Η αστρολογία σήμερα και τα φαινόμενα της ημέρας για τα ζώδια από την Αστρολόγο Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι την αστρολογία σήμερα τις αστρολογικές επιρροές της ημέρας σύμφωνα με το Αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα. Διαβάστε πως θα κυλήσει η μέρα σας στην αναλυτική ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

21 Νοεμβρίου 2016: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή ως 21 Δεκεμβρίου)

Έχουμε εκφραστικότητα, ειλικρίνεια και αισιοδοξία για τη ζωή. Διαθέτουμε δυναμικό χαρακτήρα, τόλμη και εξυπνάδα καθώς και γρήγορη αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω μας. Επικρατεί πολύ χιούμορ και μας αρέσει να φιλοσοφούμε και να εξερευνούμε οτιδήποτε περίεργο υπάρχει στη φύση. Επιδιώκουμε να επιβάλλουμε τη γνώμη μας και μπορεί να μιλήσουμε απότομα σε εκείνον που θα φέρει διαφορετική άποψη. Δεν βάζουμε τις σκέψεις μας σε μια τάξη και έχουμε μια γενική αστάθεια. Συμπαραστεκόμαστε και δίνουμε όλη μας τη φροντίδα σε εκείνους που τη χρειάζονται και την έχουν ανάγκη.

21 Νοεμβρίου 2016: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

21 Νοεμβρίου 2016: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο κάνει τα συναισθήματά μας πιο έντονα, όμως πρέπει να προσπαθήσουμε να τα διοχετεύσουμε προς ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 20 Νοεμβρίου;

loading...