ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και για λίγο ακόμα, θα επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή σου και θα σε κάνει καχύποπτο/η και εσωστρεφή. Κατά το απογευματάκι, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και η αντίστροφη μέτρηση για την αυριανή Πανσέληνο θα ξεκινήσει. Η Σύνοδος που θα κάνει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη, σε συμβουλεύει να μη βιάζεσαι, γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Επίσης, δεν είναι καλή ημέρα για να ταξιδέψεις, καθώς θα σου προκύψουν πράγματα που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Ωστόσο, αν πρέπει να το κάνεις, έλεγξε καλά το μεταφορικό σου μέσο, πριν ξεκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου, σου θα σε απασχολήσουν για λίγο ακόμα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Σκορπιού. Κατά το απογευματάκι, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη κι εσύ θα γίνεις πιο εσωστρεφής και λιγομίλητος/η, καθώς είναι πιθανόν κάποια από τις συναναστροφές σου να σε ταράξει συναισθηματικά. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, βάζει φωτιά στις σχέσεις σου, κυρίως με τους συνεταίρους σου, οπότε κράτα χαμηλούς τόνους και μη θυμάσαι πράγματα του παρελθόντος, μόνο και μόνο για να έχεις αφορμή για καυγά

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνε λίγη ακόμα υπομονή και οι υποχρεώσεις σου σιγά-σιγά φτάνουν στο τέλος τους. Νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να πάρεις μία «ανάσα» απ’ τη βεβαρυμμένη καθημερινότητα σου. Βέβαια, η σύνοδος της με τον ανάδρομο Άρη, θα σου δημιουργήσει νεύρα και εντάσεις που θα ξεσπάσεις στους κοντινούς σου ανθρώπους και τους συνεργάτες σου. Είναι μία καλή ημέρα για να σκεφτείς και πιθανόν να αναθεωρήσεις τις «δράσεις» του προηγούμενου διαστήματος, καθώς και να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου μέσα από τα λάθη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για λίγες ώρες ακόμα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο Σκορπιό, μπορείς να ξεκλέψεις χρόνο και να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και όχι με αυτά που πρέπει. Το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της, θα κάνει την εμφάνισή της. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, θα σου δώσει ενέργεια ώστε να φέρεις εις πέρας τις δουλειές σου αλλά θα σε κάνει και αρκετά νευρικό/η, οπότε χρειάζεται να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, καθώς οι καυγάδες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Τα οικογενειακά σου θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν αλλά όχι για πολύ ακόμα, καθώς είτε θα βρεις λύση είτε θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου αλλού! Το απογευματάκι, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και εσύ θα κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις –οικογενειακές και μη– και θα ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες και τα χόμπι σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη θα σε κάνει αεικίνητο/η και θα σου δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Προσοχή σε ανούσιους εκνευρισμούς που το μόνο που θα κάνουν είναι να σου χαλάσουν τη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαφές σου με φίλους και γνωστούς συνεχίζονται και σήμερα με αμείωτο ενδιαφέρον! Θέλεις πολύ να επικοινωνήσεις και δεν αντέχεις να νιώσεις κοινωνικά περιορισμένος/η για κανένα λόγο! Η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη το απόγευμα και θα προτιμήσεις από μόνος σου να αποσυρθείς στα ενδότερα και να ασχοληθείς μόνο με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη είναι πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια παλιά οικογενειακά θέματα, όχι και τόσο ευχάριστα, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και σήμερα, καθώς θα έχεις συζητήσεις και επαφές με τους συνεταίρους σου για να σχεδιάσετε εκ νέου το …οικονομικό σας μέλλον. Το απογευματάκι, η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δώσει μια ανάσα, καθώς θα στρέψει το ενδιαφέρουν σου στις ανθρώπινες σχέσεις με όλους ανεξαιρέτως, και όταν λέμε όλους, εννοούμε αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη σε προτρέπει να επανεξετάσεις σχέσεις με ανθρώπους που ανήκουν στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου και είχαν διακοπεί και να ρίξεις και μια ματιά στο μεταφορικό σου μέσο καλού – κακού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει με μία δυσθυμία και όχι και τόσο καλή διάθεση αλλά στην πορεία της, το απογευματάκι, που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη θα σε απασχολήσουν πρακτικά θέματα και κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, τράπεζες και τα οικονομικά σου γενικότερα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς ποιες οικονομικές κινήσεις σου δεν απέδωσαν καρπούς και πως μπορείς να τις επανασχεδιάσεις πιο σωστά αυτή τη φορά. Προσοχή στις διενέξεις με τους συνεταίρους σου, γιατί η ημέρα τις ευνοεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μέχρι το απόγευμα, μπορείς να μείνεις στο παρασκήνιο και να μη δίνεις λαβές για συζητήσεις και σχόλια αλλά το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου, θα «αναγκαστείς» να βγεις στο προσκήνιο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη είναι πιθανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και να σε «αναγκάσει» να αναθεωρήσεις σχέσεις είτε επαγγελματικές είτε με τον/τη σύντροφό σου, καθώς κάποιες από αυτές είναι πολύ πιθανόν να έκλεισαν τον κύκλο τους και κάποιες θα πρέπει να υποστούν αλλαγές για να εξακολουθήσουν να υπάρχουν στη ζωή σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές με φίλους σου και οι συζητήσεις μαζί τους συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα και σε κάνουν να αισθάνεσαι πλήρης ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς. Το απόγευμα, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η σου, γιατί καλές οι κουβέντες με τους φίλους σου, όμως χρειάζεται να κάνεις και μια κουβέντα με τον εαυτό σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φοβίες και άγχη που είναι κρυμμένα στο υποσυνείδητό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχεις αρκετή δουλειά και φιλόδοξα σχέδια, που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά η κούραση δεν θα σε αφήσει να δουλέψεις με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, θα σου δώσει το έναυσμα για να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα, καθώς το έχεις ανάγκη. Είναι πιθανό να πας για ένα ποτό μετά τη δουλειά και να συναντήσεις τους φίλους σου και αγαπημένα σου πρόσωπα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, σε καλεί να επανεξετάσεις φιλικές και συναδελφικές σχέσεις κάτω από νέο πρίσμα, αρκεί να το κάνεις με τακτ και ψυχραιμία

ΙΧΘΥΣ

Η ταξιδιάρικη διάθεσή σου και η περιπλάνηση του μυαλού σου σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα θα συνεχιστεί, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού. Το απόγευμα όμως που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, θα σε επαναφέρει λίγο απότομα στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Η Σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, θα  δημιουργήσει ισχυρές διαφωνίες με άτομα στο εργασιακό σου περιβάλλον και είναι πιθανό ν’ αναθεωρήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια: Πώς θα περάσετε το τριήμερο; Αναλυτικές προβλέψεις (20 – 22/05/2016)

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες, η Πανσέληνος αποκαλύπτει τους εχθρούς σας.. by MagicF’Ariel!

Δώστε προσοχή: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο! Χωρίς παρεξήγηση για τους υπόλοιπους…

 

loading...