Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα αξιοποίησε την ενέργειά σου που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου εάν είσαι Κριός, χρειάζονται λίγη προσοχή. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου γιατί την έχεις παραμελήσει. Εάν είσαι μόνος, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.
Ταύρος
Καταναλώνεις πολύ χρόνο φίλε Ταύρε βοηθώντας τους γύρω σου και μάλιστα με τρόπο αποτελεσματικό. Χάρη στη δική σου συμπαράσταση οι δικοί σου άνθρωποι ξεπερνούν καθημερινές δυσκολίες, όμως τώρα ήρθε και η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το ίδιο και για εσένα! Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σου και δώσε τις κατάλληλες συμβουλές για να δρομολογήσεις όλα όσα δεν σε ικανοποιούν και σε στεναχωρούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν είσαι Ταύρος, μίλησε με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα μαζί του. Εάν πάλι ζεις ακόμη στην μοναξιά, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις αν βγάλεις όλη σου τη θετική ενέργεια προς τα έξω.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη πριν προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε είσαι σε μια εγρήγορση σήμερα καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες που θα αλλάξουν σύντομα την παρούσα κατάσταση. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας που θα σου γίνουν, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή σκέψη.

Καρκίνος
Σήμερα φίλε Καρκίνε δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πάς πολύ μπροστά αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δείς τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνησε τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν για να νιώσεις πιο ήρεμος.

Λέων
Εάν είσαι Λέων, σήμερα χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις αλλά πρέπει να βάλεις μπροστά όλη τη διπλωματία σου για να ελιχθείς σωστά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Λέοντα μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές χωρίς να εξηγείς τι σου φταίει. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου, ετοιμάσου γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι διάφορες δυσκολίες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λάθος αποφάσεις. Μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου, αντίθετα βρες μαζί τους την καλύτερη λύση. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου. Καλύτερα βρες τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Παρθένος
Καλό είναι σήμερα αγαπητέ Παρθένε, να είσαι λίγο περισσότερο διπλωμάτης και να μην επιμένεις στις απόψεις σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου, που θέλουν πάντα το καλό σου και θα σε ορμηνέψουν με γνώμονα αυτό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ γιατί ο σύντροφός σου δεν περνάει και πολύ καλά μαζί σου τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε τις εντάσεις και ότι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι καιρό χωρίς ταίρι, η σημερινή βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για να βγεις από το σπίτι με δικά σου άτομα που ξέρεις ότι περνάς καλά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Κοίταξε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου για να σταματήσεις να αγχώνεσαι.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω 12/11 – 7/12/2016! Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Τα ερωτικά μπερδέματα των ζωδίων! Γιατί μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να μπλέξει την ερωτική του ζωή σαν κουβάρι

Άνω – κάτω τα άστρα: Αυτή είναι η πρόβλεψη των ζωδίων για σήμερα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου!

loading...