Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου αλλά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φίλε Κριέ υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο μην λειτουργήσεις παρορμητικά αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος για να λύσεις το πρόβλημα. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, αυτό το βράδυ οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την κατάλληλη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Διεκδίκησε σήμερα το δίκιο σου στην δουλειά και μην διστάσεις να αντιμετωπίσεις με λογικά επιχειρήματα όλους όσους σε αδικούν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός του προϋπολογισμού σου.

Ταύρος
Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην ζωή σου είναι θολό και δύσκολο αγαπητέ Ταύρε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε την θέση σου.

Αισθηματικές
Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου φίλε Ταύρε θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες κρύβουν μεγάλο ρίσκο και πρέπει να τα εξετάσεις εξονυχιστικά αν πάρεις την απόφαση να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία και λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να την εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να του κάνεις κάποια μικρή έκπληξη! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια τώρα που ο Άρης κινείται στον Σκορπιό και σε ευνοεί, γιατί μπορείς να διεκδικήσεις δυναμικά όποιο άτομο βάλεις στο μυαλό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες, αλλά μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες και θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφος σου, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιάφορο και σκληρό, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα.

Επαγγελματικές
Μην γκρινιάζεις όταν τα πράγματα στην δουλειά σου γίνονται ζόρικα και πιεστικά φίλε Καρκίνε. Βρες την κατάλληλη στρατηγική και επιστράτευσε όση πειθαρχία διαθέτεις για να φτάσεις στους στόχους σου χωρίς να παρεκκλίνεις πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

cat king lion roar crown

Λέων
Η διάθεσή σου σήμερα αγαπητέ Λέοντα δεν θα είναι και τόσο καλή και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Αισθηματικές
Το κλίμα που επικρατεί στην σχέση σου φίλε Λέοντα είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητας σου. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων Λεόντων θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές στην εργασία σου ευνοούνται αυτό το Σάββατο. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Παρθένος
Όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου αγαπητέ Παρθένε, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα είναι καλή για να το κάνεις και να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες που παγιώνουν την ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε είναι καλύτερα σήμερα να κρατήσεις αποστάσεις από τον σύντροφο σου, διαφορετικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τσακωθείτε και να πείτε λόγια άσχημα ο ένας στον άλλον, λόγω της πίεσης και του εκνευρισμού που νιώθετε. Εσύ που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως πρέπει να ρήξεις λίγο την πήχη των προσδοκιών σου για να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει το κρεβάτι σου και θα σε απαλλάξει από την μοναξιά!

Επαγγελματικές
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου φίλε Παρθένε. Αν έχεις αμφιβολίες συζήτησε με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να ανοίξεις το οπτικό σου πεδίο και να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να κινηθείς με γνώμονα την λογική σου.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια και παλιές αγάπες: Ποια δίνουν δεύτερη ευκαιρία στους πρώην;

Έρωτες του καλοκαιριού- Ποια ζώδια τους παίρνουν σοβαρά

Ήλιος σε Εξάγωνο με Δία! Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στα ζώδια

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αδύνατον! Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ελένης! Δεν φαντάζεστε ποιος έφυγε…

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Κρατερό Κατσούλη: Ξεφτίλισε δημοσίως τον Βερύκιο!

«Είχε πέσει στα πόδια μου η Μενεγάκη και με παρακαλούσε να…» – Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην συνεργάτη της παρουσιάστριας

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ