Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις για να ισορροπήσεις λίγο την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ φρόντισε να συζητήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι πρέπει και κάποια στιγμή να δώσεις και προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε μία ευχάριστη Πέμπτη ξημερώνει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία.

Αισθηματικές
Η αισιοδοξία που θα έχεις για την σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, αν είσαι Ταύρος. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις τον σύντροφό σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Και για τις μοναχικές ψυχές, τα πράγματα προμηνύονται καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα σας χαρίσει η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σας ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην αλλάξεις τίποτε σήμερα που το πλανητικό σκηνικό είναι περίεργο για αλλαγές και ανακατατάξεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε αυτήν την Πέμπτη θα είσαι σε αναμονή και θα περιμένεις κάποια πράγματα, για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, να εξελιχθούν… αλλά η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο θα σου βάλει εμπόδια. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή και την σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να βγάλεις την πολύ γοητεία που έχεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που υπάρχουν στην ζωή σου, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις και η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. Άλλαξε οπτική και τις πόρτες του μυαλού σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν, αρκεί να είσαι τρυφερός και γλυκός στην συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμη σχέση, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να διώξεις μια και καλή την μοναξιά από κοντά σου.

Επαγγελματικές
Φίλε Καρκίνε απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά και πρέπει να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές.

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις στην αισθηματική σου ζωή και να πλησιάσεις τον σύντροφο σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά.  Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η ημέρα είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στην δουλειά σου, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, αν είσαι Λέων. Στα οικονομικά έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, μην αφήνεις διάφορες ‘’ανάποδες’’ καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες αναποδιές και αν σου φέρει η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σκέψου θετικά, κάνε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε  σήμερα θα σε κυριεύσουν κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου αρνητικά, αλλά όλα αυτά είναι παροδικά. Μην αφήνεις την αισιοδοξία να απομακρύνεται από κοντά σου.  Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, κινήσου μεθοδικά, προσέγγισε τον στόχο σου διακριτικά και ρομαντικά και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

Επαγγελματικές
Φίλε Παρθένε στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου εναλλακτικές μεθόδους που θα έκαναν τα σχέδια σου να προχωρήσουν και αυτοί με την σειρά τους θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα έξοδα που έχεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα οι ευθύνες που θα έχεις θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει και η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και καλά θα κάνεις να μην φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση και σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών και συνέχισε τις προσπάθειες σου, γιατί το φώς στον ορίζοντα, πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί για εσένα, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συμβαίνει τώρα: H επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ζώδια & Γάμος: Τι ζώδιο θα είναι ο μελλοντικός σου σύζυγος;

Οι 10 περιπτώσεις που αξίζει να τον συγχωρέσεις

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έκπληξη! Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος θα είναι μαζί στον αέρα της εκπομπής -Δείτε τι θα παρουσιάσουν

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η Σάσα Σταμάτη την ώρα της σύλληψης!

Ριζική ανανέωση! Η αλλαγή των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα (Photo)

loading...