Κριός
Σήμερα καλύτερα να μείνετε λίγο στην απέξω. Δηλαδή να βρείτε το χρόνο να δείτε λίγο όλα αυτά που κάνατε μέσα στην εβδομάδα, ήταν σωστά; Έπιασαν τόπο; Ή μήπως υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να κάνετε, για να βελτιωθεί η κατάσταση; Σκεφτείτε λόγια που ακούσατε. Ήταν αληθινά; Ποιες οι προθέσεις;;; Μόνο όταν έχετε τις απαντήσεις σε όλα αυτά, να πάρετε τις αποφάσεις σας..

Ταύρος
Λεφτά δεν έχετε. Το είπαμε αυτό. Τώρα το θέμα είναι πώς θα τη βγάλετε το ΣΚ! Λοιπόν, σίγουρα έχετε κάτι ακόμα, αυτό δε το συζητώ και ξέρω είναι τα απολύτως απαραίτητα, αλλά όσο να είναι μια ανασφάλεια τη νιώθετε. Ερωτικές γκρίνιες με το ταίρι, εντάσεις με τους φίλους, είστε ανήσυχοι πολύ και εκδηλώνεστε με το χειρότερο τον τρόπο.. Μη τα μπερδεύετε. Άλλο η τσέπη σας και άλλοι οι σχέσεις σας!

Δίδυμος
Πολύ δύσκολη η μέρα σας, ζόρικη θα έλεγα, γιατί πραγματικά σας στριμώχνουν στη γωνία και σας τα ψάλλουν. Ότι κάνατε και δε κάνατε θα το ακούσετε και ότι και να πείτε οι άλλοι θα έχουν δίκιο, συνεπώς το νευρικό σας το σύστημα θα γίνει σμπαράλια. Η μέρα της κατσάδας, η μέρα που θα ακούσετε πολλές αλήθειες για τον εαυτό σας, η μέρα που παίζει να βάλετε και τα κλάματα! Ψυχραιμία.. τι να πω..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...