Το ζώδιο του Σκορπιού είναι αυτό που δίνει τον τόνο και στην σημερινή ημέρα καθώς φιλοξενείται σε αυτό η Σελήνη, αναστατώνοντας τον συναισθηματικό μας κόσμο με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας να έρχονται σε πρώτο πλάνο ώστε να διεκδικήσουμε την κάλυψη τους, ενδεχομένως γινόμενοι και υπερβολικά απαιτητικοί…

Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, μια όψη που αυξάνει την ευαισθησία μας, μας κάνει πιο ευάλωτους απέναντι στην καθημερινότητα, στις σχέσεις, στο λόγο, αλλά δημιουργεί και ανάγκες φυγής απ’ οτιδήποτε νοιώθουμε να μας πιέζει ή να μη μας αρέσει! Όνειρα, επιθυμίες, φαντασιώσεις, μπαίνουν σε προτεραιότητα στο πρωινό της ημέρας, δημιουργώντας ένα κλίμα συχνά ονειρικό, μέσα από το οποίο ταξιδεύουμε, ακόμα και αν βρισκόμαστε σε χώρους δουλειάς, που απαιτούν συγκέντρωση και προσοχή. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι μπορείτε να μιλήσετε με σαφήνεια, να γίνετε κατανοητοί ή να κατανοήσετε επαρκώς τα δεδομένα.

zz

Στις 1:47 το μεσημέρι, το εξάγωνο της Σελήνης-Ερμή βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία, προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης, δίνει όμως και αρκετά ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα και συζητήσεις, που αναβαθμίζουν τη διάθεσή μας και μπορεί να προσφέρουν ακόμα και βελτιώσεις στα όποια θέματα μας απασχολούν.

Στις 3:05 το μεσημέρι, το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα δημιουργεί την επιθυμία για συνεύρεση, συνύπαρξη με τα πρόσωπα που αγαπάμε. Οι ώρες αυτές είναι κατάλληλες για να ανταλλάξουμε συναισθήματα, μηνύματα, να πούμε αυτό που νιώθουμε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη μας και να φορτίσουμε με ευχάριστο τρόπο τις μπαταρίες της ψυχής μας.

Στις 9:21 το βράδυ, το τετράγωνο Σελήνης- Ήλιου δημιουργεί μια τάση απομάκρυνσης από τους γύρω μας, μια και φορτίζει τη συναισθηματική μας κατάσταση, έτσι που πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει μια ένταση στην επικοινωνία, κυρίως με τον ερωτικό μας σύντροφο. Είναι πολύ εύκολο να υψωθούν οι τόνοι, δημιουργώντας εντάσεις κι ένα κλίμα αναστάτωσης στην καθημερινότητά μας… Καλό είναι τις βραδινές ώρες της ημέρας να αποστασιοποιηθούμε, για να αποφύγουμε την όποια εμπλοκή μπορεί να δημιουργηθεί με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας και να διατηρήσουμε τις ισορροπίες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό;

Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) εισπράττετε τη θετική πλευρά της ενέργειας της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού. Κυρίως τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, μπορείτε να προωθήσετε τα θέματα που σαν ενδιαφέρουν ή να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε. Μη διστάσετε να εκφράστε την ανάγκη ή την επιθυμία σας… Να είστε σίγουροι ότι και οι άλλοι έχουν τη διάθεση να ανταποκριθούν.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Σελήνη περνά σήμερα στο Σκορπιό- Σε ποια ζώδια ενισχύεται η ερωτική διάθεση;

Eίναι έτοιμος για μια σταθερή σχέση; Εξαρτάται από το ζώδιό του!

Πώς εκφράζει τη ζήλεια κάθε ζώδιο- Τι οδηγεί το καθένα στην παράνοια…

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Αποκάλυψη – φωτιά: Με τι απείλησε ο πατέρας της Κορακάκη την ελληνική πολιτεία που τους έγραφαν κανονικά;

Το μήνυμα της Μίνας Αρναούτη μετά το ξέσπασμα της μάνας του Παντελή Παντελίδη

Κατεδάφισαν το «αχούρι» που προπονούνταν η Άννα Κορακάκη, ανήμερα του τελικού

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ