Οι αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν για τον απο μηχανής Θεό, για την άνωθεν ενέργεια που ερχόταν την κατάλληλη στιγμή να ρυθμίσει, να τακτοποιήσει και να επιλύσει θέματα και δυσκολίες που μας έχουν αποδυναμώσει και κουράσει ψυχικά..Τη σημερινή ημέρα, το τρίγωνο του παντοδύναμου Ήλιου από τον χώρο της κυριαρχίας του τον Λέοντα με τον απρόβλεπτο και επαναστάτη Ουρανού από τον παρορμητικό Κριό έρχεται για να φέρει σε όλα τα ζώδια ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και απρόσμενες συναντήσεις που σε κάποιες περιπτώσεις θα λειτουργήσουν βοηθητικά στα σχέδιά μας, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική μας ζωή.

Όταν το πλανητικό σκηνικό γράφει σενάρια, μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει τις πιο ευφάνταστες ιστορίες και τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές, γι’ αυτό αν μέχρι σήμερα κάτι δεν έχει εξελιχτεί όπως το περίμεναμε, ας μη βιαστούμε σε καμία περίπτωση να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί η ενέργεια των ημερών αυτών μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά σε οτιδήποτε σχεδιάζουμε ή οτιδήποτε επιδιώκουμε. Δεν αποκλείεται να υπάρξει για όλα τα ζώδια βοήθεια στα σχέδια τους, από εκεί που δεν το περιμένουν και να μπορέσουν να υλοποιήσουν ένα δύσκολο εγχείρημα με επιτυχία.

tri

Επίσης ένα άλλο σενάριο το οποίο είναι πολύ πιθανό να διαδραματιστεί, είναι όλα τα ζώδια να βρεθούμε μπροστά σε ενδιαφέρουσες επιστημονικές αποκαλύψεις ή εξελίξεις το διάστημα αυτό.

Ήλιος-Ουρανός όμως σημαίνει και απρόσμενες συναντήσεις, οι οποίες ενεργοποιούν και αυτές με τη σειρά τους το συναίσθημά μας και την ερωτική μας ζωή. Ο κύκλος αυτός μας φέρνει κοντά στα πρόσωπα εκείνα, που θα πυροδοτήσουν καινούργιες ερωτικές ιστορίες…Μιλάμε για κεραυνοβόλους έρωτες με την πρώτη ματιά, που θα ανατρέψουν ευχάριστα τα δεδομένα μας, ανεβάζοντας το δείκτη της αδρεναλίνης κατακόρυφα!
Πάθος, ένταση και ερωτική έξαψη, συνθέτουν ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα τις ημέρες αυτές, που τα πάντα είναι πιθανά!
Και μια και μιλάμε για έρωτες, είναι και τα πρόσωπα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμα τον κύκλο τους στη ζωή μας και τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να επανεμφανιστούν, ίσως και μέσα απο τυχαίες συναντήσεις, αναζωπυρώνοντας το συναίσθημα και την ερωτική διάθεση.Ας αφέθουμε όλα τα ζώδια στη μαγεία των ημερών και ας πιστέψουμε πως η ζωή πολλές φορές γράφει πολύ καλύτερα σενάρια από αυτά που ονειρευόμαστε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τoν Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό;

Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή συνηγορεί σε κάθε είδους θετική εξέλιξη, που μπορεί πραγματικά να απογειώσει τα σχέδιά σας, τις επιδιώξεις σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Ζήστε με πάθος τις εξελίξεις και δώστε χαρά στο καλοκαίρι σας!

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα Τυχερά Ζώδια των ημερών! Η Φωτιά & ο Αέρας φλερτάρουν με το σύμπαν.. by MagicF’Ariel!

Τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου: Ποια ζώδια θα πιεστούν;

Οι προκαταλήψεις των ζωδίων- Ποια είναι τα «κολλήματα» του καθενός

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Αποκάλυψη! Το πραγματικό κορμί της Τατιάνας Στεφανιδού χωρίς…photoshop!

Δείτε για πρώτη φορά την Νανά Καραγιάννη μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο! Δυνατή και αισιόδοξη!

Ευγενία – Άδωνις: Χαμογελαστοί και… τόπλες, ποζάρουν αγκαλιά στην ξαπλώστρα

loading...