Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις για να ισορροπήσεις λίγο την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ φρόντισε να συζητήσεις σήμερα με τον σύντροφο σου και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι πρέπει και κάποια στιγμή να δώσεις και προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε μία ευχάριστη Τρίτη ξημερώνει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία.

Αισθηματικές
Η αισιοδοξία που θα έχεις για την σχέση σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, αν είσαι Ταύρος. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις τον σύντροφο σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Και για τις μοναχικές ψυχές, τα πράγματα προμηνύονται καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα σας χαρίσει η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία θα σας ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην αλλάξεις τίποτε σήμερα που το πλανητικό σκηνικό είναι περίεργο για αλλαγές και ανακατατάξεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε αυτήν την Τρίτη θα είσαι σε αναμονή και θα περιμένεις κάποια πράγματα, για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, να εξελιχθούν… αλλά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή θα σου βάλει εμπόδια στο πέρασμα της. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή και την σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να βγάλεις την πολύ γοητεία που έχεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που υπάρχουν στην ζωή σου, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις και η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. Άλλαξε οπτική και τις πόρτες του μυαλού σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν, αρκεί να είσαι τρυφερός και γλυκός στην συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμη σχέση, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να διώξεις μια και καλή την μοναξιά από κοντά σου.

Επαγγελματικές
Φίλε Καρκίνε απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά και πρέπει να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές.

Λέων
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις στην αισθηματική σου ζωή και να πλησιάσεις τον σύντροφο σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η ημέρα είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στην δουλειά σου, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, αν είσαι Λέων. Στα οικονομικά έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, η Νέα Σελήνη σας απογειώνει!! by MagicF’Ariel..

Μεγάλη προσοχή: Αυτά τα τέσσερα ζώδια έχουν τάσεις αυτοκτονίας!

Μην κάνεις ποτέ σχέση μαζί του! Αυτό το ζώδιο «κερατώνει» με την πρώτη ευκαιρία!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ