Από την Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, βάζοντας σε στη διαδικασία να αποδείξεις τι αξίζεις. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα προσπαθήσει να σε παρασύρει σε βόλτες, εξόδους, ψώνια και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με πράγματα εκτός της δουλειάς σου. Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τις δικαιολογίες πως «έχεις ανάγκες», «δεν γίνεται να δουλεύεις όλη τη μέρα» και διάφορα τέτοια εκτός και αν καταφέρεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στις ανάγκες σου και τη δουλειά.

Σήμερα μπορεί να είσαι πολύ κουρασμένος/η λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά το ταίρι σου θα βρει τρόπο να σε ξεκουράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα σαγηνεύσεις αρκετούς στο πέρασμα σου ακόμα και άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το μυαλό στο ψάχνει ευκαιρία να ταξιδέψει καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει την ανάγκη σου για απόδραση. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη γοητεία σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα υποσχεθείς καθώς μπορεί να μην καταφέρεις να τα υλοποιήσεις και, προκειμένου να μην εκτεθείς σε λίγες μέρες, προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η στα λόγια.

Οι πειρασμοί είναι πολλοί και θα σε βάλουν στη διαδικασία να φλερτάρεις και μάλιστα ασύστολα! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα κάνεις τίποτα επιλήψιμο, αν όμως έχεις ήδη βρει το ταίρι σου τα πράγματα αλλάζουν…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τρόπο να εκτονώσεις τη συναισθηματική σου φόρτιση. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει τρόπους εκτόνωσης και  πάθη, έρωτες αλλά και χρήματα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η γοητεία σου και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπεις σήμερα, δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο αλλά πρόσεξε να μη τα χρησιμοποιήσεις για δόλιους σκοπούς!

Σήμερα μπορείς να χαρίσεις στο ταίρι σου ένα αξέχαστο βράδυ γι αυτό ξεκίνησε από τώρα τις ετοιμασίες! Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις τα πάντα για να κατακτήσεις αυτόν/η που θέλεις και το πιο πιθανό είναι να τα καταφέρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στις προτεραιότητες σου. Θέλεις να συντηρείς τις ισορροπίες μαζί τους καθώς το να έχεις δεδομένη την εύνοιά τους είναι ένας τρόπος για να πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη υποδεικνύει πως θα καταφέρεις να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αν οι σχέσεις σου είχαν περάσει δια πυρός και σιδήρου, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να εξομαλυνθούν και μπορεί να έρθουν και νέες ευκαιρίες για μια συνεργασία που θα σου αποφέρει κέρδη. Βάλε τα δυνατά σου λοιπόν!

Αν υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα στη σχέση σου, η ημέρα ενδείκνυται για να σπάσει ο πάγος και να φτιάξουν όλα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα ενθουσιάσεις και θα γοητεύσεις οποιονδήποτε και να σε γνωρίσει σήμερα!

 

ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα  έχει αρκετές απαιτήσεις από εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας είτε είναι δικές σου είτε των άλλων. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη, θα σου χαρίσει γοητεία η οποία δεν θα αφήσει τους γύρω σου ανεπηρέαστους! Σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας γι αυτό επιχείρησε να ζητήσεις -και να λάβεις- πράγματα κυρίως αν έχουν να κάνουν με εργασιακά θέματα.

Οι υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας θα σε καταβάλλουν αλλά το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει να ξεκουραστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η θα γοητεύσεις οποιονδήποτε και ανσυναντήσεις και θα τελειώσεις και τις δουλειές σου με το λιγότερο δυνατό κόπο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί απόλυτα και η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη σήμερα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Η ημέρα μπορεί να φέρει ωραίες στιγμές με φίλους και ανθρώπους που αγαπάς αλλά και πολύ φλερτ! Αν θέλεις και κάτι παραπάνω για σήμερα, άφησε τη δημιουργική σου διάθεση ελεύθερη και διοχέτευσε τη σε κάποιο χόμπι σου. Όπως και να αποφασίσεις να περάσεις την ημέρα πρόσεξε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος των υπερβολών!

Μια άκρως ερωτική ημέρα προβλέπεται για εσένα είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι. Αν το έχεις βρει,οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο και «θύμισε» του τους λόγους που σε ερωτεύτηκε. Αν είσαι ελεύθερος το φλερτ θα είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας αν και μπορεί να είναι λίγο επιπόλαιο.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι προηγούμενες ημέρες μπορεί να έπαιξαν με τις αντοχές σου και να έφεραν στο προσκήνιο διάφορα οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα όμως σήμερα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με την οικογένεια σου και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και μια αλλαγή στο χώρο όπου ζεις προκειμένου να ανανεωθεί και να ομορφύνει.

Αν οι προηγούμενες ημέρες είχαν φέρει αναστάτωση στη σχέση σου, σήμερα μπορείς όχι μόνο να ρίξεις γέφυρες αλλά να αποφασίσεις και μια συγκατοίκηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θααπαλύνει τα αρνητικά βιώματα σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σου για επικοινωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βάλει στη διαδικασία να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να ψωνίσεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφος/η. Και αν νιώσεις όμορφος/η τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα το περάσεις και στους άλλους με αποτέλεσμα να μη λείψουν και οι ευκαιρίες για φλερτ!

Η γοητεία σου θα είναι έντονη σήμερα και θα φέρει νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σε ανανεώσουν. Αν έχεις βρει το ταίρι σου κάνε οτιδήποτε θέλεις μαζί του αλλά μην πάτε για ψώνια καθώς θα είσαι ευάλωτος στους πειρασμούς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικονομική ανασφάλεια που νιώθεις αυτές τις ημέρες σε έχει βάλει ήδη στη διαδικασία να ξεκινήσεις αποταμίευση, όμως αυτό δεν σου είναι αρκετό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει διακανονισμούς ή συμφωνίες από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος/η. Επίσης θα σε βάλει στη διαδικασία να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πιστέψουν σε εσένα και οι άλλοι.

Ακόμα και αν σε πιάσουν οι ανασφάλειες σου, θα συνειδητοποιήσεις πως για το ταίρι σου είσαι ο/η ένας/μια και μοναδικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα μπορεί να σε περιμένει στην τράπεζα ή στην εφορία ή οπουδήποτε μπορεί να γίνουν οικονομικές συναλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναστάτωση που πιθανό να είχε προκληθεί τις προηγούμενες ημέρες, θα αρχίσει να εξασθενεί και τα πράγματα θα γυρίσουν υπέρ σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη, θα βοηθήσει τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες. Η γοητεία σου θα είναι έντονη και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος/α να σου χαλάσει χατίρι. Η ημέρα ενδείκνυται και για να κάνεις μια αλλαγή που επιθυμείς στην εμφάνιση σου αλλά μέχρι τώρα το σκεφτόσουν.

Σήμερα μπορείς χωρίς κόπο και με τον κατάλληλο τρόπο να πείσεις το ταίρι σου για οτιδήποτε θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδιαφερόμενοι/ες υπάρχουν πολλοί, εσύ μένει να κάνεις την επιλογή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα θα έχει εκπλήξεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να κινεί τα νήματα παρασκηνιακά όμως. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου ξυπνήσει παλιά απωθημένα καθώς στο μυαλό σου μπορεί να βρίσκεται ένα συγκεκριμένο άτομο του παρελθόντος ή κάποιος/α που δεν μπορείς να έχεις.  Όσο όμως εσύ θα περνάς την ώρα σου σκεπτόμενος/η τι μπορείς να κάνεις για να επιτύχεις αυτά που θέλεις, ένας νέος θαυμαστής θα κάνει την εμφάνιση του και θα σε ξαφνιάσει!

Οτιδήποτε και να υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου καλό θα είναι να το συζητάς και να μην αφήνεις πράγματα που σε επηρεάζουν στο παρασκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας θαυμαστής/στριαθα σου αποκαλύψει τα αισθήματα του για εσένα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τις επαφές και τις συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους σου. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει κοντά σου ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάθε στόχο σου καθώς θα καταφέρεις να τους γοητεύσεις και να τους πείσεις για οτιδήποτε θέλεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φορέσεις το καλό σου χαμόγελο και να αφήσεις τη γοητεία σου να κάνει την υπόλοιπη δουλειά!

Το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε και να χρειαστείς σήμερα και μάλιστα με ιδιαίτερη χαρά. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου δεν θα αφήσει ανεπηρέαστα ούτε τα φιλικά σου πρόσωπα και μπορεί να έχεις εξομολογήσεις!

Πηγή:peoplegreece.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου;

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο από την Λίτσα Πατέρα!

loading...