Στις ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια, μπορείς να διαβάσεις πως θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή οι αστρολογικές τάσεις της ημέρας. Σύμφωνα με την αστρολογία στις ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις  μπορείς να μάθεις πως θα κυλήσει η μέρα σου στον ερωτικό τομέα από την Φαίδρα Μάρκου.

Στις ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις με υπευθυνότητα και εγκυρότητα η αστρολόγος Φαίδρα Μάρκου υπογράφει καθημερινά τις ερωτικές προβλέψεις Τι θα συμβεί στην προσωπική σου ζωή, στον ερωτικό τομέα, τις σχέσεις και τον γάμο Παρακάτω θα δεις μερικούς τομείς όπου θα αναπτύσσεται καθημερινά η αστρολόγος και θα σε ενημερώνει για τα αστρολογικά δρώμενα ας δούμε μερικές κατηγορίες αναλυτικά με τις οποίες θα αφορά μια ημερήσια ερωτική πρόβλεψη.

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για νέα Σχέση:

Οι πλανήτες εκφράζουν με την κίνησή τους κάποια δυνατά ώστε κάποιος-α θα μπορούσε να επενδύσει σε μια νέα ερωτική σχέση. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή χρονικά να βρει έναν νέο ερωτικό σύντροφο και να δημιουργηθεί από εκεί που δεν το περιμένει καθόλου μια ερωτική αρχή. Ποια στοιχεία του χαρακτήρα μας θα μπορούσαμε να προβάλουμε ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη νέα αρχή.

Επανασύνδεση:

Στην αστρολογία υπάρχουν κάποιες διελεύσεις πλανητών όπου θα μπορούσε κάποιος να επενδύσει ή και ακόμη να επιστρέψει απρόσμενα μια σχέση από το παρελθόν. Διακρίνει η αστρολόγος καθημερινά πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια επανασύνδεση με το άτομο που αγαπάμε αλλά και ποιες κινήσεις από μεριάς θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε μια επιζητούμενη επανασύνδεση.

Πορεία σχέσης:

Το αν θα είναι ευνοϊκή η ημέρα ώστε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα με την σχέση μας, να μη υπάρξει ένταση μας αποκαλύπτει η αστρολογία. Υπάρχουν και διελεύσεις πλανητών όμως που θα μπορούσε να αποδειχθεί παραπάνω ευνοϊκή ώστε να αναθερμάνουμε την σχέση μας, να συσφίξουμε τα αισθήματα μας και γιατί όχι να βρούμε ευοίωνες μέρες όπου η σχέση μας να έχει μια πιο σοβαρή κατάληξη.

Κατηγορία γάμος.

Σε αυτή την κατηγορία η αστρολόγος Φαίδρα Μάρκου θα αναλύσει την πορεία ενός γάμου καθημερινά. Ποιες ημερομηνίες θα μπορούσε ένα ζευγάρι να αποφύγει ώστε να μην δημιουργηθεί ένταση αλλά και πότε ένα ζευγάρι θα μπορούσε να νιώσει έρωτα και αγάπη ανάμεσα τους.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία από ενθουσιασμό και ζωτικότητα θα χαρακτηρίζεται η διάθεσή σας, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ερωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει την συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στο χαρακτήρα σας και στις προτιμήσεις σας. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομο που δεν αποκλείεται η χημεία και η οικειότητα που θα αισθανθείτε, να σας οδηγήσει τελικά σε έναρξη σταθερού ερωτικού δεσμού. Θα διαπιστώσετε πως θα είναι καθαρά στο χέρι σας το αν θα βάλετε στη ζωή σας πρόσωπο καινούργιο ή ήδη γνωστό.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Θα εμφανιστούν ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική και σωματική ένωση. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ερωτικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα ερωτική αρχή. Θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα ερωτικό σκοπό, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε τολμηροί, θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σταθούν εμπόδιο στην ερωτική σας εξέλιξη

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος της σχέσης σας, προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν και κατά πόσο είναι αληθινά ή αποτελούν μια γενική ψευδαίσθηση. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, αποφύγετε αρνητισμούς και προκαταλήψεις

1

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και όρεξη για ερωτικές διεκδικήσεις. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε για κάποιο κοινό σας ζήτημα και με δική σας πρωτοβουλία θα δοθεί άνοιγμα προσωπικών επαφών. Η απόφασή σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα σας βγει σε καλό. Δε θα σας κρύψω πως στο πρώτο σας προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει κλίμα θερμό και ιδιαιτέρως ερωτικό!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία θα ξεθολώσει τη σκέψη σας, θα δώσει φως στην αντίληψή σας, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να είστε σε θέση να αποφύγετε τις λανθασμένες ερωτικές κινήσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από πιεστικές καταστάσεις, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας είναι γνωστό και το βρίσκετε ιδιαιτέρως συμπαθητικό, θα προβεί σε ερωτικές εξομολογήσεις που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ορθή θα είναι η αντίληψή σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα κλείσετε με επιτυχία ερωτικές εκκρεμότητες. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα και η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε πορεία σταθερής ερωτικής ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση, που θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να μην την απορρίψετε

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και ο Πλούτωνας που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σας εξοπλίσουν με διαίσθηση, κατανόηση και έντονη διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν οι ερωτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και ερωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματά του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες

2

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και ο Πλούτωνας που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ερωτικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ερωτικές σας βλέψεις, καταφθάνουν στιγμές έντονης ερωτικής έλξης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία, θα σας οδηγήσουν σε αναζήτηση νέων τρόπων χειρισμού, προκειμένου να κλείσετε οριστικά κάποιες αρνητικές ερωτικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε με τη μεθοδική σας στάση να λύσετε παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθόδρομη πορεία, θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε ερωτικά, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως την ισορροπία και την ασφάλεια θα πρέπει να τη διεκδικήσετε με υπευθυνότητα και όχι με ανώριμες απαιτήσεις. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματά σας, καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις ερωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο ερωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματά σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν, όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξιμο, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε.

www.athensmagazine.gr 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Χάσαμε τα λόγια μας! Ούτε που φαντάζεστε τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

5 + 1 ολόσωμες φόρμες από τα Zara που θα λατρέψετε

7 tips για να αποκτήσεις τα πλούσια μαλλιά που ονειρεύεσαι!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έκπληξη! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά πρώτη φορά για την τρίτη εγκυμοσύνη της

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία του Μάκη Παντζόπουλου (Photo)

Λύγισε η Φαίη Σκορδά οn camera – Τι αποκάλυψε για την απουσία του Γιώργου Λιάγκα (Βίντεο)

loading...