Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ σου χρειάζεται λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα από σήμερα και στο εξής θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δείξε ηρεμία και καλή διάθεση μέσα στη σχέση σου και όλα θα πάνε καλά χωρίς άγχη και εντάσεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για κάποια κοινή έξοδο με φίλους που θα σου γίνει από το ταίρι σου. Καμιά φορά η επαφή με τρίτα πρόσωπα κάνει καλό στα ζευγάρια. Ειδικά αν είστε αδέσμευτοι Κριοί επιδιώξτε να διασκεδάσετε με την παρέα που περνάτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις συζητήσεις και συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά και να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Ταύρος
Ξημερώνει για εσένα φίλε Ταύρε μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα, όπου όλες σου οι ιδέες θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων που μπορεί να σε χρειάζονται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αφήσεις την παρορμητικότητά σου να δημιουργήσει ένταση μέσα στη σχέση σου. Χειρίσου τις καταστάσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Οι Ταύροι που βαδίζετε χέρι χέρι με την μοναξιά σας και έχετε απογοητευτεί από τις γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, πρέπει να ανοίξετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Να θυμάστε ότι όλα στην ζωή θέλουν κόπο… έτσι είναι και οι ερωτικές σχέσεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, πιθανόν να σε κουράσουν σήμερα αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Λύσε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου.

 

bull ftw

Δίδυμοι
Η μέρα με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Λέοντα φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Θα έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και θα δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να πάει η σχέση σου εκεί που εσύ θέλεις. Αν είστε αδέσμευτοι Δίδυμοι, έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αξιοποιήσεις όλες σου τις δυνατότητες σου που είναι πάρα πολλές. Μπορεί σήμερα να προκύψουν νέες συνεργασίες και κάποιες από αυτές θα αυξήσουν και τα έσοδά σου. Να είσαι συνετός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα έξοδά σου.

Καρκίνος
Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να τα δείς ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις ποιά είναι τα προβλήματα που σου χαλάνε τη διάθεση. Οι Καρκίνοι που δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο κι αυτό γιατί έχεις δουλέψει πολύ στο παρελθόν. Μην αφήσεις κάποιες στιγμές έντασης να διαλύσουν όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και ειδικά στις συνεργασίες σου να είσαι πολύ προσεκτικός. Τα οικονομικά σου θέλουν μια πολύ ώριμη στάση για να μη βγεις από το πρόγραμμά που έχεις θέσει.

Λέων
Η μέρα είναι πολύ καλή για εσένα και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά – σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και σήμερα με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα αντιμετωπίσεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να λύσεις μέσα από κουβέντα και καλή επικοινωνία κάποια προβλήματα με τον σύντροφο σου και να μην κρύβεσαι πίσω από υπονοούμενα. Η ειλικρίνεια είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σου. Οι Λέοντες που κοιμάστε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό σας και να κάνετε μια ωραία γνωριμία. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε διάφορες δυσκολίες. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις με κάποιους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να δημιουργήσουν ένα κακό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, χρειάζονται πολύ προσοχή και καθόλου σπατάλες για να μπουν σε μια σειρά.

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις για καταστάσεις που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή γιατί το άγχος που έχεις, προκαλεί εκνευρισμό και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Κράτησε μια στάση πιο ήρεμη και μίλησε για όσα σε απασχολούν στον σύντροφό σου. Εσείς οι Παρθένοι που δεν έχετε μόνιμη σχέση είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε για να πάτε τη ζωή σας παρακάτω.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Λέοντα είναι σε μια πολύ καλή μέρα και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί και προκαλούν καθυστερήσεις στα σχέδια σου το τελευταίο διάστημα. Το πιο σημαντικό είναι πως δείχνεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν πολύ καλύτερα και κάποιες προτάσεις μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου. Να είσαι συγκεντρωμένος!

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ερμής και Αφροδίτη μετακινούνται στον Καρκίνο- Τι θα φέρουν στα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Το τρίγωνο Ερμή-Άρη μας επηρεάζει όλους! Δείτε τι σημαίνει για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12 Ιουλίου- Επισημοποιήσεις σχέσεων και επαγγελματικές επιτυχίες

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Να τη χαίρεσαι…» – Η αφιέρωση της Καινούργιου στον Σταθοκωστόπουλο για την πρώην του!

Γιώργος Λύρας – Πέγκυ Ζήνα: Μας έδειξαν για πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας τους – Σε ποιον μοιάζει;

Πόλεμος δίχως τέλος! Η απάντηση του Κρατερού στον Βερύκιο: «Ο δήθεν τσαμπουκάς σας…»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ