Από την Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα αισθανθείς από το πρωί έναν αέρα ανανέωσης! Πάρε ένα τηλέφωνο τους φίλους σου που τους έχεις παραμελήσεις λόγω υποχρεώσεων και κανονίστε να βρεθείτε και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Αν ασχολείσαι με κάποιο σύλλογο ή είσαι γραμμένος σε κάποια ομάδα, η ημέρα ενδείκνυται για να επικοινωνήσεις μαζί τους τις ιδέες και τις προτάσεις σου. Όπως και να επιλέξεις να περάσεις την ημέρα σου να θυμάσαι πως οι συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται!

Σήμερα μπορεί να θέλεις να περάσεις την ημέρα με τους αγαπημένους σου φίλους αλλά πρέπει να κάνεις ένα καλό deal με το ταίρι σου για να μη νιώσει παραγκωνισμένο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα γίνει μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείς στον επαγγελματικό τομέα αλλά παρόλα αυτά δεν θέλεις να τα παρατήσεις γιατί δεν σου αρέσει να παραιτείσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φροντίσεις τη δημόσια εικόνα σου και να αναγνωριστείς μέσα από την επαγγελματική σου καταξίωση. Υπάρχει περίπτωση να το παρακάνεις και να παραμελήσεις εντελώς την προσωπική σου ζωή και την οικογένεια σου με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες.

Η προσήλωση στους επαγγελματικούς σου στόχους μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση σου καθώς θα την παραμελήσεις αισθητά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα κυμανθεί σε χαλαρά για την εβδομάδα επίπεδα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με το ευρύτερο κοινωνικό αλλά και συγγενικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις επισκέψεις σε ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες καθώς οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφηναν. Η ημέρα ευνοεί επιμορφωτικά σεμινάρια, ξένες γλώσσες ή οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τις γνώσεις σου.

Πάρε το ταίρι σου και κάντε μια βόλτα σε συγγενείς, φίλους και κουμπάρους που έχετε να δείτε καιρό! Αν είσαι ελεύθερος/η, μέσα στις επισκέψεις της ημέρας, μπορεί να συναντήσεις και τον επόμενο σου έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις μια συνάντηση ή μια σκέψη που θα σε αναστατώσει συναισθηματικά και θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο για το υπόλοιπο της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί κτητικά συναισθήματα με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου αλλά και τα υλικά αγαθά. Είναι πολύ πιθανό να έχεις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και μπορείς να βγεις ευνοημένος/η, αρκεί να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση να λάβει μέρος στη συζήτηση!

Η τάση να ελέγξεις το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να το πείσεις για οτιδήποτε θέλεις, θα φέρει συγκρούσεις καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να δεχτείς τη γνώμη του. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει μέσα σου το πάθος!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πιθανό να σου φέρει ανασφάλεια και σκέψεις για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι και συγκεκριμένα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα πριν αποφασίσεις να κάνεις οτιδήποτε, θα θελήσεις να πάρεις και τη γνώμη των γύρων σου για να είσαι σίγουρος/η. Η ημέρα μπορεί να φέρει διλλήματα σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες και είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις με βάση τι θέλουν οι άλλοι και όχι τι θέλεις εσύ. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία που χρειάζεται χωρίς να σκέφτεσαι ότι θα δυσαρεστηθούν κάποιοι.

Το ταίρι σου θα είναι ο μεγαλύτερος σου κριτής σήμερα καθώς οτιδήποτε και να κάνεις θέλεις να έχεις την έγκριση του. Αν είσαι ελεύθερος/η κλείσε τα αυτιά σου σε σχόλια τρίτων για την προσωπική σου ζωή γιατί θα σε ρίξουν, ιδιαίτερα αν τους επιτρέψεις να ασκήσουν κριτική για μία πρόσφατη γνωριμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα φέρει δουλειές που θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις λίγο την ταχύτητα σου προκειμένου να τις προλάβεις αλλά εσένα δεν σε τρομάζουν αυτά καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο εργατικός/η είσαι. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δώσει μια καλή ευκαιρία για να αποδείξεις πως μπορείς να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ακόμα και αν προκύψουν και έκτακτες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βοηθήσεις τον οργανισμό σου και να μην τον κουράσεις σπαταλώντας ενέργεια για ανούσια θέματα.

Το ταίρι σου ίσως να μην καταφέρει να σε δει σήμερα καθώς οι δουλειές σου θα είναι αρκετές και δεν θα σου αφήσουν χρόνο ούτε και διάθεση για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές γνωριμίες. Από αύριο και βλέπουμε…

ΖΥΓΟΣ

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει η παροιμία και θα είναι το μότο σου για σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα ανεβάσει τη διάθεση σου από το πρωί. Εκμεταλλεύσου την όρεξη και την ενέργεια που νιώθεις για να ξεκινήσεις γυμναστήριο, χορό ή κάποια νέα δραστηριότητα που θέλεις. Η ημέρα ενδείκνυται όχι μόνο για να βρεθείς με φίλους σου αλλά και για να διασκεδάσετε αλλά πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνετε!

Πάρε το ταίρι σου και κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα όπως μια βόλτα στο λούνα παρκ ή οτιδήποτε σας βοηθήσει να γίνετε και πάλι παιδιά. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα θα φέρει αισθηματικές επιτυχίες καθώς το φλερτ θα είναι το δυνατό σου σημείο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με το χώρο που ζεις και με τα άτομα της οικογένειας σου. Είναι πολύ πιθανό να έχεις κατά νου κάποιες αλλαγές η μετατροπές που μπορεί να φέρουν διαφωνίες και αντιδράσεις. Σκέψου μήπως η ανάγκη σου να προβείς σε αλλαγές αντικατοπτρίζει τη συναισθηματική σου αναστάτωση και όχι τις διακοσμητικές σου τάσεις.

Το ταίρι σου μπορεί να σου προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις μια βιαστική επιλογή λόγω του ότι δεν θέλεις να είσαι μόνος/η σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το συγγενικό και κοινωνικό σου περίγυρο καθώς όσο περισσότερους ανθρώπους θα έχεις δίπλα σου, τόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις και μια «απόβαση» στα μαγαζιά μαζί τους καθώς θα αισθανθείς την ανάγκη να κάνεις αγορές. Πρόσεξε όμως να πάρεις πράγματα που χρειάζεσαι καθώς θα έχεις την τάση για σπατάλες.

Πάρε το ταίρι σου και κάντε ένα τουρ σε συγγενείς, ακόμα και γείτονες για να περάσετε ένα χαλαρό βράδυ με παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά τη διάρκεια των κοινωνικών επαφών σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανασφάλεια που έχεις πιθανό να οφείλεται σε λάθος κινήσεις που νιώθεις πως σου έχουν κοστίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις αλλαγές που αφορούν οικονομικά θέματα, συμφωνίες και συναλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις δραστικές αποφάσεις αλλά καλό θα είναι να έχεις σκεφτεί καλά κάθε νέο σου ξεκίνημα και να μην το κάνεις με παρόρμηση.

Σήμερα θα σου είναι δύσκολο να πιστέψεις στον εαυτό σου και θέλεις την επιβεβαίωση από το ταίρι σου προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα ραντεβού για οικονομικά θέματα μπορεί να γίνει πιο προσωπικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων και μια τάση να εξωτερικεύσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα οτιδήποτε σκέφτεσαι είτε θετικό είτε αρνητικό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να προκύψουν θέματα καθώς θα αφήσεις την εντύπωση πως σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις συναισθηματικές εναλλαγές σου να σε κατευθύνουν και θυμήσου ότι φημίζεσαι για τη λογική σου σκέψη.

Η ημέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με το ταίρι σου καθώς θα πεις πράγματα χωρίς να τα φιλτράρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως οι επιλογές μας αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα αλλά και τα θέλω μας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα καθώς μπορεί να νιώθεις τους άλλους σαν απειλή με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις να κοινοποιήσεις τα σχέδια και τις σκέψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να σου φέρει αρνητικές σκέψεις με μορφή χιονοστιβάδας και μάλιστα χωρίς να μπορείς να τις στηρίξεις με λογικά επιχειρήματα. Άφησε τη λογική να υπερισχύσει ώστε να μπορέσεις να τα δεις όλα στη σωστή τους διάσταση.

Κάνε μια κουβέντα με το ταίρι σου γι αυτά που σε απασχολούν ώστε να ακούσεις και τη γνώμη κάποιου που εμπιστεύεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε γεμίσει ανασφάλεια η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μονό σε εσένα.

Πηγή: peoplegreece.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 03 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου;

loading...