Κριός

Η διαίσθησή σας είναι έντονη και το μυαλό σας είναι συγκεντρωμένο στον στόχο. Οι άλλοι ίσως έχουν προβλήματα αλλά εσείς είστε το σωσίβιο που χρειάζονται. Η πνευματική σας διαύγεια θα είναι πολύτιμη.

Ταύρος

Ίσως η διάθεση γύρω σας να είναι λίγο περίεργη. Ίσως όλοι να είναι πολύ σοβαροί. Είτε καταλάβετε το γιατί, είτε όχι απλά να ξέρετε ότι δεν σχετίζεται με εσάς.

Δίδυμοι

Περάστε καλά και μην αισθάνεστε ενοχές. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην πνίγεστε. Η ευαισθησία σας είναι έντονη. Μπορεί να επηρεαστείτε από την διάθεση των άλλων. Να είστε προσεκτικοί.

Καρκίνος

Ίσως απλά θέλετε να χαλαρώσετε. Δεν πειράζει. Μην σηκώνεστε αν δεν θέλετε. Μάλλον είναι καλύτερα να μείνετε κοντά στο σπίτι και να δείτε μια ταινία απόψε. Αν σας ρωτάνε πως είστε, να είστε ειλικρινείς.

Λέων

Επιτέλους όλοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν την οπτική σας. Να είστε ο εαυτός σας. Η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη και συγκεντρωμένη. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να καταφέρετε ότι θέλετε.

Παρθένος

Δώστε στους άλλους το περιθώριο της αμφιβολίας. Μην είστε βιαστικοί με τις πράξεις σας και πάρτε τον χρόνο να τα σκεφθείτε όλα αναλυτικά. Θα είστε συγχρονισμένοι μετά συναισθήματά σας.

Ζυγός

Αφήστε τις δουλειές στην άκρη και επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας. Ίσως είστε πολύ προστατευτικοί, αλλά θα πρέπει να πιστέψετε πως ότι αισθάνεστε είναι καλύτερα να το εκφράζετε.

Σκορπιός

Μιλήστε με έναν φίλο. Ίσως αισθάνεστε ότι το μυαλό σας είναι κολλημένο και αυτό μάλλον δεν σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να κάνετε μικρά βήματα.

Τοξότης

Τα πράγματα πηγαίνουν καλά, οπότε εκμεταλλευθείτε το. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων.

Αιγόκερως

Η αναποφασιστικότητα των άλλων ίσως σας κάνει να αισθάνεστε εκνευρισμό. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να το προσπεράσετε αυτό απλά προχωρώντας.

Υδροχόος

Ίσως σας είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας εδώ και καιρό τώρα πρέπει να μιλήσετε. Θα μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει, ενώ προσπαθείτε να προχωρήσετε. Οι άλλοι ίσως είναι πολύ ευερέθιστοι και ανυπόμονοι. Να είστε ευγενικοί.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Tι ζώδιο είσαι; Αυτό το ζώδιο είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα!

Προσοχή! Έρχεται ο Ανάδρομος Ερμής και μαζί του και… οι πρώην!

Τα ζώδια και οι 12 μύθοι του έρωτα! Τι ισχύει και τι όχι από όσα πιστεύουμε για τον φτερωτό Θεό;

Tα καλύτερά μας σήμερα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Σάββα Πούμπουρα

Πρώην συνεργάτης Λιάγκα-Σκορδά καρφώνει: »Η συνεργασία μου με Λιάγκα-Σκορδά δε μου έδωσε κάτι»

Κατερίνα Καινούργιου: Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα της μας παρουσιάζει το εντυπωσιακό της καμαρίνι!

loading...