κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Καλό είναι σήμερα να ανασκουμπωθείς αγαπητέ Κριέ, να ανασυνταχθείς και να δεις με ωριμότητα και σοβαρότητα τις υποχρεώσεις σου. Αν νιώθεις ότι έχεις πολλά να κάνεις είναι επειδή έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, αναβάλλοντας συνεχώς τις λύσεις τους. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό και θα βρεις πολλούς συμπαραστάτες στις προσπάθειές σου γι αυτό μην το αφήσεις αναξιοποίητο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να μειώσεις το κενό που έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, η μέρα θα φέρει δίπλα σου φλερτ και νέες γνωριμίες. Ενέδωσε δίχως αναστολές και φοβίες!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν φίλε Κριέ. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, δεν θα σου βγουν σε καλό και πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.

Image result

 

Ταύρος
Η σημερινή Τρίτη θα σου φέρει ειδήσεις που θα σε αναστατώσουν και θα σε προβληματίσουν αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αποσυντονιστείς γιατί θα χάσεις το πρόγραμμά σου και θα μείνουν πίσω αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις, μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αγαπητέ Ταύρε και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου την ψυχραιμία για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα με το σύντροφό σου. Με την κακή σου διάθεση θα δημιουργήσεις ζητήματα εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην αγχώνεσαι και απόλαυσε την παρέα των φίλων σου. Δεν είναι δύσκολο να γοητεύσεις σήμερα όποιον σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις κάποια σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Είναι μια καλή μέρα για να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω για να κινηθείς πιο σίγουρος από εδώ και πέρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Δίδυμοι
Η σημερινή Τρίτη ευνοεί τη δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις αγαπητέ Δίδυμε. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν καταφέρεις να ηρεμήσεις και αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλη την πίεση και τα προβλήματα που σου προκαλεί η δουλειά σου. Αν είσαι μόνος σου, ο ερωτισμός σου σήμερα είναι αυξημένος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα έχεις τις κατακτήσεις που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου χαρίσει ενδιαφέρουσες προτάσεις που χρειάζονται σκέψη και πολύ ώριμη αντιμετώπιση ώστε να μην παρασυρθείς από τις παρερμηνεύσεις που προκαλεί το γενικότερο κλίμα. Μη βιαστείς σε καμία περίπτωση να απαντήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε μια δύσκολη φάση, αφού κάποια λάθη του παρελθόντος σε κυνηγούν ακόμα. Κάνε ότι μπορείς για να διορθώσεις αυτές τις καταστάσεις.

Image result
Καρκίνος
Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου αγαπητέ Καρκίνε. Με λίγο πρόγραμμα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει ισόποσα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να βρεις την ψυχραιμία και τη σοβαρότητα να μην ξεφύγεις γιατί έτσι θα καταστρέψεις και τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν λίγο καλύτερα και με ένα καλό πρόγραμμα, θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα κάποια ζητήματα που ίσως είχες αφήσει πίσω σου θα επανέλθουν σήμερα στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις αυτή τη φορά να μην τα αμελήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν γίνει και προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι θέλεις να κάνεις. Πάντως η αλήθεια είναι πως οι γενικότερες συνθήκες μπορεί να σου δημιουργήσουν νεύρα και κακή διάθεση. Μην το βάζεις κάτω!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια σήμερα για να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις αλλά και τα μικρά προβλήματα που θα προκύψουν. Με λίγη καλή διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και, γιατί όχι, ερωτικό κλίμα απόψε στην σχέση σου. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, ανοίξου σήμερα σε νέες γνωριμίες και μην γίνεσαι τόσο αυστηρός στις επιλογές σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα δείς πολλά από τα σχέδιά σου να προχωρούν και οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά και οι συνεργάτες θα σε βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Πάντως καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις για να σκεφτείς καλύτερα όλα τα ενδεχόμενα. Στα οικονομικά σου βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις γιατί έρχονται έξοδα που θα σε αγχώσουν.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H&M: Αυτό είναι το νέο χρώμα στα τζιν για τον φετινό χειμώνα! Κάντο δικό σου μόνο με 19.99! Θα μείνεις εκτός μόδας;

Ένα χτένισμα για την κάθε ημέρα αυτής της εβδομάδας! Εύκολα και γρήγορα

Αυτές είναι οι μπότες που έχουν ξετρελάνει τις επώνυμες – Εσύ ακόμη να τις αγοράσεις;

loading...