Τι σας ετοιμάζουν τα άστρα αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Η καλή εβδομάδα από το ξεκίνημα φαίνεται και η Σελήνη την Κυριακή στον Λέοντα σου κάνει καλό ποδαρικό με έρωτα και διασκέδαση. Ωστόσο, υπάρχει μια μέρα που θέλει προσοχή και αυτή είναι η Τρίτη, αφού μπορεί το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα να φέρνει στον αισθηματικό τομέα μια ρομαντική διάθεση, όμως με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη μια κουβέντα με οποιονδήποτε μπορεί να χαλάσει το κλίμα. Την Τετάρτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και μέσα στις γιορτές ξεκινά μια περίοδος χαράς όπου η τεχνολογία και η καλή σου διάθεση μπορούν να συμβάλλουν στο να έρθεις πιο κοντά με άτομα που βρίσκονται μακριά. Το Σάββατο ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει με ευκολία να βρεις τους φίλους σου αλλά και να απεμπλακείς από τον βρόγχο των αγορών, αφού θα έχεις αποφασιστικότητα και πρωτοτυπία στις αποφάσεις σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες για αλλαγές.

Το μότο της εβδομάδας: «Το κλίμα δεν στραβώνει το πείσμα μου όλα τα ισιώνει»

 

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος εσύ βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και από την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Λέοντα, οικογενειακές συνεστιάσεις και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ίσως σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Την Τρίτη θα νιώσεις τα νεύρα σου να «χτυπάνε κόκκινο», αφού πολλά πράγματα στραβώνουν και εσύ αισθάνεσαι θιγμένος/η. Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα (29/12) θα σου βρει τη λύση ενώ παράλληλα θα σε προετοιμάσει για την επόμενη μέρα. Την Τετάρτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που σημαίνει πως η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά όπως επίσης ότι θα προκύψει η ανάγκη για να βρεις χρήματα. Την δεύτερη μέρα του Χρόνου ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και πιθανόν να μπεις στη διαδικασία να σχεδιάσεις το επαγγελματικό σου μέλλον και να κάνεις επαφές με άτομα που σχετίζονται με τα εργασιακά σου πλάνα.

Το μότο της εβδομάδας: «Τα νεύρα μου τα πνίγω στο μεζεδοπωλείο γιατί αν τα αφήσω θα γίνω ταύρος εν υαλοπωλείο».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχοντας πάρει φόρα από τα Χριστούγεννα, τώρα είναι δύσκολο κάποιος να σε σταματήσει. Η Σελήνη από την Κυριακή σου λέει «καλημέρα» μέσα από το ζώδιο του Λέοντα και έτσι επικοινωνιακά απογειώνεσαι (όχι πως το έχεις και ανάγκη). Την Τρίτη ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη, γεγονός που δείχνει την ανάγκη σου να «τρέξεις» λίγο κάποιες καταστάσεις και αυτό ίσως σου τσιτώσει τα νεύρα. Με βοηθό σου την όψη Ήλιου – Ποσειδώνα μην χαλάσεις το mood των γιορτών, αντίθετα δώσε χαρά στους γύρω σου και ξέχνα ό,τι έχει γίνει. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη την Τετάρτη 30 του μήνα και σου δίνεται η δυνατότητα να σκεφτείς τους άλλους αλλά και να κάνεις αγορές με δώρα τα οποία αποτυπώνουν το χιούμορ σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια εκδρομή μπορεί να σε ανανεώσει το πρώτο σαββατοκύριακο του 2016.

Το μότο της εβδομάδας: «Τα όνειρά μου θέλω να τρέξω, τρέξε και εσύ μαζί μου γιατί θα μείνεις απέξω»

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά για σένα με τη λέξη «έξοδα». Αυτό όμως δεν σε «χαλάει» λόγω του ότι χρονιάρες μέρες θέλεις και εσύ να κάνεις δώρα, όχι απαραίτητα ακριβά αλλά σίγουρα από καρδιάς. Την Τρίτη με το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα ευνοείσαι σε ζητήματα διασκέδασης αλλά και στον αισθηματικό τομέα, αφού θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου. Κοντά στην ίδια μέρα, μην αφήσεις μικροαναποδιές να σου ρίξουν τη διάθεση και ξόρκισε την όποια ένταση αφιερώνοντας χρόνο σε ό,τι και όποιον αγαπάς. Την Τετάρτη η Αφροδίτη εισέρχεται στον ζώδιο του Τοξότη και ξεκινά μια περίοδος που ενεργοποιούνται ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας, δίνοντας σου την ευκαιρία να ωφεληθείς. Αν σκέφτεσαι να αρχίσει γυμναστήριο μετά τις γιορτές είναι ό,τι πρέπει. Το Σάββατο, η είσοδος του Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου κάνει ποδαρικό στην ερωτική σου ζωή, απογειώνοντάς τη.

Το μότο της εβδομάδας: «Ο Ερμής θα μου απογειώσει τη λίμπιντο, καλό θα είναι να μου βρει και ταίρι»

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...