Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι παράξενο Σάββατο μας ξημέρωσε αστρολογικά.. Νόμιζα πως πάλι με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, αφού από χθες το βράδυ ξαφνικά έχασα το ενδιαφέρον μου για τα πάντα και προτίμησα τη θαλπωρή του κρεβατιού μου. Να όμως που τελικά το σύμπαν έκανε εκεί τα μαγικά του και σήμερα βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση..! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή..

Πολύ ένταση κρύβει η σημερινή ημέρα, για όλα τα θέματα που υπάρχουν, δεν έχει σημασία το ποιος εργάζεται ή όχι, το τρέξιμο γενικώς και αορίστως είναι για όλο τον κόσμο! Άγχος, νεύρα, λόγια περιττά και υποσχέσεις που σίγουρα δε θα τηρηθούν.

Παντού κόσμος, έξω, μέσα, στα τηλέφωνα, ένα είδος χαοτικής επικοινωνίας, γιατί κάποια μαντάτα πρέπει να ταξιδέψουν μακριά έτσι για να αναστατώσουν ευχάριστα ή δυσάρεστα μερικές ψυχές.. Μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία, γιατί είναι σαν ένα μαύρο σύννεφο.. Θα έρθει γρήγορα, θα ξεσπάσει η μπόρα, θα φύγει..

Μέρα ζόρικη για τους Διδύμους, τους Καρκίνους, τους Υδροχόους και τους Ιχθύς! Να προσέχετε, οι προθέσεις του κόσμου δεν είναι και οι πιο αγνές..

Πέρα του αστρολογικού όμως, ας έχουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό ΣΚ και αν προκύψει το κουλό.. θα το αντιμετωπίσουμε..

φιλάκια..
Κριός
Έχετε κανονίσει τα πάντα για σήμερα. Εννοείται πως δε χωρούν όλα στο πρόγραμμά σας και πως πάλι θα αγχωθείτε, έτσι από το ξερό σας το κεφάλι. Σε όλους έχετε τάξει από κάτι γιατί είναι σειρά σας να πείτε εκείνα τα αμέτρητα τα ναι, αλλά θα γίνετε λάστιχο και στο τέλος κάτι θα σας ενοχλήσει και θα γκρινιάξετε! Αποφύγετε τα περιττά τα έξοδα, να πάτε βόλτα μεν, αλλά να είστε εγκρατής! Και στη τελική κρατήστε ότι σας αρέσει και μερικές αναβολές ας προκύψουν.. δε πειράζει.

Ταύρος
Μπορεί να το περιμένετε το Σάββατο αυτό, πώς και πώς, να όμως που με μουτράκια θα ξυπνήσετε και κάπως έτσι θα ξανά κοιμηθείτε, γιατί θέλει λίγο το σύμπαν να σας τη σπάσει! Να αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις, τον κόσμο γενικότερα, γιατί ο καθένας θα έχει το χαβά του, εσείς καμία όρεξη και από το να χάσετε σε μια λογομαχία, προτιμήστε αυτό που λέμε.. «μούγκα στη στρούγκα». Μη γυρέψετε το ποιος έχει δίκιο ή άδικο.

Δίδυμος
Πρέπει να έχω χάσει επεισόδια. Μέσα στα νεύρα είστε εσείς, κάτι δε σας πηγαίνει όπως θα θέλατε, υπάρχει ένα άτομο που σας βάζει εμπόδια και μετά από τη μάχη που έχετε δώσει, θα τρελαθείτε εντελώς και θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Εκρηκτική η μέρα σας, έντονη πολύ και εσείς από τη μια θα γελάτε και από την άλλη οι αγριοφωνάρες σας θα ακούγονται παντού! Ναι η μέρα του τρελού με εσάς πρωταγωνιστές! Ζόρικο το διήμερο από όλες τις απόψεις.

Καρκίνος
Καλά περιμένατε να έρθει το σήμερα, για να σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας; Για να πέσετε στα πατώματα; Για να κλαίτε ασταμάτητα; Πολύ μυστήρια η διάθεσή σας, δε θα έχετε όρεξη για τίποτα και θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα. Πράγματα που σας ευχαριστούσαν δε σας αρέσουν πια. Μπορεί να βρίσκατε το νόημα διαβάζοντας ένα βιβλίο, ή πηγαίνοντας στη θάλασσα, αλλά πλέον ούτε εκεί θέλετε να βρεθείτε. Όσοι έχετε σύντροφο.. κρίμα..! Μοιράστε υπογλώσσια..

Λέων
Παράξενη η μέρα σας πολύ. Σήμερα υπάρχει η περίπτωση να βρεθεί κάποιο άτομο στο δρόμο σας και να σας πει διάφορα νέα. Καλό είναι να μη δώσετε σημασία, να μη πιστέψετε και να αναρωτηθείτε ποιος ο λόγος να θέλει κάποιος να σας πικάρει. Στο χέρι σας είναι αν θα περάσετε ωραία σήμερα ή όχι. Αν αποφύγετε τις ανούσιες τις συζητήσεις και αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα με ένα φιλαράκι. Μη δίνετε το δικαίωμα στο κάθε ανίδεο να σας κάνει κακό.. στη ψυχή..!

Παρθένος
Τι έχετε κανονίσει για σήμερα; Βόλτες με τους φίλους ή ύπνο για να νιώσετε την απόλυτη τη ξεκούραση; Ξεχάστε τα όλα αυτά, γιατί θα προκύψει εκείνο το τηλεφώνημα που θα σας τσιτώσει όσο ποτέ! Ή θα χρειαστεί να πάτε στη δουλειά σας, ή θα σας φορτώσουν με ένα σκασμό πράγματα έτσι ξαφνικά και μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Πάρτε βαθιές ανάσες, γιατί μερικές φορές δεν υπάρχει άλλη λύση από το να συμβιβαστείτε στο αθόρυβο! Όχι λόγια, όχι γκρίνιες!

Ζυγός
Πώς γίνεται κάθε φορά που πάτε να πάρετε φόρα να σας τη κόβουν; Δε ξέρω! Εμπόδια προκύπτουν σήμερα, έτσι ξαφνικά, έτσι για να σας τη σπάσουν. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και στη τελική ξεχάστε το μέλλον και συγκεντρωθείτε στο παρόν! Εννοείται πως δε θα το αφήσετε έτσι, γιατί έχετε κανονίσει διάφορα και θα πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον τα μισά! Ναι γκρίνιες, κουβέντες ανούσιες, πολύ μουρμούρα.. Ας είστε εσείς οι ψύχραιμοι της παρέας..

Σκορπιός
Κάτι έχετε μάθει εσείς και έχετε πάθει μερικά εγκεφαλικά έτσι για πλάκα. Σπάνιο αυτό στη περίπτωση τη δική σας, αφού γνωρίζετε σχεδόν τα πάντα, να όμως που τα μαντάτα ήταν μυστήρια, ήταν χαρωπά, ήταν σκοτεινά, μπορεί να ήταν και ερωτικά! Μάθατε μήπως για τα συναισθήματα κάποιας ψυχής για τη περίπτωσή σας; Πώς επιθυμεί συνάντηση με εσάς; Αναστατωμένους σας βρίσκω, σήμερα θα είναι ζόρικη η μέρα σας, γιατί σε ποιον να το πείτε και τι να πείτε;;; Ακόμα ένα μυστικό!

Τοξότης
Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας θα πρέπει να κάνετε χιλιάδες πράγματα! Το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο και εσείς δεν έχετε ιδέα. Ότι και να σας ζητήσουν, μην απαντήσετε, σκεφτείτε καλά μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και πάνω από όλα πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Συνεπώς, μοιράστε κανά όχι, με μέτρο φυσικά και προσπαθήστε να τα προλάβετε όλα! Φταίτε γιατί τα αφήσατε όλα για σήμερα, σιγοντάρει και το σύμπαν.. υπομονή μέχρι αύριο!

Αιγόκερως
Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας και θα ξεκινήσει το πανηγύρι. Καφέ ο ένας, μεζέ ο άλλος, κουβεντούλα από εδώ, τρεχάματα από εκεί, κάποια στιγμή, θα τρελαθείτε και ή που θα εξαφανιστείτε ή που θα τους διώξετε όλους να πάνε στα σπίτια τους. Μα και εσείς, μέσα σε όλα, να που είστε απαραίτητοι και σας αποζητούν. Όπου και αν πάτε, ακόμα και στο βουνό, θα βρεθεί το άτομο που θα σας εκνευρίσει απίστευτα. Σας κυνηγάει κάτι..

Υδροχόος
Πάρτε βαθιές ανάσες πουρνό-πουρνό, να φάτε καλό πρωινό, να σκεφτείτε τι μπορεί να πάει στραβά και να έχετε τις λύσεις στο τσεπάκι! Απρόβλεπτη η μέρα σας, μια κουβέντα επαγγελματικής φύσεως μπορεί να ξεφύγει και να υπάρξει μεγάλη παρανόηση και εσείς να τρελαθείτε εντελώς! Ακούστε με προσοχή, μη διακόπτετε και μετά δώστε τις απαντήσεις σας. Τα φαινόμενα απατούν και καλό είναι να μη πέσετε στη παγίδα. Μπορεί να σας το κάνουν και επίτηδες. Να είστε πονηροί!

Ιχθύς
Σήμερα τα παίρνετε στο κρανίο φουλ! Άλλα ονειρεύεστε να κάνετε και άλλα προκύπτουν και πνίγεστε σε σημείο τρελό και ξεσπάτε και προκαλείτε μεγάλο πανικό! Από τις πολύ τις τραγικές ημέρες, γιατί καιρό τώρα μαζεύετε μέσα σας διάφορα, κάνετε πως δεν ακούτε, πως δε βλέπετε, αλλά θα σας πατήσουν το κάλλο και δε θα αντέξετε άλλο! Αν προτιμάτε τη μοναξιά σας, δε χρειάζεται να προκαλέσετε σαματά μεγάλο. Πείτε το πώς νιώθετε από νωρίς το πρωί και εξαφανιστείτε. Να αποφύγετε μια τέτοια θεατρική παράσταση! Κάνει κακό…

athensmagazine.gr

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Πώς φροντίζει κάθε ζώδιο το ταίρι του- Μάθε πώς μπορεί να σε εκπλήξει

Ζώδια και μοναξιά: Ποια την απολαμβάνουν και ποια την… τρέμουν

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μαλλιά κουβάρια Ζήνα-Θεοφάνους: H ειρωνική απάντηση του συνθέτη που έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια

Τριανταφυλλόπουλος – Αναστασιάδης ξεσκίζονται δημοσίως, βγάζοντας σκάνδαλα ο ένας του άλλου! Διαβάστε το… πάρτι των εκατομμυρίων Ευρώ!

Αυτή και αν είναι ανατροπή! Ποιος είναι ο διαγωνιζόμενος που δεν περνάει στον τελικό του «X-Factor»

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ