Κριός
Έχετε την ευκαιρία να επουλώσετε τις πληγές σας, να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους και καταστάσεις που σας εξουθενώνουν ψυχικά και να κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που αξίζουν. Με την Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βλέπετε τα πράγματα πιο  πνευματικά και ενισχύεται η διαίσθησή σας. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας  με μια νέα γνώση ή ένα περιπετειώδες ταξίδι, χάρη στον Άρη στον επεκτατικό και ενθουσιώδη ένατο οίκο σας. Ή ίσως θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα πνευματικό προσκύνημα ή φύγετε στο άλλο ημισφαίριο του κόσμου για διασκέδαση στον καυτό ήλιο, μακριά από την καταχνιά του χειμώνα.

Η Ηλιακή έκλειψη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, απομακρύνει τις ψευδαισθήσεις σας, βλέπετε ξεκάθαρα τα κρυφά κίνητρα των άλλων και λέτε «φτάνει πια»! Δεν υπάρχουν τώρα δικαιολογίες για όσους επωφελούνται από τη γενναιοδωρία σας και τη μεγάλη καρδιά σας. Ούτως ή άλλως, το να είστε το θύμα δεν είναι το στυλ σας. Πείτε αντίο! Και δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τον πνευματικό κόσμο, έχετε δίπλα σας τους φύλακες Αγγέλους σας που σας έχουν υπό την προστασία Τους, κάτω από τα ολόλευκα φτερά Τους για να σας δείξουν τον σωστό δρόμο που οδηγεί σε αυτή τη νέα ζωή. Σας δείχνουν ποιες πόρτες είναι ορθάνοιχτες και ποιες πρέπει να κλείσουν. Αυτό σημαίνει ότι έχετε κερδίσει καρμικά και απαλλάσσεστε από την καταβολή τελών.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σας αναγκάζουν και σας πιέζουν να πάρετε μια μεγάλη απόφαση σε κάποιες σχέσεις σας. Μια σημαντική σχέση σας υπόκειται σε μεγάλες αλλαγές αυτό το μήνα. Μπορεί να νιώσετε προδοσία, ίσως ένας πιστός φίλος σας ή η αγάπη σας φεύγει ξαφνικά από τη ζωή σας, χωρίς καμία προειδοποίηση, αφήνοντάς σας στο κενό. Παρά τον πόνο σας, κατά βάθος ξέρετε μέσα σας ότι αυτή η αλλαγή  είναι για το καλύτερο. Αυτή η ισχυρή Πανσέληνος φέρνει ένα σημαντικό σημείο καμπής στη ζωή σας, μια μεγάλη είδηση ​​ή μια δραματική αλλαγή στις σημαντικότερες σχέσεις σας.

Ταύρος

Δείτε ακόμη: Όλα τα χαρακτηριστικά για τη γυναίκα Ιχθείς

Πώς θα γίνει η ζωή σας διαφορετική; Συσπειρώστε τους φίλους σας, κάντε νέες διασυνδέσεις, προσκαλέστε σε γεύμα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και σίγουρα θα δείτε διαφορά, είναι το μήνυμα της Αφροδίτης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Τώρα προσδιορίζετε κατά πόσον ή όχι το κάθε μέλος της ομάδας σας έχει τις ικανότητες που χρειάζονται για να φτάσει ένα ομαδικό έργο στο απόγειό του. Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και της χρηματοδότησης, θα μπορούσε να φέρει μερικές απρόβλεπτες δαπάνες και να ξοδεύετε ανεξέλεγκτα, ίσως και  σπασμωδικά, από τις αποταμιεύσεις σας. Αν είστε μέρος μιας συνεργασίας, μπορεί να αποφασίσετε να διαχωρίσετε ή να αποσαφηνίσετε τους ρόλους σας καλύτερα.

Νέοι φίλοι και ομάδες θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά, με την Ηλιακή  έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της φιλίας. Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικό τέλμα, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες μόνοι σας, απευθυνθείτε στους φίλους σας για βοήθεια, πραγματικά θα νιώσετε ανακούφιση. Ή, αντίθετα, έχετε μια αφύπνιση για το ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας. Επίσης, αυτή η έκλειψη σας παροτρύνει να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα ή να κάνετε μια έξυπνη και αποτελεσματική εκστρατεία στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οποία θα κυκλοφορήσει γρήγορα και ευρέως.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, σας δίνει τα κίνητρα να αλλάξετε το πρόγραμμα της ζωής σας και ενδεχομένως να υιοθετήσετε ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα γυμναστικής ή να ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα, αφήνοντας κάποια άλλη. Ίσως αφήσετε πίσω σας μια εμμονή ή κάποιο φόβο σας που μπλοκάρουν τη θετική ενέργεια στη ζωή σας. Αν είχατε κάνει αρκετές διατροφικές ατασθαλίες, βάζετε και πάλι σε πρόγραμμα τη διατροφή σας, θα εκπλαγείτε με το πόσο αναζωογονημένοι θα νιώσετε με τις νέες επιλογές σας. Τώρα υιοθετείτε μια νέα φιλοσοφία που είστε έτοιμοι να την ακολουθήσετε.

Δίδυμοι

Πόσο σας εκτιμάνε στην εργασία σας; Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας,  σας φέρνει αναγνώριση των προσπαθειών σας ή, αν εργάζεστε σε μια εταιρεία, έχετε κοντά σας άτομα που σας βοηθούν με τις συμβουλές τους. Ίσως πάλι πάρετε κάποια επιπρόσθετη εκπαίδευση στον τομέα σας, έτσι καλλιεργείτε τις δεξιότητές σας και ανεβάζετε την αξία σας στην αγορά. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, και επικοινωνήστε διπλωματικά και με έξυπνο τρόπο, είναι το μήνυμα του Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Σίγουρα, μερικές φορές η αλήθεια ελευθερώνει… αλλά με τον επιθετικό Άρη, ίσως θέλετε να είστε πολύ ελεύθεροι. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πώς υποστηρίζετε τις απόψεις σας. Μην ανταγωνίζεστε τους γύρω σας, ανεξάρτητα από την πρόσφατη συμπεριφορά τους.

Η Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αναδιαμορφώνει  ριζικά την προσέγγισή σας στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας, καθώς επίσης και την ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής. Ίσως αλλάξει το σύστημα διοίκησης στην εταιρεία σας, ίσως εμφανιστούν εξυπηρετικοί άνθρωποι που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Αν κινηθείτε με προσοχή και επιμέλεια, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τη λειτουργικότητα και την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Είστε από τη φύση σας έξυπνοι και πολυπράγμονες, αλλά δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα. Ή, ακόμα και αν μπορείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κάνετε. Βασιστείτε στους επαγγελματικούς συμμάχους σας, θα σας βοηθήσουν στα κέρδη και την παραγωγικότητα.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών, εγκαινιάζει σαρωτικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Θα μπορούσατε να υιοθετήσετε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση με τα παιδιά σας και τον αγαπημένο σας. Θέλετε σίγουρα η σχέση σας να πετύχει, έτσι είστε πρόθυμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να θέσετε πιο γερά θεμέλια, όσο το δυνατόν. Αν είστε μόνοι, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας φανερώσει εντός των προσεχών έξι μηνών το τέλειο πρόσωπο για να σας βοηθήσει να ανοίξετε τις σωστές πόρτες και να σας βάλει σε ένα δρόμο γεμάτο φως και λάμψη.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και εμπιστοσύνη: Σε ποια μπορείς να εκμυστηρεύθεις τα πάντα;

Καρκίνος
Ανανεωθείτε κάνοντας ένα ταξίδι και αλλάζοντας τη συνήθη ρουτίνα σας, δεν είναι και τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται. Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της ελευθερίας, σας εμπνέει να αναζητήσετε νέα μέρη για να ζήσετε ή ακόμα και να κάνετε ένα συναρπαστικό μακρινό ταξίδι. Εάν είστε πρόθυμοι να ταρακουνήσετε την προσωπική σας ζωή λίγο, τα όνειρά σας θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα. Θα είναι δύσκολο να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή, καθώς ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, ανατρέπει τη ρουτίνα σας. Για να έχετε όμως καλή υγεία και φυσική κατάσταση, θα πρέπει να αλλάξετε τις συνήθειές σας.

Με την Ηλιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, αισθάνεστε έντονη την προτροπή να κάνετε κάτι διαφορετικό, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Δεν έχει σημασία το πόσο επιτυχημένο θα είναι αυτό που θα κάνετε, υπάρχει πάντα χώρος για να αναπτυχθείτε. Μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική επιθυμία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με μια νέα μελέτη. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα νέο ριψοκίνδυνο εγχείρημα: το άνοιγμα μιας επιχείρησης που είχατε βάλει στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό, να κάνετε μια σχέση με κάποιον/α έξω από το συνηθισμένο τύπο σας ή κάτι ακόμα πιο τολμηρό, όπως να πουλήσετε τα υπάρχοντά σας και να κάνετε το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θέτει ως πρωταρχικό στόχο σας το σπίτι και την οικογένειά σας, αλλάζουν καταλυτικά οι σχέσεις σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να νιώσετε την ανάγκη να μετεγκατασταθείτε σε ένα νέο χώρο ή ακόμα και πόλη, που πραγματικά μιλάει στην ψυχή σας. Ίσως αυτό το σκεφτόσασταν εδώ και καιρό και τώρα παίρνετε τη μεγάλη απόφαση. Αυτή η έκλειψη είναι το μεγάλο φινάλε ενός κύκλου που ξεκίνησε πριν έξι μήνες. Αν ανταγωνιζόσασταν με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγγενή, θεραπεύετε τις σχέσεις σας και εκριζώνετε το παλιό δυναμικό.

Διαβάστη τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη: Θες να τον κρατήσεις για πάντα δίπλα σου; Δες με βάση το ζώδιο του τι να κάνεις για να μην τον ξενερώσεις!

Δείτε ακόμη: Πες μου το ζώδιο του, να σου πω πώς θα τον κάνεις να ζηλέψει!

loading...