Κριός
Ακολουθήστε την καρδιά σας… ή το πλήθος; Το Σάββατο μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε σύγκρουση μεταξύ της παθιασμένης σας παρόρμησης να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε και της προειδοποιητικής σκέψης ότι ίσως είστε, επίσης, λίγο απερίσκεπτοι. Ευτυχώς είστε Κριοί, οπότε αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τον λιγότερο περπατημένο δρόμο, μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Και πάλι, μπορεί να θέλετε να σταματήσετε και να σκεφτείτε τις συμβουλές των πιο ψύχραιμων φίλων σας ή την επίδραση που θα μπορούσε να έχει η επιλογή σας στο μέλλον.Είναι αυτή η συγκρότηση, αυτό που θέλετε μακροπρόθεσμα; Απολαύστε μια εορταστική βραδιά, αλλά μην κοιμηθείτε όλη την ημέρα της Κυριακής. Με τη Σελήνη να μπαίνει στον ρεαλιστικό Παρθένο νωρίς το μεσημέρι, μπορεί να πάρετε ένα πράσινο smoothie για το δρόμο, ενώ διαγράφετε τα εορταστικά σας δώρα από τη λίστα. Προσπαθήστε να βολέψετε και κάποια άσκηση στο ενδιάμεσο – περπάτημα αντί για οδήγηση ή περάστε μια ώρα στο χαλάκι σας της γιόγκα. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί αφού έχετε κάψει λίγο άγχος.

Ταύρος
Το ξέρετε ότι πρέπει να έχετε σταθερότερα όρια, αλλά το Σάββατο μπορεί να σας βρει να αμφιταλαντεύεστε. Δεν πειράζει, Ταύροι – δεν είναι έγκλημα να είστε λίγο αδύναμοι, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να είστε τόσο απόλυτα αυστηροί τον περισσότερο χρόνο. Αφήστε την καρδιά σας στο τιμόνι, ακόμα και αν δεν εγκαταλείψετε όλα τα πρακτικά ζητήματα. Είναι μια καλή ημέρα για να βρείτε χρόνο για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, οπότε προσπαθήστε να βάλετε τη δουλειά στην άκρη για αργότερα και να απολαύσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ποιός ξέρει; Ο εσωτερικός σας κύκλος μπορεί να προσφερθεί να σας βοηθήσει με ένα επαγγελματικό σχέδιο που μπορεί να χρειάζεται κάποια επιπλέον διορατικότητα και λίγο λάδωμα.Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στον παθιασμένο, παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας και σας βοηθάει να απαλλαγείτε από την κακοδιαθεσία που μπορεί να σας έχει χτυπήσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αφήστε πίσω τη λίστα με τις ευθύνες σας και βγείτε να παίξετε για λίγο. Λίγη περιποίηση χωρίς ενοχή, θα δώσει αέρα στα φτερά σας και πάλι. Καθώς επιστρέφει η λάμψη σας, το ίδιο κάνει και η ρομαντική σας φύση. Σχεδιάστε ένα ραντεβού για δείπνο – και όσο για αυτή τη λίστα ευθυνών; Μια λέξη: ανάθεση.

Δίδυμοι
Δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη περιπετειωδών ιδεών εκεί που βρίσκεστε εσείς Δίδυμοι, αλλά το Σάββατο τα ευγενή σχέδιά σας χρειάζονται μια μικρή έρευνα. Κατευθυνθείτε προς μια διερευνητική αποστολή για να τεκμηριώσετε τους ισχυρισμούς σας, ή να διερευνήσετε το κατά πόσο τα οράματά σας είναι βιώσιμα στη σημερινή αγορά. Ακόμα κι αν προσπαθείτε απλά να πείσετε το άλλο σας μισό, ότι η ανακαίνιση της κουζίνας ή η αγορά εισιτηρίων για το Μπαλί θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση, κάντε την έρευνά σας πρώτα. Τα όνειρα μιλούν, τα δεδομένα περπατούν. Ακονίστε κάποιους αριθμούς ή συγκεντρώστε κάποια στατιστικά στοιχεία και θα φτιάξετε μια πιο πειστική υπόθεση.
Θέματα του σπιτιού και της οικογένειας τραβούν την προσοχή σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στα εγχώρια εδάφη σας κατά το μεσημέρι. Δεν μπορείτε πλέον να αναβάλετε τα ψώνια για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, και αν θα κάνετε τη γιορτή στο σπίτι σας, επικοινωνήστε για να επιβεβαιώσετε τη λίστα των καλεσμένων σας. Νιώθετε στρεσαρισμένοι; Δοκιμάστε λίγη φροντίδα και φιλία για να απαλύνετε τα νεύρα σας. Ανάμεσα στις δουλειές σας, συναντηθείτε με ένα φίλο για ένα διάλειμμα για καφέ ή προσκαλέστε τον μαζί για μια κοινή αποστολή!

Καρκίνος
Σταματήστε πριν ψωνίσετε αυτό το Σάββατο. Ακόμα και αν έχετε λεφτά πάνω σας αυτή τη στιγμή, μπορεί να θέλετε να διοχετεύσετε μερικά από αυτά σε έναν ξέχειλο λογαριασμό, για να μειώσετε κάποιο χρέος σας ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για το μέλλον. Μια αντίθεση ανάμεσα στην Σελήνη από το Λέοντα και την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας προτρέπει να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας μεταξύ των καθημερινών εξόδων σας και των μακροπρόθεσμων οικονομικών σας στόχων. Μπορείτε να έχετε τη Fendi σας και να εξοικονομήσετε λεφτά, Καρκίνοι, απλά πρέπει να είστε συνειδητοποιημένοι για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που βγάλατε δουλεύοντας σκληρά. Την Κυριακή αναβιώστε τη χαμένη τέχνη της κατά πρόσωπο συνομιλίας. Με τη Σελήνη στην Παρθένο της αναλογικής τεχνολογίας στον Οίκο της φιλία σας, ήρθε η ώρα να μιλήσετε αντί να πληκτρολογήσετε. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας πίσω από την οθόνη ή με κόλπα στα φίλτρα του Snapchat σας. Αν έχετε ξεκινήσει έναν διασκεδαστικό διάλογο, συναντηθείτε σε πραγματικό χρόνο. Σίγουρα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να υπομείνετε το κρύο, αλλά μόλις βγείτε από το σπίτι δεν θα επιστρέψετε ξανά μέχρι την ώρα του ύπνου.

 Λέων
Συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε; Το Σάββατο μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας στην αντίθετη πλευρά ενός ζητήματος, με κάποιον που αγαπάτε. Ενώ η Σελήνη στο Λέοντα σας βοηθά να παραμείνετε σταθεροί στην πίστη σας, βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεστε στους άλλους αλαζονικοί ή άκαμπτοι. Ευτυχώς η συμπονετική Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, γεγονός που σας βοηθά λίγο να εξετάσετε τουλάχιστον την άλλη πλευρά. Εάν οι πεποιθήσεις σας μπάζουν νερά στην πραγματικότητα, τότε δεν υπάρχει λόγος να απειλείστε από κάποιον που εκφράζει αντίθετη άποψη. Ακόμα κι αν δεν επηρεάζεστε, μπορείτε και πάλι να προσπαθήσετε να καταλάβετε εάν οι απόψεις αυτού του ατόμου προέρχονται από ένα συναισθηματικό επίπεδο.

Σκεφτείτε την τσέπη σας την Κυριακή. Με την ευσυνείδητη Σελήνη στην Παρθένο να περνά από τη ζώνη των χρημάτων σας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, το πού ξοδεύετε τα μετρητά σας έχει σημασία. Αγαπάτε τις γειτονιές με πολιτισμό και χαρακτήρα; Κρατήστε τις ακμάζουσες υποστηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να ξοδέψετε λίγα παραπάνω. Εάν ψωνίζετε online, αναζητήστε μάρκες με κοινωνική συνείδηση και ηθικές πρακτικές.

 Παρθένος
Η εξάντληση πλησιάζει! Ακόμα κι αν είστε εξαντλημένοι, είστε φημισμένοι για το ότι συνεχίζετε να προσπαθείτε, Παρθένοι. Με την ευαίσθητη Σελήνη να είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη στη ζώνη της ευημερία σας το Σάββατο, ήρθε η ώρα να σταματήσετε και να εξετάσετε την υγεία σας. Χρειάζεται λίγη ξεκούραση, αλλά πώς θα μπορέσετε να χαλαρώσετε αν δεν τελειώσετε την ενοχλητική σας λίστα με τις δουλειές σας; Βάλτε σε προτεραιότητα τις κορυφαίες δύο τρεις, και στη συνέχεια ανταμείψτε τον εαυτό σας με λίγη ήπια γιόγκα, ένα μασάζ ή μια βραδιά στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση με ένα ποτήρι κρασί και φαγητό απ’ έξω. Η χαρά της ζωής επιστρέφει γύρω στο μεσημεράκι της Κυριακής, με τη Σελήνη να πλέει στην Παρθένο για δύο επιπλέον ημέρες και κάτι. Μην αφήσετε κανέναν να σας περιορίσει με υποχρεώσεις. Θα πρέπει να είστε αυθόρμητοι και μη δομημένοι με τα σχέδιά σας, να φεύγετε και να έρχεστε όποτε θέλετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να προτιμήσουν την παρέα του εαυτού τους και μόνο για αυτή τη μέρα. Βουτήξτε σε ένα δημιουργικό έργο ή πηγαίνετε για ένα κυνήγι θησαυρού σε μια καλλιτεχνική αγορά – και μην ακολουθείτε το χρονοδιάγραμμα κανενός, παρά μόνο το δικό σας.

Ζυγός
Βγάλτε τη μάσκα, Ζυγοί. Αυτή η χαλαρή και ατάραχη προσέγγιση, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς από την απόρριψη, αλλά οι άλλοι μπορεί να σας βρίσκουν αδιαπέραστους ή ακόμα και (τι φρίκη!!) βαρετούς. Καθώς καμία από τις δύο περιγραφές δεν ταιριάζει στον πραγματικό σας εαυτό, τι λέτε να χαλαρώσετε τις συναισθηματικές σας άμυνες για λίγο; Δεν προτείνω να ανοίξετε τις πύλες και να αφήσετε να ξεχειλίσει το ατελείωτο προσωπικό σας έπος εδώ. Για την ακρίβεια, σας παρακαλώ να μην το κάνετε. Απλά να έχετε ως στόχο να είστε παρόντες, ευπαρουσίαστοι και πρόθυμοι να μοιραστείτε την ανθρώπινη πλευρά σας. Θα βοηθήσετε τους άλλους να χαλαρώσουν και θα τους εμπνεύσετε να είναι πιο ανοιχτοί και οι ίδιοι.Την Κυριακή υποχωρήστε πίσω στο καβούκι σας, ενώ η Σελήνη παρασύρεται στην Παρθένο και τον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών. Πριν να μπορέσετε να είστε εκεί για κάποιον άλλο, ίσως χρειαστεί να εφοδιάσετε με καύσιμα τη δική σας δεξαμενή. Κάντε ένα διάλειμμα από το να τσεκάρετε μονίμως τις ειδήσεις ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή ρίχνετε μόνο μια γρήγορη ματιά κάθε λίγες ώρες). Διαβάστε για τη δική σας ευχαρίστηση ή σχεδιάστε ένα μασάζ. Όταν έχετε ξεκουραστεί αρκετά, σκεφτείτε να καθαρίσετε μια γωνιά του σπιτιού σας. Μπορεί να βρείτε μερικά σπουδαία πράγματα για να χρησιμοποιήσετε τις γιορτές – και να ανοίξετε κάποιο χώρο δίνοντάς του ανάσα από τα περίσσεια πράγματα.

Σκορπιός
Η Σελήνη του Σαββάτου είναι στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας και σας κάνει να επικεντρώνεστε σε ένα στόχο, με καμία διάθεση να αποσπαστεί η προσοχή σας από το πρόγραμμά σας. Αλλά η αντίθεσή της με την επικεντρωμένη στην καρδιά Αφροδίτη, να φροντίζει τον τέταρτο Οίκο σας, υποδεικνύει μια ανάγκη για ευαισθησία. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε ένα ανθρώπινο άγγιγμα, στην προσπάθειά σας να τελειώσετε τις δουλειές σας. Αντί να γαβγίζετε διαταγές, αφιερώστε μια στιγμή στο να συνδεθείτε με τους ανθρώπους, ρωτήστε τους τι κάνουν ή πείτε τους ένα ευχαριστώ. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ένα λεπτό για να το κάνετε αυτό, τότε ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο που έχετε οργανώσει τη μέρα σας.Την Κυριακή η Σελήνη στην Παρθένο, σας υπενθυμίζει ότι τα πολλά χέρια κάνουν πιο ελαφριά τη δουλειά. Ενώ μπορεί να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στο να ζητήσετε υποστήριξη- δεν θέλετε να επιβαρύνετε τους άλλους ή να τους έχετε υποχρέωση – θα σας πάρει δέκα φορές περισσότερο το να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε αυτή την αποστολή μόνοι σας. Βάλτε και λίγη Βιταμίνη Δ (διασκέδαση δηλαδή) στην ημέρα σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας, χαλαρώστε και θα επιστρέψετε με ανανεωμένη ενέργεια και δημιουργικότητα, στην αποστολή που έχετε να αντιμετωπίσετε.

Τοξότης
Προσοχή: Το Σάββατο μπορεί να υποσχεθείτε πολλά και να κάνετε λίγα, καθώς τα αστέρια επισκιάζουν την ικανότητά σας να καταλάβετε τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Ακόμα κι αν είστε πρωταθλητές στην πολυπραγμοσύνη, προσέξτε την τάση σας να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Η ίδια προειδοποίηση ισχύει και για αυτά που λέτε. Λίγη αυτολογοκρισία δεν είναι πάντα κακή, ειδικά αν δεν ξέρετε καλά όλα τα γεγονότα. Όταν νιώθετε ότι πιέζεστε αλλά ταυτόχρονα δεν είστε έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση, οι λέξεις «επιτρέψτε μου να κοιτάξω το πρόγραμμά μου και να σας πω τότε» θα κάνουν θαύματα.

Το βράδυ του Σαββάτου εξετάστε το ενδεχόμενο να φύγετε από την πόλη για λίγες ώρες, ακόμη και για μια ανανεωτική διανυκτέρευση κάπου αλλού. Κατά το μεσημεράκι της Κυριακής η Σελήνη γλιστρά στην Παρθένο, και στον προσανατολισμένο στους στόχους δέκατο Οίκο σας. Ξαφνικά θα έχετε την αντοχή να οργώσετε κάποιους καθυστερημένους στόχους για το τέλος του έτους. Κάντε μια λίστα και ελέγξτε τη δύο φορές: μπορεί να έχετε να κάνετε λιγότερα από όσα πιστεύει το αγχωμένο μυαλό σας. Δεδομένου ότι είναι Κυριακή, ανακατέψτε μερικές υποχρεώσεις με κάποια κοινωνικοποίηση. Προσκαλέστε ένα φίλο για να δείτε μια ταινία, ενώ εσείς τυλίγετε δώρα ή προετοιμάζετε τα υλικά για το γεύμα των γιορτών.

Αιγόκερως
Μήπως οι επιθυμίες σας ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σας; Το Σάββατο ξεκαθαρίστε τα καθημερινά σας έξοδα και έσοδα, πριν μπλοκάρετε το πλαστικό σας χρήμα. Ελέγξτε για υψηλά επιτόκια και τυχόν κρυμμένα κόστη αν αποφασίσετε να αγοράσετε με πίστωση. Αυτό που μπορεί να σκέφτεστε ως «επένδυση» (π.χ. μια ακριβή τσάντα ή ένα πολυτελές μοντέλο αυτοκινήτου) μπορεί να υποτιμηθεί στην πραγματικότητα το δευτερόλεπτο που θα φύγετε από το κατάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε, απλά να γνωρίζετε πού ακριβώς μπλέκετε.
Την Κυριακή θα νιώσετε τη ζεστασιά στην κοιλιά σας να επιστρέφει, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο εγκαθίσταται στον παθιασμένο και βασισμένο στις αρχές ένατο Οίκο σας. Μια πολιτικά φορτισμένη συζήτηση θα μπορούσε να ανεβάσει τους τόνους γρήγορα, αλλά δεν θα πρέπει να υποχωρήσετε από την πρόκληση. Για να αποφύγετε τη μόνιμη διαμάχη, κάντε ό,τι μπορείτε για να κατανοήσετε την οπτική του άλλου ατόμου. Αν θέλετε να διαλύσετε τα επιχειρήματά του, κατανοήστε αυτό που σας λέει πραγματικά στην αρχή. Ποιος ξέρει; Μπορεί η οπτική σας να είναι πιο κοινή απ’ όσο πιστεύατε.

Υδροχόος
Προειδοποίηση ευχαρίστησης των άλλων! Δεν είστε σε καμία διάθεση για σύγκρουση το Σάββατο, αλλά αν τα πάτε καλά με τους άλλους με δικό σας κόστος, αυτό θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον σας και να σας δαγκώσει. Βεβαιωθείτε ότι εκφράζετε τις απόψεις, τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας, πριν υπογράψετε πάνω στη διακεκομμένη γραμμή. Οι πιθανότητες είναι να μην προσπαθεί κανείς να σας εκμεταλλευτεί τώρα. Αλλά αν θέλετε τα πράγματα να είναι δίκαια ανάμεσά σας, μιλήστε αντί να περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας. Υπάρχει πάντα χώρος για διαπραγμάτευση, Υδροχόοι. Μην συμβιβάζεστε με όρους που δεν λειτουργούν υπέρ σας.Σχεδιάστε να κοιμηθείτε ως αργά την Κυριακή – ή να γυρίσετε πίσω στο κρεβάτι μετά το πρωινό. Με μια καυτή Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας, μπορεί να βρεθείτε σε μια στοργική αγκαλιά με κάποιον ξεχωριστό. Χρειάζεστε μήπως λίγο χρόνο για τον εαυτό σας; Αντιμετωπίστε την Κυριακή σαν μια προσωπική απόσυρση. Ακυρώστε τα σχέδιά σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, είτε πρόκειται για ένα σόλο ταξίδι για ψώνια είτε για μια μέρα στον καναπέ βλέποντας ταινίες.ζωδια Ιχθύες
Προειδοποίηση για άγχος! Έχετε μια μεγάλη λίστα με ευθύνες και μικρό εύρος προσοχής το Σάββατο. Πώς πάει αυτό για εσάς, Ιχθύες; Χαρίστε στον εαυτό σας μερικά διαλείμματα αποκατάστασης ανάμεσα στις δουλειές σας. Ακούστε μουσική, χορέψτε για πέντε λεπτά, εισπνεύστε κάποια καταπραϋντικά έλαια αρωματοθεραπείας. Μια δόση λεβάντας ή κάνα δυο ασκήσεις γιόγκα, θα καθαρίσουν το μυαλό σας και θα σας βοηθήσουν να τελειώνετε τις δουλειές σας. Επίσης βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι που έχετε στρατολογήσει για να σας υποστηρίξουν, σηκώνουν το βάρος τους. Δεν θέλετε να τους ελέγχετε, αλλά θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι το ίδιο.Βάλτε κάτω τη λίστα των υποχρεώσεών σας την Κυριακή και βρείτε χρόνο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στον Οίκο της σχέσης σας, βγείτε για καφέ με το άλλο σας μισό ή με τους καλύτερούς σας φίλους και θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο γειωμένοι και λογικοί. Είναι καιρός να προτείνετε μια συνθήκη ειρήνης με κάποιον που αγαπάτε; Την Κυριακή θα είστε πρόθυμοι να βρείτε αμοιβαίες νίκες – χωρίς να υποχωρείτε από μια σημαντική στάση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση, μπορείτε στοργικά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε;

πηγή: astro-live

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δίαιτα με πράσινο τσάι: Χάστε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Το παραδέχτηκε! Η Φαίη αποκάλυψε on camera πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα

Πόσο κρίμα! Πρώην παίκτρια πασίγνωστου ελληνικού ριάλιτι έχασε το μωρό της -Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

loading...