Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια το τριήμερο που μόλις ξεκίνησε.
Κριός
Το Σάββατο η Αφροδίτη της αγάπης θα συναντήσει τον Δία στην Παρθένο, κι αυτό θα δώσει σε όλο το Σαββατοκύριακο μια αίσθηση προσγειωμένης ηρεμίας. Αν έχετε πρόθεση να εκφραστείτε με τη «γλώσσα της αγάπης», αυτή είναι η καλύτερη στιγμή. Μην σας απασχολήσει το τι θα μπορούσε να κάνει το ταίρι σας για εσάς, αλλά αναζητήστε τρόπους να είστε εσείς υποστηρικτικοί και προσηνείς.

Αυτή η ανιδιοτελής συμπεριφορά θα χαρίσει σε εσάς ένα συναίσθημα ανταμοιβής, και παράλληλα θα καθιερώσει την υπόστασή σας ως αναντικατάστατη δύναμη…Την Κυριακή ο επικοινωνιακός Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη, ωθώντας σας να μετατρέψετε την κάθε ρουτίνα σας σε ιεροτελεστία!

Ελαττώστε τους ρυθμούς σας και ετοιμάστε το πρόγευμα για δύο με πορσελάνινο σερβίτσιο αντί για σέικερ, και διαβάστε μαζί εφημερίδες αντί να ανοίξετε τα λάπτοπ. Τα άστρα ευνοούν και μια στροφή στην εξάσκηση τώρα, γι’ αυτό κάντε την εγγραφή σας στο στούντιο Πιλάτες που συζητάτε εδώ και καιρό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάτε!

Ταύρος

Τα βέλη έρχονται! Ο έρωτας θα είναι ο επισκέπτης αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς οι πλανήτες θα έχουν συνέδριο στον πύρινο 5ο Οίκο σας.

Την ενέργεια του Σαββάτου θα την καθορίσουν η Αφροδίτη της αρμονίας και ο Δίας της αισιοδοξίας, ανάβοντας κάποιες σπίθες με ένα άτομο που μπορεί να έχει άλλο υπόβαθρο από το δικό σας. Δεν αποκλείεται να αφορά και μια έλξη από απόσταση, γι’ αυτό διευρύνετε λίγο τις κεραίες σας… Για τα ζευγάρια, είναι ένα διήμερο που ευνοεί μια σύντομη απόδραση που θα εξελιχθεί σε φλογερή.

Ο Ερμής θα ενταχθεί στο σκηνικό την Κυριακή, για να χορέψει με την Αφροδίτη. Μην αφήσετε κανέναν να αναρωτιέται για τα αισθήματά σας, δείξτε τα με λουλούδια αντί για ηλεκτρονικά μηνύματα. Το απτό χαρτί με λέξεις γραμμένες από εσάς με κόκκινο στυλό, θα κάνει καλύτερη δουλειά από τα τυποποιημένα εικονίδια με φιλάκια. Δεν έχει πεθάνει ο ρομαντισμός, γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτό το διήμερο για να τον απολαύσετε με την αφή και χειρονομίες λατρείας!

a1

Δίδυμοι

Το μοίρασμα δείχνει φροντίδα. Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο διοχετεύστε τη γενναιοδωρία σας μόνο στους πολύ αγαπημένους σας ανθρώπους.

Το Σάββατο η Αφροδίτη και ο Δίας θα συναντηθούν πρόσχαρα στον Οίκο σας της οικογένειας, κι αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον στενό σας κύκλο. Μη διστάσετε να ξεσηκώσετε την οικογένεια για ένα πικνίκ. Η φύση θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις από καρδιάς.

Την Κυριακή ο Ερμής της οργάνωσης θα συνευρεθεί με την Αφροδίτη, εμπνέοντάς σας να μείνετε στο σπίτι. Είναι ευκαιρία να κάνετε λίγη έρευνα όσο αφορά τη διακόσμηση, είτε να δοκιμάσετε νέες συνταγές στην κουζίνα που θα τις μοιραστείτε με φίλους και κοκτέιλ στο μπαλκόνι σας. Μια γυναικεία φιγούρα θα δώσει τη χροιά φροντίδας και έμπνευσης στην ημέρα. Επικοινωνήστε με την αδελφή σας ή μια στενή φίλη σας, που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε μια περίπλοκη κατάσταση και να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη.

Καρκίνος
Σίγουρα είστε μόνο φίλοι; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί επιφυλάσσονται εκπλήξεις αυτό το Σαββατοκύριακο!
Το Σάββατο η χαρωπή Αφροδίτη και ο ατρόμητος Δίας θα σχηματίσουν ένα αρμονικό τρίγωνο, που θα κεντρίσει τη διάθεσή σας για πειραματισμούς. Τα ελκυστικά χαρίσματα συγκεκριμένων ατόμων – η ευφράδειά τους, οι εκλεπτυσμένοι τρόποι τους – ενδέχεται να σας σαγηνεύσουν ξαφνικά. Δεν αποκλείεται αυτό να εμπίπτει και σε ένα άτομο με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας, εξαιτίας της επιρροής του Δία.

Το κλίμα θα είναι κολακευτικό, ακόμη κι αν διατηρήσει την πλατωνική του μορφή. Αν δεν δημιουργήσετε μωρά, ίσως στήσετε ένα συγκρότημα ή γράψετε μαζί ένα σενάριο. Οι δυνατότητες πάντως είναι απεριόριστες.
Την Κυριακή απολαύστε μια περιπετειώδη συνάντηση, καθώς ο πρόσχαρος Ερμής θα συνευρεθεί με την Αφροδίτη. Μπείτε στο αμάξι και οδηγήστε προς την παραλία τραγουδώντας στη διαδρομή, κάντε όποια παράκαμψη θέλετε και βρεθείτε στα πιο απρόβλεπτα μέρη. Είναι η ιδανική στιγμή να μιλήστε και για πιο πομπώδη ταξίδια, ενώ ενδείκνυται να κάνετε μια μεγαλειώδη απόδραση τώρα αμέσως!

Λέων
Τα χρήματα φεύγουν από κάποια μυστική τρύπα στις τσέπες σας;
Το Σάββατο να αναμένετε να αναπνεύσετε με ανακούφιση, καθώς η Αφροδίτη της ωραιοποίησης και ο Δίας της αισιοδοξίας θα συμμαχήσουν στον 2ο Οίκο σας των θεμελίων.

Θα είστε τώρα σε θέση να δείτε καθαρά τη συνολική εικόνα, και θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσετε έναν έλεγχο με τα μετρητά σας. Δεν αποκλείεται να τραβήξει την προσοχή σας μια αγορά για το σπίτι ή την ντουλάπα σας, και θα μπορείτε να την κάνετε χάρη στη νέα ισορροπία που θα έχει ο προϋπολογισμός σας. Κάπως έτσι αποδίδει λίγη εγκράτεια!

Την Κυριακή ο φλύαρος Ερμής θα συναντήσει την εκλεκτική Αφροδίτη, και τα χρήματα δεν θα είναι απαγορευμένο θέμα. Μάλιστα κάποιες συζητήσεις για την οικονομική σας πορεία, δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε ιδέες για κοινές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου ίσως να έχει να σας συστήσει κάποιους πελάτες, είτε να σας πει για μια νέα δουλειά. Μη διστάσετε να θέσετε το θέμα.

a2

Παρθένος
Τα μικροπράγματα είναι αυτά που σας ταράζουν τα νεύρα;
Το Σάββατο η ειρηνευτής Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιό σας, και θα σας βγάλει από αυτό τον εκνευρισμό. Είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις για συμπεριφορές ή λόγια των προηγούμενων ημερών. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει και η εποικοδομητική κριτική, αν αναρωτιέστε…

Ο Δίας εξουσιάζει την περιπέτεια και τα ταξίδια, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά για πιθανές ακαταμάχητες ευκαιρίες με ονειρικούς προορισμούς. Ωστόσο μην περιμένετε να φτάσει η ημερομηνία αναχώρησής σας, ενδείκνυται και η σημερινή μέρα για μια εκδρομή. Με την ερωτική Αφροδίτη παρούσα, μια βόλτα για δύο θα σας αναζωογονήσει, ακόμη κι αν είναι στα μαγαζιά!

Την Κυριακή ο εκδηλωτικός Ερμής θα συναντήσει τη θεά του στυλ στο ζώδιό σας, κεντρίζοντάς σας να δείτε την εικόνα σας. Συνάδει η εξωτερική με την εσωτερική σας; Μια δυναμική ανανέωση στην εμφάνισή σας, θα κάνει πολλά σαγόνια να πέσουν… Η στιγμή είναι κατάλληλη και για να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας ή το λογότυπό σας. Το μίνιμαλ σικ ενδείκνυται, χωρίς να αποκλείεται μια γουστόζικη ανάμιξη χρώματος.

Ζυγός

Το Σάββατο η Αφροδίτη της αρμονίας και ο γενναιόδωρος Δίας θα συμμαχήσουν στον 12ο Οίκο σας της κατανόησης. Αν έχετε ψυχρανθεί με κάποια άτομα, είναι η κατάλληλη στιγμή να μπείτε στη διαδικασία συγχώρεσης. Φανείτε ανώτεροι και προσεγγίστε εσείς με φύλλο ελαίας…

Ωστόσο μην μπερδέψετε τη διαχείριση μιας προστριβής με το κρύψιμό της κάτω από το χαλί. Το θέμα δεν θα λυθεί, χωρίς μια ειλικρινή συζήτηση. Τολμήστε το, έχετε με το μέρος σας τη θεά της διπλωματίας και τον Δία της αυθεντικότητας. Εκφραστείτε, παραγκωνίζοντας τις ευθύνες του καθενός.

Την Κυριακή ο επικοινωνιακός Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη της παρακμής, ανάβοντας το πράσινο φως στην πολυτέλεια που μόνο ένας Ζυγός μπορεί να προσεγγίσει! Τι θα λέγατε για πρόγευμα στο κρεβάτι, μετά από έναν χορταστικό ύπνο και ένα απολαυστικό μασάζ; Σήμερα εμμείνετε στις απολαύσεις! Με τη διάθεση για ενδοσκόπηση στο ζενίθ, πάρτε το σημειωματάριό σας στην παραλία και καταγράψτε τα συναισθήματά σας που ξεχειλίζουν. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

Σκορπιός
Πάλι σας έπιασαν οι εμμονές σας;
Το Σάββατο η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον αντικειμενικό 11ο Οίκο σας, επιδεικνύοντάς σας τη συνολική εικόνα. Αποστασιοποιηθείτε από την μηρυκαστική παγίδα των σκέψεών σας και γίνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: γιατί προσπαθείτε να περάσετε ένα τετράγωνο από μια κυκλική τρύπα; Ξέρετε ότι είναι μάταιη η προσπάθεια να αλλάξετε τον εαυτό σας ή άλλα άτομα. Γι’ αυτό θα είναι συνετό να αρχίσετε να διευρύνετε την οπτική σας. Όσο εμμένετε στα τετριμμένα, ίσως εμποδίζετε κάποιες εξαιρετικές άλλες διαστάσεις μιας σχέσης. Δεν είναι απαραίτητο να χωρίζουν οι διαφορές…

Η συνάντηση του φλύαρου Ερμή με την λαμπερή Αφροδίτη την Κυριακή, θα σας εμπνεύσει να διερευνήσετε κάποιες νέες τάσεις. Έχετε την ικανότητα να προπορεύεστε σε αυτό τον τομέα, γι’ αυτό κάντε μια «έρευνα αγοράς» – από τα νέα στέκια της πόλης μέχρι τα νέα μουσικά ακούσματα. Επίσης μπορείτε να μαζέψετε την παρέα και να βγείτε, για να δώσετε εσείς νέα ζωή σε παλιά στέκια!

a3

Τοξότης
Οι μαχητές του Σαββατοκύριακου να κάνουν ένα βήμα μπροστά!
Θα δυσκολευτείτε να δουλέψετε μέσα στο γραφείο αυτό το Σάββατο, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα συναντηθεί με τη δημιουργική Αφροδίτη στον Οίκο σας της καριέρας. Μην απολογηθείτε αν ακυρώσετε μια συνάντηση, επειδή έχετε έμπνευση για ένα νέο σχέδιο. Αυτοί οι πλανήτες συναντώνται μόνο μία φορά τον χρόνο και πυροδοτούν τους οραματισμούς σας.

Μην αποκρύψετε όσα ετοιμάζετε αυτή την περίοδο, ειδικά την Κυριακή που ο φτερωτός αγγελιαφόρος Ερμής θα διευρύνει το δίδυμο Αφροδίτης – Δία, στον αρρενωπό και διεκδικητικό 10ο Οίκο σας. Επιδιώξτε να βρεθείτε με επιτυχημένα άτομα του κύκλου σας, γιατί δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε συμμαχίες στρατηγικής σημασίας. Χωρίς να βιαστείτε να μπείτε σε λεπτομέρειες, μην παραμελήσετε να μάθετε τις ειδικότητες των άλλων. Είναι πιθανό να βρείτε έναν άντρα που θα στηρίξει πρόθυμα τις προτάσεις σας.

Αιγόκερως
Το κλίμα θα είναι απόλυτα ρομαντικό αυτό το Σάββατο, καθώς ο ατρόμητος Δίας θα έχει την ετήσια συνεύρεσή του με την ερωτική Αφροδίτη. Η συνωμοσία τους λαμβάνει χώρα στην Παρθένο και στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών, γι’ αυτό δεν αποκλείονται οι αυθόρμητες αποδράσεις. Ακόμη και μια ημερήσια εκδρομή θα είναι αρκετή για να ανανεώσει τη χαρά σας για τη ζωή. Αν δεν μπορείτε να φύγετε αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον οργανώστε το επόμενο μεγάλο ταξίδι σας. Θα είναι ιδανικό να το κάνετε με το έτερό σας ήμισυ ή ένα φιλικό σας άτομο που τολμά τα πάντα σε επίπεδο διασκέδασης!

Την Κυριακή θα κληθείτε να βγάλετε τη μάσκα σας, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής συντάσσεται με την γοητευτική Αφροδίτη και απαιτεί αυθεντικότητα. Να είστε διπλωματικά ειλικρινείς, αλλά να εστιάσετε σε λύσεις και όχι στο αναμάσημα των αιτιών για λάθη.
Το δίδυμο Ερμή – Αφροδίτης μπορεί να κεντρίσει και μια διαπολιτισμική επαφή. Να έχετε τα αφτιά σας τεντωμένα, για κάθε ελκυστική προφορά!

Υδροχόος
Η επαφή του ακόλαστου Δία με την ερωτική Αφροδίτη το Σάββατο, θα απαιτήσει από την σεξουαλική σας πλευρά να αναλάβει δράση! Νιώθετε την αγάπη ή τη σαγηνευτική έλξη; Αυτό το πλανητικό δίδυμο θα ωθήσει τον παρορμητισμό σας. Δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε ακόμη και άγνωστα άτομα που τράβηξαν την προσοχή σας, είτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό σας άτομο «με προνόμια»…

Να διατηρήσετε ωστόσο και μια χροιά μυστηρίου, καθώς το υπονοούμενο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα! Αν είστε δεσμευμένοι, μειώστε την ταχύτητά σας για να μπορέσετε να έρθετε κοντά. Περάστε χρόνο μαζί σήμερα, και θα γεφυρωθούν τα όποια χάσματα. Ένα γκουρμέ πικνίκ έκπληξη στην ύπαιθρο, θα αναζωπυρώσει το ρομαντισμό σας… και όλα τα υπόλοιπα!

Την Κυριακή ο Ερμής θα προσεγγίσει την Αφροδίτη στον αισθησιακό 8ο Οίκο σας, διευρύνοντας τις δονήσεις της αποπλάνησης. Αν δεν έχετε τελευταία την αίσθηση ότι σαγηνεύετε, ξεκαθαρίστε την ντουλάπα σας – θεωρητικά και κυριολεκτικά. Άντρες και γυναίκες, πετάξτε καθετί κακόγουστο ή αυστηρό. Αυτά τα ρούχα αποκρύπτουν όσα κολακευτικά διαθέτετε.
Αν νιώθετε προσβεβλημένοι ή ανασφαλείς για κάτι, πρέπει να το συζητήσετε τώρα. Όση ευαισθησία κι αν επιδεικνύει αυτό, η καθησυχαστική ανταπόκριση που θα λάβετε θα κατευνάσει όλους τους φόβους σας.

Ιχθύες
Η θριαμβευτική συνένωση του Δία με την Αφροδίτη στον 7ο Οίκο σας της διπλωματίας, έρχεται να αναδομήσει τη διάθεσή σας για δικαιοσύνη και αμεροληψία. Αν περνάτε μια δυσχερή φάση με το έτερο ήμισύ σας, αυτή η πλανητική όψη θα σας δώσει μια ειρηνική επίλυση. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κεντριστεί το ενδιαφέρον σας για ένα άτομο με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Με τον κοσμικό Δία παρόντα, δεν αποκλείεται να κάνετε αυτή τη γνωριμία στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Για τα ζευγάρια, ενδείκνυται ένα ταξιδάκι για την αναζωπύρωση του πάθους, είτε να εντάξετε κάτι καινούργιο στη διασκέδασή σας.

Την Κυριακή ο εκφραστικός Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη, και αυτή η όψη θα εξομαλύνει ακόμη περισσότερο τη σχέση σας. Θα εντοπίσετε εκείνους τους δημιουργικούς συμβιβασμούς, που δεν δίνουν την αίσθηση της θυσίας. Και ενώ το Σάββατο προωθείται ο διάλογος, την Κυριακή θα είναι καλό να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας και να ακούσετε – που είναι και το δύσκολο κομμάτι στην εξίσωση της επικοινωνίας! Μην υποθέτετε τίποτα, και σας επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις.

athensmagazine.gr

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Σύνοδος Άρη- Κρόνου ξαναγράφει την ιστορία της ζωής μας! Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Τα ζώδια και οι παγίδες των σχέσεων: Από τι κινδυνεύει να διαλυθεί ο δεσμός σας;

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι, πως είστε μετά το Φεγγάρι; by MagicF’Ariel..

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Εγκαταλείπει το τραγούδι η Δέσποινα Βανδή; Το νέο επαγγελματικό βήμα στη ζωή της!

Πρώτη φορά: Εμφανίστηκε ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη που ζει μόνιμα στο εξωτερικό -Ξεσπά για τον θάνατο του πατέρα του

Χωρίς λόγια! Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Δούκα χωρίς μακιγιάζ και ρετούς

loading...