Μεγάλη Εβδομάδα και όλα μπορούν να συμβούν!

Κριός

Η εβδομάδα προσφέρεται για αλλαγές, τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε από την εμφάνιση σας, καθώς τελευταία νιώθετε πως κάτι επάνω σας δεν σας αρέσει και τόσο. Ήρθε η ώρα για να βελτιωθείτε. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αν σας σπάσουν το αυγό μην θυμώσετε.

Ταύρος

Νέα δεδομένα για τις σχέσεις σας με ορισμένους ανθρώπους σας βάζουν σε σκέψεις για το αν αυτοί αξίζουν να βρίσκονται κοντά σας. Αν νιώσετε πως κάποιος δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας, τότε αφήστε τον πίσω. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Προσοχή με το αρνί γιατί είστε φαγανοί και θα σκάσετε!

Δίδυμοι

Ένας αέρας ανανέωσης θα πλημμυρισει τα ενδιαφέροντα σας, ενώ θα έρθετε σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από το ελεύθερο πνεύμα τους και την έλλειψη ταμπού και ίσως μια νέα φιλιά μπει στη ζωή σας. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μην αναλωθείτε πάνω από 10 λεπτά για το τι θα βάλετε την Ανάσταση.

Καρκίνος

Οι συνθήκες είναι η πλέον κατάλληλες για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα και ίσως μάλιστα συνειδητοποιήσετε ότι οι καλύτερες ευκαιρίες έρχονται όταν αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γυρίσετε στα παιδικά σας χρόνια όταν δείτε την οικογένειά σας μαζεμένη γύρω από το τραπέζι.

Λέων

Με πολλές ευθύνες θα φορτωθείτε αυτές τις ημέρες, για αυτό και θα πρέπει να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας, ώστε να τις φέρετε όλες εις πέρας και να αποφύγετε τυχόν γκρίνιες και παράπονα. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα σαρώσετε στο σπάσιμο των αυγών…Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

 

loading...