Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το τελευταίο διάστημα φίλε Κριέ σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Κριέ καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και την γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά αρκεί να συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία μιας καλής ατμόσφαιρας. Αν παλεύεις ακόμη με την μοναξιά σου, είναι καιρός να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός ώστε να καταφέρεις να απαλλαγείς από την παρουσία της μια και καλή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα λάμψει η δυναμικότητά σου και θα μπορέσεις να χειριστείς έκτακτες καταστάσεις που θα προκύψουν. Αν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται συμφωνίες και υπογραφές, τώρα μπορείς να τα προχωρήσεις και θα δεις πως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

Image result

Ταύρος
Η σημερινή Παρασκευή φίλε Ταύρε είναι πολύ θετική για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχάς από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Ταύρε καλό είναι να αλλάξεις στάση και να δεις τη σχέση σου λίγο πιο θετικά. Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις γιατί δεν θα είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Αν είσαι μόνος, η σημερινή βραδιά σε ευνοεί αρκετά. Άνοιξε λίγο παραπάνω τα μάτια σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μπορεί να νιώσεις επιτέλους πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και να μην αφήσεις κάποια μικρά προβλήματα να σου μειώσουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις έκτακτες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η ανταπόκριση του θα σε γεμίσει με ελπίδες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που νιώθεις για να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε κάθε έκτακτη κατάσταση που πιθανόν να προκύψει. Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μέχρι τότε δείξε αυτοέλεγχο και προσοχή.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Καρκίνε, μην αφήσεις σήμερα κάποιες ανούσιες διαφωνίες να σου χαλάσουν το κλίμα και κάνε ότι μπορείς για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο όμορφα και ρομαντικά με τον άνθρωπο σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάνε μια βόλτα με τους αγαπημένους σου φίλους και σύντομα θα βρεθεί μπροστά σου κάτι που θα αξίζει τον κόπο να προσέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, κάποιες καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα σε κάνουν να συμπεριφερθείς επιπόλαια. Καλό είναι να μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου για να μην κάνεις λάθη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μπουφάν με πολύχρωμη γούνα: Δείτε πως τα συνδύασε η Fashion Blogger Chiara Ferragni!

Αυτή είναι η αγαπημένη φούστα της Τατιάνας Στεφανίδου!

Απίστευτα σύνολα από ελληνικά brands που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου! Δες που θα τα βρεις και πόσο

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ