτω, θα τα ισοπεδώνετε όλα και θα φαντάζεστε διάφορα, με συνέπεια να πεισμώνετε, να αντιδράτε, να τσινάτε σχεδόν στα πάντα!


Το μυστικό για να κρατήσετε τις ισορροπίες είναι να προσαρμοστείτε στο περιβάλλον σας, ανάλογα με τη περίσταση φυσικά, να αποδεχτείτε τους άλλους με τα καλά και τα κακά τους και πάνω από όλα να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Οι ιδέες σας, θα είναι ενδιαφέρουσες πολύ, αρκεί να τις μοιραστείτε!

Μικρά συχνά καλοκαιρινά ταξιδάκια, να κάνετε με φίλους, με το σύντροφό σας, να ανανεώνεστε και να διώχνετε την αρνητική την ενέργεια μακριά.

Φροντίστε το σώμα σας. Γυμναστείτε, κολυμπήστε, παστωθείτε στις κρέμες, η λάμψη σας, πηγάζει και από εκεί! Να αλλάξετε εμφάνιση, ένα νέο χτένισμα είναι μια καλή αρχή.

Να μιλήσουμε και για τον Έρωτα; Φέτος που λέτε, εκεί στα καλά τα καθούμενα θα το πάθετε το κακό! Μια ύπαρξη εμφανίζεται, σας παίρνει τα μυαλά, σας ξεσηκώνει και άγνωστο το πώς θα το χειριστείτε! Γιατί ωραία είναι να είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ότι σας αρέσει, αλλά αν υπάρχει ήδη κάποιος μέσα στη ζωή σας, τότε τα βάσανα θα είναι πολλά! Θα σας φλερτάρουν αρκετά άτομα και πραγματικά θα μπερδέψετε τα μπούτια σας, γιατί θα νιώσετε επιθυμητοί, γοητευτικοί και πολύ σέξι!

Με ποια ζώδια θα ερωτοτροπήσετε;;; Θα υπάρξει εκείνη η χημεία η τρελή;;; Με Κριούς, Λιοντάρια και Υδροχόους! Αυτά τα ζώδια θα σας ανανεώσουν, θα σας ξεσηκώσουν και θα μπορέσετε να ζήσετε στιγμές αχαλίνωτου πάθους..

06/07 τυχερή ημέρα στον έρωτα
12/07 μια συνάντηση σας γοητεύει
18/07 προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει

Χρόνια σας πολλά.. και μοιράστε και κανένα ΌΧΙ!

magicfariel

Διαβάστε ακόμη στο  youweekly.gr:

Ζώδια και γάμος- Δες τι ζώδιο θα είναι ο μελλοντικός σου σύζυγος

Σε απατά; Πώς θα το καταλάβεις ανάλογα με το ζωδιό του

Έτσι θα τον ξετρελάνεις με ένα μόνο μήνυμα ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Χαμός έξω από το σπίτι του Παντελή Παντελίδη – Για ποιον λόγο διαμαρτύρεται ο κόσμος;

Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Αγγελικής Ηλιάδη χωρίς…photoshop! Θα πάθετε σοκ!

Χριστίνα Λαμπίρη: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τους καβγάδες με τον σύζυγό της: «Δεν μπορούμε να…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ