Κριός
Ευχάριστες πολύ οι μέρες σου, κανονίζεις επιτέλους εκείνο το ταξιδάκι που τόσο καιρό λαχταράς! Ακόμα και ο σύντροφός σου, ή ένας φίλος μπορεί να σου το κάνει έκπληξη! Ζόρικες οι μέρες που ακολουθούν, ως και τις 5, αφού κάτι δε σου αρέσει, κάτι θες και δεν έχεις τον τρόπο να το πεις. Ευτυχώς φεύγει αυτό και αποκτάς ξανά σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Δουλειές προκύπτουν, μην αφήσεις καμιά εκκρεμότητα!

Ταύρος
Μια χαρά σε περιμένει! Χαμογελάς ξανά, πετάς στους ουρανούς! Ναι μεν βγαίνεις διασκεδάζεις στις 5, όμως κάνεις ταμείο την επόμενη και αναστατώνεσαι κάπως. Χρειάζεσαι καλύτερο κουμάντο! Να ρισκάρεις για ένα στόχο που έχεις, όμως μέχρι εκεί που μπορείς να φτάσεις. Ερωτικές ανησυχίες!

Δείτε ακόμη: Σκέφτεσαι τι να ντυθείς τις απόκριες; Απίστευτες ιδέες με βάση τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου!

Δίδυμος
Κάτι σε ξεσηκώνει ευχάριστα και ακολουθείς τη καρδιά σου όποιο και αν είναι το κόστος. Νομίζω ταξιδεύεις, συναντάς κάποιον που αγαπάς πολύ. Και μετά ξεκινούν τα ζόρια! Είναι τέτοιο το αστρολογικό το τοπίο που κάπως θολώνει τα νερά στη ζωή σου. Προτίμησε το σίγουρο το μονοπάτι, προσπάθησε ως τις 6 να καταλάβεις σε βάθος τους ανθρώπους σου.

Καρκίνος
Κάνεις μια καλή πράξη και γοητεύεις ένα άτομο πολύ. Ρομαντικές και πολύ ερωτικές οι μέρες σου. Κάτι έχεις να πληρώσεις στις 4 και αυτό θα σου χαλάσει κάπως το κέφι. Ψάχνεσαι για κάτι το διαφορετικό στη δουλειά σου. Δίνεσαι εξολοκλήρου ακόμα και μέχρι τις 6! Ιδέες πολλές ιδέες, φρόντισε να κλείσεις πρώτα όλες σου τις εκκρεμότητες και μετά προχώρα στα επόμενα βήματα που θες να κάνεις.

Λέων
Ερωτικό πολύ το διήμερο που ακολουθεί. Ενα φλερτ παίρνει άλλη μορφή, πιο σοβαρή. Να πας όπου σου πουν, θα περάσεις σίγουρα ωραία! Προσπάθησε ότι και αν συμβεί να παραμείνεις ψύχραιμη! Απέφυγε τις σπατάλες. Ο έρωτας δε σε αφήνει σε ησυχία στις 6. Αφιερώσου με όλο σου το είναι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο athesmagazine.gr

Δείτε ακόμη: Πες μου το ζώδιο του, να σου πω πώς θα τον κάνεις να ζηλέψει!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλο τον Μάρτιο του 2016!

loading...