Η Σελήνη στους Ιχθύες μας συνοδεύει αυτό το διήμερο έως τις 3.32 το μεσημέρι της Κυριακής που περνάει στον Κριό.

Το Σάββατό μας αναμένεται ρομαντικό και γεμάτο εμπνεύσεις ενώ η επιθυμία μας είναι να περάσουμε όσες περισσότερες ώρες μπορούμε κοντά στη θάλασσα.

Στις 3.00 το μεσημέρι η αρμονική όψη της με τον Πλούτωνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα από το πρωί έως το απόγευμα και η έκφρασή τους γίνεται επίμονη. Διαλέγουμε το αντικείμενο του πόθου μας και ασχολούμαστε με αυτό όποιο και αν είναι.

Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, προκαλεί υπερβολή σε ότι κάνουμε, ενώ είμαστε επιρρεπείς σε απολαύσεις όπως το ποτό, το φαγητό και το sex, που αποκτούν ιδιάζουσα σημασία.

Την Κυριακή ξυπνάμε με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Άρη στις 10.00 το πρωί και ως το μεσημέρι δραστηριοποιούμαστε συναισθηματικά και σωματικά. Είναι ιδανικές ώρες για ψάρεμα, wind surfing, συλλογή από πέτρες και οτιδήποτε σχετικό με το νερό και τις ασχολίες κοντά σε αυτό.
Στις 3.32 η Σελήνη περνάει στον Κριό και η ενέργεια αρχίζει και ανεβαίνει, αλλάζοντας και τις προτιμήσεις μας.

Το μόνο που εξακολουθούμε να επιθυμούμε είναι η άσκηση και η συνεχής κινητικότητα καθώς η αντοχή μας μεγαλώνει.

Η αρμονική όψη με τον Ήλιο στον Λέοντα στις 7.16 το απόγευμα, κάνει το βράδυ μας έντονα ψυχαγωγικό, με ανεβασμένη και ακούραστη διάθεση.
Για πολλούς αυτό το βράδυ θα είναι πολύ συναρπαστικό και γεμάτο ευχάριστες στιγμές.

Ιχθύες  Σκορπιοί, και Καρκίνoι, απολαμβάνετε ιδιαίτερα το Σάββατο αλλά και το πρωινό της Κυριακής και μπορείτε να εντάξετε μια νέα εμπειρία στη ζωή σας. Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται.

Αιγόκεροι Ταύροι και Παρθένοι, επικοινωνείτε περίφημα με τους άλλους και η συναισθηματική σας ζωή παίρνει χρώμα. Νιώθετε την ανάγκη να υπερβάλλετε και να ξεδώσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, και Κριοί, από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά νιώθετε μια ανακούφιση που σιγά σιγά γίνεται μεγάλη ικανοποίηση. Το βράδυ της Κυριακής η κοινωνική σας ζωή απογειώνεται.

Δίδυμοι και Τοξότες απομονώστε τα προβλήματα και τις δυσκολίες και καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό έως το μεσημέρι της Κυριακής. Έχετε μεγάλη ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Το βράδυ της Κυριακής καταφέρνετε να προκριθείτε μετά από γερό αγώνα.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ήλιος στον Λέοντα και Σελήνη στους Ιχθείς- Περάστε το τριήμερο με αισιοδοξία

Πόσο γρήγορα ξεπερνούν τα ζώδια τις προηγούμενες σχέσεις τους;

Θέλει το πάνω χέρι στη σχέση; Μάθε πώς θα το χειριστείς ανάλογα με το ζώδιό του

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Νανά Καραγιάννη: Η τελευταία τηλεοπτική της συνέντευξη – Όταν έκλαψε στον αέρα για το πρόβλημα υγείας της!

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νανά Καραγιάννη: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για πρώτη φορά απαντά: Γιατί έκανε φασαρία για τραπέζι στον Σάκη Ρουβά;

loading...