Κριός
Βγείτε έξω και παίξτε! Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον ρομαντικό – με γνώμονα την αναψυχή – πέμπτο Οίκο σας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να κάνετε κάτι δημιουργικό ή διασκεδαστικό, για να αφήσετε το εσωτερικό παιδί σας να πάρει το τιμόνι. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να λερώσετε τα χεράκια σας σε ένα εργαστήριο κεραμικής ή να κάνετε σκέιτ με κάποιους παλιούς κλασσικούς ρυθμούς; Απλά φροντίστε η δράση να τελειώσει νωρίς, επειδή το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα μπει στην Παρθένο και τον έκτο Οίκο σας της υγείας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.
Την Κυριακή, η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον δωδέκατο Οίκο σας της φαντασίας. Οι δυνάμεις εκδήλωσής σας είναι ιδιαίτερα ισχυρές, οπότε αν μπορείτε να οραματιστείτε αυτό που θέλετε, το σύμπαν θα χαρεί να σας το δώσει. Θυμηθείτε, αυτό λειτουργεί αμφίδρομα, οπότε αν γίνετε εμμονικοί με τους φόβους σας, θα μεγεθυνθούν κι εκείνοι επίσης. Λάβετε σοβαρά υπόψη το παλιό γνωμικό που λέει ότι το να ανησυχείς είναι σαν να προσεύχεσαι για αυτό που δεν θες. Κρατήστε το μυαλό σας επικεντρωμένο στο επιθυμητό αποτέλεσμα τώρα.

Ταύρος
Το σπίτι σας είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας… για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου ούτως ή άλλως. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού μέχρι το βράδυ. Τριγυρίστε, χαλαρώστε, μείνετε με τις πιτζάμες σας, φωλιάστε. Απλά μην ξεκινήσετε καμία τεράστια εργασία στο σπίτι, γιατί η άνετη χειμερία νάρκη σας θα μετατραπεί σε πυρετό από τη δύση του ηλίου και μετά. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και στον παιχνιδιάρικο, λαμπερό πέμπτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Βγάλτε τη γούνα σας και βγείτε από τη σπηλιά σας – ανεξάρτητα με το πόσο παγωμένες είναι οι εξωτερικές θερμοκρασίες. Θα ζεσταθείτε στην πίστα ή στη ζωηρή παρέα με φίλους. Bonus: Σπίθες θα μπορούσαν να ανάψουν με έναν φίλο!
Την Κυριακή η παθιασμένη Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον θολό Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικά κωδικοποιημένα σήματα στην αγάπη ή τη φιλία. Κάποιος στον κύκλο σας μπορεί να σας προκαλεί ενοχές ή μπορεί να καταναλωθείτε υπερβολικά σε ένα νέο ειδύλλιο. Μην ξεχνάτε αυτούς τους ανθρώπους που ήταν εκεί πριν την παρουσία αυτού του ονειρικού νέου προσώπου που σας ενδιαφέρει. Και μην μονοπωλήσετε τον καφέ μιλώντας γι’ αυτούς μόνο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια athensmagazine

Δίδυμοι
Το Σαββατοκύριακο απογειώνεται με μια κοινωνική αρχή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον αυθόρμητο και φλύαρο τρίτο Οίκο σας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Μην χάσετε όλη σας την ώρα στις δουλειές σας, στην παρέα με πληγωμένους φίλους ή κάνοντας σχέδια από υποχρέωση. Τα φτερά της πεταλούδας σας χτυπούν ελεύθερα και θα πρέπει να έρχεστε και να φεύγετε όποτε σας αρέσει
Μετά τη δύση του ηλίου η ατμόσφαιρα αλλάζει σε πιο οικεία και ζεστή, η Σελήνη βυθίζεται στην Παρθένο και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Μην προβληματίζεστε αν θα χάσετε αν δεν βγείτε απ’ το σπίτι – φέρτε το πάρτι στο ξενοδοχείο «Δίδυμοι» και κάντε δείπνο, μια νύχτα με ταινίες ή μια συζήτηση συνοδευόμενη από λίγο καλό φαγητό.
Την Κυριακή, μια αντίθεση που προκαλεί αναστάτωση μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα, θα μπορούσε να σας βρει να αμφισβητείτε την πορεία της σταδιοδρομίας σας ή απλά να αισθάνεστε συναισθηματικά ταραγμένοι για το μέλλον σας. Είναι αλήθεια, Δίδυμοι: έχετε χάσει την προοπτική σας. Μιλήστε με έναν στοργικό συγγενή ή έναν μέντορα για να ανακτήσετε μια πιο ισορροπημένη εικόνα. Μια μέρα τη φορά.

Καρκίνος
Ξεμπερδεύετε με τις δουλειές σας στην αρχή του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο η Σελήνη είναι στον Λέοντα και στον παραγωγικό δεύτερο Οίκο σας μέχρι το βράδυ, κάνοντας τη στιγμή τέλεια για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού και να τελειώσετε οποιαδήποτε καθυστερημένη εργασία. Η ανταμοιβή σας για το ότι ήσασταν τόσο εργατικό, μικρό καβούρι; Μέχρι το σούρουπο η Σελήνη θα μπει στην Παρθένο και τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.
Βγείτε έξω και σμίξτε με τους φίλους σας, ακολουθήστε αυτοσχέδιες επιθυμίες ή πηγαίνετε σε μια πολιτιστική σκηνή και τσεκάρετε τα τοπικά δρώμενα. Απλά μην υπερφορτώνετε τον εαυτό σας. Μία θολή αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα θα μπορούσε εύκολα να σας οδηγήσει σε υπερβολικά εδάφη. Προσέχετε να μην φάτε πολύ, μην πιείτε πολύ, ή να προσπαθήσετε να κάνετε πάρα πολλά σχέδια με πάρα πολλούς ανθρώπους. Θέλετε να τα κάνετε όλα, αλλά υπάρχουν μόνο 24 ώρες μέσα στην ημέρα!

Λέων
Ήρθε η ώρα σας, Λέοντες! Τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο το βράδυ, καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει τη διήμερη επίσκεψη της στο ζώδιό σας. Αφήστε τυχόν υποχρεώσεις και αφήστε τον εαυτό σας να πετάξει ελεύθερος για να τριγυρίζει πέρα δώθε, με τα τερτίπια σας να είναι το GPS σας.
Απολαύστε το θαυμασμό και την προσοχή, πηγαίνετε τον εαυτό σας για ψώνια, κάντε ότι επιθυμεί η πληθωρική καρδιά σας. Από το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα μπει στην Παρθένο και στον εργατικό – που αναζητά τη σταθερότητα – δεύτερο Οίκο σας. Η διάθεση γίνεται πρακτική και παραγωγική για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.
Σηκώστε τα μανίκια και βουτήξτε τα χεράκια σας σε ένα έργο που περιμένει να γίνει. Απλά μην χάσετε την αίσθηση του χρόνου! Η θολή αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα της Κυριακής, θα μπορούσε να σας βρει να πνίγεστε σε λεπτομέρειες ή να παθαίνετε εμμονή με μικροπράγματα, αντί να μείνετε σε αυτά που έχετε να κάνετε. Πριν χαθείτε στην ομίχλη, χαράξτε ένα χρονοδιάγραμμα και τα βήματα της δράσης σας, έτσι ώστε να έχετε ένα σαφές σχέδιο. Εξάλλου δεν θέλετε ολόκληρη η Κυριακή σας να χαθεί στις δουλειές.

Παρθένος
Ξεκινάμε λίγο υποτονικά; Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον ομιχλώδη δωδέκατο Οίκο σας μέχρι και το Σάββατο το βράδυ, και σας προτρέπει να διατηρήσετε την ενέργειά σας. Κοιμηθείτε, χαλαρώστε, κλείστε ένα μασάζ της τελευταίας στιγμής ή ένα ραντεβού σε αισθητικό. Το ξέρουμε ότι το ζώδιό σας απολαμβάνει να είναι παραγωγικό, αλλά θα πρέπει να εφοδιάσετε με καύσιμα τις κενές δεξαμενές σας. Τα καλά νέα: μέχρι το σούρουπο του Σαββάτου η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και η χαρά της ζωής επανεκκινείται για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.
Θα ανθίσετε στη ζωή και θα ανυπομονείτε να ξεκινήσετε για σχέδια της τελευταίας στιγμής. Να είστε εγωιστές με το σόλο χρόνο σας, ειδικά την Κυριακή. Μια ενοχική αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα στον Οίκο της σχέση σας, θα μπορούσε να σας βάλει στον πειρασμό να θυσιάσετε τις ανάγκες σας για να συμπεριλάβετε ένα θλιμμένο ή εμμονικό άτομο. Κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και ΜΗΝ καλέσετε κανέναν μαζί σας από υποχρέωση. Κόψτε την παρέα με τα ενεργειακά βαμπίρ και πετάξτε ελεύθεροι!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια athensmagazine

Ζυγός
Ας αρχίσει η διασκέδαση… τώρα! Το ρολόι χτυπάει, καθώς η Σελήνη χορεύει το τελευταίο της ταγκό μέσω του κοινωνικού ενδέκατου Οίκου σας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ώρες της ημέρας για να σμίξετε με τους φίλους σας και να απολαύσετε τις περιπέτειές σας. Με το σούρουπο η επιχρυσωμένη άμαξά σας θα μπορούσε να γίνει και πάλι κολοκύθα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Σχεδιάστε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι ή κατευθυνθείτε προς ένα χαλαρό περιβάλλον, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τις ανησυχίες σας και να χαθείτε στη μουσική και τη μαγική αύρα.
Η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής, σας εμπνέει να προσθέσετε περισσότερη ομορφιά στον κόσμο σας. Η δημιουργικότητά σας ρέει όταν εμπνέεστε από το περιβάλλον σας και η παραγωγικότητά σας μεγαλώνει αλματωδώς. Οργανώστε τα αδέσποτα σημειώματά σας και τα έγγραφα σε αρχείο, αγοράστε φρέσκα λουλούδια ή φτιάξτε καδράκια με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή ζωγραφιές. Μέρος του να διατηρείτε μια αρμονική εργασιακή ζωή, είναι και η καλή διαχείριση του χρόνου σας. Φτιάξτε με κωδικοποιημένα χρώματα το ηλεκτρονικό ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να μένετε στην κορυφή όλων των προτεραιοτήτων σας.

Σκορπιός
Η διασκέδασή σας το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια μικρή καθυστέρηση. Το Σάββατο, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον εργατικό δέκατο Οίκο σας μέχρι το βράδυ. Μπορεί να έχετε κάποια ημιτελή εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί ή ευθύνες να χειριστείτε. Τακτοποιήστε τα πριν τη δύση του ηλίου, επειδή η Σελήνη θα μπει στην Παρθένο και στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας, εμπνέοντάς σας να βγείτε και να δείτε κόσμο. Ξεσκονίστε τα παπούτσια του χορού σας και πηγαίνετε να διασκεδάσετε! Έχετε κερδίσει μια νύχτα εκτόνωσης, οπότε συσπειρώστε την παρέα σας για κάποιες αυθόρμητες και ανάλαφρες περιπέτειες.
Την Κυριακή έρχεται μια προειδοποίηση δράματος, καθώς η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο σας Οίκο που αναζητά την προσοχή. Ένας φίλος θα μπορούσε να πατήσει τα κουμπιά σας ή να κυριαρχήσει στο πρόγραμμά σας με απαιτήσεις ντίβας. Έχετε το δικαίωμα να έρχεστε και να φεύγετε όποτε σας αρέσει, Σκορπιοί, οπότε μην παγιδευτείτε σε οποιαδήποτε ενοχή ή σε συναισθηματικό εκβιασμό.

Τοξότης
Ξεκινήστε τις περιπέτειές σας από νωρίς, Τοξότες. Η Σελήνη βρίσκεται στον ένατο Οίκο σας του ελεύθερου πνεύματος μέχρι και το Σάββατο το βράδυ, θέτοντας τις βάσεις για μια ημερήσια εκδρομή ή για να ακολουθήσετε τα καπρίτσια σας όλη την ημέρα. Δοκιμάστε το νέο εστιατόριο με τα περίεργα φαγητά ή κάντε ένα μάθημα χορού το απόγευμα. Μετά το δείπνο η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και τον υπεύθυνο, φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Το καθήκον σας καλεί και έχετε ένα κύμα έμπνευσης για να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ.
Απλά κρατήστε χαλαρούς ρυθμούς, γιατί η αντίθεση Σελήνης και Ποσειδώνα της Κυριακής αποσπά την προσοχή και θα μπορούσε να φέρει ατελείωτες διακοπές από φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας που προσπαθούν να σας προκαλέσουν ενοχές. Τα επίπεδα ενέργειάς σας θα μπορούσαν να συντριβούν και να καούν. Αντί να προσπαθήσετε να χτίσετε την αυτοκρατορία σας σε μία μόνο ημέρα, επιλέξτε ένα διαχειρίσιμο σημαντικό βήμα που μπορείτε να πετύχετε και έπειτα πηγαίνετε για κάποια επάξια φροντίδα του εαυτού σας!

Αιγόκερως
Ο εσωτερικός ερημίτης σας ανεβάζει την παράσταση που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη του Σαββάτου στον Λέοντα θα μπορούσε να σας βάλει σε μια προσωπική και επιλεκτική διάθεση. Αναβάλετε τα σχέδιά σας και βουτήξτε σε κάτι που απαιτεί έντονη εστίαση, είτε αυτό είναι μια δουλειά του νοικοκυριού σας, μια καθυστερημένη παρουσίαση είτε ένα ζουμερό μυθιστόρημα που ήδη κάθεται στο τραπεζάκι του καφέ σας. Αλλά πριν κλειστείτε τελείως, οι εναλλαγή της Σελήνης μέσα στην Παρθένο και στον πληθωρικό ένατο Οίκο σας το Σάββατο το βράδυ, μπορεί να σας βγάλει από το καβούκι σας.
Το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου έχει να κάνει μόνο με την περιπέτεια. Τι θα λέγατε για μια αυθόρμητη εκδρομή έξω από την πόλη την Κυριακή, ή να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν; Απλά επιλέξτε την παρέα σας προσεκτικά. Μια τεταμένη αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας κοστίσει πολύτιμες ώρες, καθώς περιμένετε για ένα κουρασμένο φίλο να ετοιμαστεί, ή την παρέα σας να ξανασκεφτεί το σχέδιο. Φροντίστε να είναι σαφές και απλό, να πείτε στον καθένα να εμφανιστεί σε ένα εύκολο σημείο συνάντησης σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν μπείτε στο δρόμο κρατήστε τον ήχο του GPS σας σε υψηλά επίπεδα. Θα μπορούσατε να απορροφηθείτε τόσο πολύ στη συζήτηση, που να πάρετε μια λάθος στροφή και να μην το παρατηρήσετε για χιλιόμετρα!

Υδροχόος
Είστε ένα ανεξάρτητο πνεύμα στην καρδιά, αλλά τα αστέρια αυτού του Σαββατοκύριακου έχουν να κάνουν κατά βάση με τη συντροφικότητα! Επιλέξτε την παρέα σας με σύνεση, κλείστε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που πραγματικά σας διασκεδάζουν. Βγείτε έξω και βρεθείτε με το άλλο σας μισό ή το αγαπημένο σας άτομο όλη την ημέρα του Σαββάτου, ενώ η Σελήνη περνά μέσα από τον Λέοντα και τον ανάλαφρο έβδομο Οίκο σας. Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη βυθίζεται στην Παρθένο και στον οικείο όγδοο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Μπορεί να προτιμήσετε την ησυχία σας και την απόδραση από τα πλήθη. Είναι επίσης η τέλεια νύχτα για να τρυπώσετε στο σπίτι, ίσως για ένα μικρό σαγηνευτικό τετ-α-τετ πίσω από κλειστές πόρτες.
Η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής θα μπορούσε να ανεβάσει τις ανασφάλειές σας ή τους οικονομικούς σας φόβους. Εξερευνήστε τα συναισθήματα που προκύπτουν, επειδή θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση για τις επόμενες κινήσεις σας. Αλλά αν νιώσετε πελαγωμένοι, γειωθείτε κάνοντας έναν προϋπολογισμό, εξορθολογήστε το πρόγραμμά σας και πηγαίνετε για έναν περίπατο. Οι πιθανότητες είναι να έχετε χάσει την προοπτική σας και να έχετε ανάγκη από έναν έλεγχο πραγματικότητας.

Ιχθύες
Το Σαββατοκύριακο απογειώνεται με ένα παραγωγικό ξεκίνημα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας και της οργάνωσης. Ίσως να έχετε βουτήξει πραγματικά στους στόχους σας για το 2017 που έχουν να κάνουν με τη φυσική σας κατάσταση, με ένα μάθημα γιόγκα ή μια εντατική προπόνηση. Είτε να μαζέψετε τελικά τις διακοσμήσεις των γιορτών και να κάνετε στο σπίτι σας ένα βαθύ καθαρισμό. Απλά μην βουτήξετε πολύ βαθιά στις σφουγγαρίστρες και τα απορρυπαντικά. Μέχρι το Σάββατο το βράδυ, η Σελήνη θα στραφεί στην Παρθένο και στον Οίκο σας της παρέας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.
Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε στην άκρη τη λίστα των ευθυνών σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με άλλους ανθρώπους, ή με ένα ξεχωριστό άτομο πιο προσωπικά! Η ομιχλώδης αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής θα μπορούσε να σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα για μια σχέση. Μπορεί να είστε λίγο γκρινιάρηδες, ή να εκπέμπετε ένα σήμα που λέει έλα εδώ και τώρα φύγε. Προσπαθήστε να μην σέρνετε τους ανθρώπους μέσα από τις εναλλαγές της διάθεσής σας σήμερα.

astro-live.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κώστας Λεφάκης: Τι προβλέπει ο αστρολόγος για την Ελλάδα αυτή τη νέα χρονιά; – «Πεθαίνει οριστικά…»

Λίτσα Πατέρα: Πώς επηρεάζει μέχρι και σήμερα τα ζώδια η χθεσινή πανσέληνος!

Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου; Αναλυτικές προβλέψεις

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ