Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ είσαι αρκετά προβληματισμένος σήμερα για τον τρόπο που εξελίσσονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις σε ικανοποιούν και κάποιες όχι. Μην παρασυρθείς σε στενάχωρες σκέψεις και κυρίως σε συμπεράσματα που μπορεί να είναι και αβάσιμα. Κινήσου ψύχραιμα και κάνε λίγη υπομονή για να δείς πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ στα αισθηματικά σου δυστυχώς τα προβλήματα και η ανασφάλεια εισρέουν στη σχέση σου και δημιουργούν κακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Σήμερα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ατμόσφαιρα, αν είσαι διατεθειμένος να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, κάνε τη βόλτα σου και κοίταξε με πιο θετικό μάτι κάποιους ανθρώπους που σε πλησιάζουν εδώ και καιρό δείχνοντας το ενδιαφέρον τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σoυ, σου δημιουργούν ανασφάλεια και αυτό είναι απόλυτα φυσικό μέσα στο κλίμα που επικρατεί. Όμως με λίγη υπομονή και καλά μελετημένες κινήσεις, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις και ίσως να σκεφτείς και αλλαγές στο αντικείμενό σου που θα σου λύσουν τα χέρια. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κατευνάσεις τις σπάταλες διαθέσεις σου για να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου

Ταύρος
Η σημερινή μέρα αγαπητέ Ταύρε σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου γιατί το μέλλον σου το «γράφεις» εσύ και κανένας άλλος!

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και την οικογένεια σου θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που έχεις μοναδική σου ερωτική παρέα, την μοναξιά σου, οι συνθήκες σήμερα με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και να σε επηρεάζει θετικά είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου για να μην κινδυνεύσεις να χάσεις και τα κεκτημένα σου. Βέβαια όλα είναι στο χέρι σου για να τα διορθώσεις και να τους δώσεις την τροπή που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη ξεφύγει. Προσοχή πολύ λοιπόν στις αγορές που θα σε πάνε πίσω.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ότι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, εξαρτώνται από τη δική σου καλή διάθεση. Είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με το παρελθόν και να δείς με αισιοδοξία το μέλλον πλάι στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι και σύντομα θα γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Πρόσεξε τις κινήσεις αλλά και τα λόγια σου. Η οικονομική σου κατάσταση σε πιέζει αλλά με λίγη προσοχή θα μπορέσεις τουλάχιστον να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε το σημερινό Σάββατο έχει αρκετούς εκνευρισμούς και καταστάσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ηρέμησε και δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις οι οποίες δεν είναι τόσο άσχημες όσο νομίζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου για να νιώσεις καλύτερα. Με καλή και αισιόδοξη διάθεση θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά περισσότερα από αυτά που αποσκοπείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις μαζί τον σύντροφο σου μπροστά, απαλλαγμένος από φαντάσματα του παρελθόντος. Αν είστε μόνοι, οι συγκυρίες είναι πολύ θετικές για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φέρνει προτάσεις και συνεργασίες που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα και κινήσου με προσοχή. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Δεν είναι ώρα για άσκοπες αγορές.

Λέων
Η σημερινή μέρα αγαπητέ Λέοντα σου φέρνει αρκετή ένταση και άγχος για καταστάσεις που καθυστερούν ή δεν βρίσκουν τις λύσεις που επιθυμείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα και κυρίως μην ξεσπάς σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τη σχέση σου και αν φροντίσεις σήμερα να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου κάποιο άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δεν σου κάνουν και το γνωρίζεις εκ των προτέρων.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλύτερα και θα δείς ότι ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σε αφορούν τώρα εξαλείφονται και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δείς ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου μπορούν να λυθούν αν δείξεις καλή διάθεση και κατανόηση. Πάντως, η σημερινή μέρα με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό σε ευνοεί σε κάθε ερωτική κίνηση ή φλερτ, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, καλό είναι να αποφύγεις τα ξεκινήματα νέων συνεργασιών και γενικά τις οποιεσδήποτε αλλαγές αν δεν ξεμπερδέψεις πρώτα με εκκρεμείς υποθέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται οπωσδήποτε καλός προγραμματισμός για να μην βρεθείς με χρέη που δεν μπορείς να καλύψεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και άρα σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά! Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες. Εσύ που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει είναι πάρα πολλές αυτό το βράδυ με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Άρη με τον Ουρανό. Εκμεταλλεύσου τες!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι ήρεμα και μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις αλλαγές. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αποφάσεις που έχουν ρίσκο και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Προσοχή! Έρχεται ο Ανάδρομος Ερμής και μαζί του και… οι πρώην!

Τα ζώδια και οι 12 μύθοι του έρωτα! Τι ισχύει και τι όχι από όσα πιστεύουμε για τον φτερωτό Θεό;

Tι ζώδιο είσαι; Αυτό το ζώδιο είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έγινε η εκταφή του Αλέξανδρου Βέλιου! Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για τη σορό του δημοσιογράφου

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: H μοιραία νύχτα και οι αποφάσεις

Απίστευτο! Θα πάθετε πλάκα με το νέο επαγγελματικό βήμα του Μένιου Φουρθιώτη -Δείτε τι θα παρουσιάζει

loading...