Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 4 ως 10 Ιουλίου 2016:

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Κριέ, κοίτα να δεις, ο Ιούλιος ξεκινάει με έναν πολύ καλό τρόπο, πολύ συναισθηματικό με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σου και με την Αφροδίτη στο ίδιο σημείο. Ο τέταρτος οίκος σημαίνει οικογενειακές σχέσεις μεν, αλλά και συγκατοίκηση (ενδεχομένως με τον άνθρωπό σου) και το πώς είσαι μέσα σου, σε συναισθηματικό επίπεδο. Και η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί πολύ στη συντροφική σου σχέση, απλώς να είσαι λίγο συντονισμένος μαζί του ή μαζί της και να κοιτάς και τα πρακτικά θέματα που τρέχουν. Και να τον αποδεχτείς και να σε αποδεχτεί, γιατί μια ζωή την έχουμε, αν είναι να τη φάμε με το να κρατάμε αποστάσεις ή να τρωγόμαστε με τους άλλους, δεν έχει και πολύ νόημα.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Είναι πολλά τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν και πιθανώς αλλαγές στη δουλειά έχουν πολύ ενδιαφέρον και δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό (μην ξεχνάς την καταπληκτική όψη μεταξύ Δία και Πλούτωνα). Στα συναισθηματικά θέματα, περισσότερο μπαίνεις σε μια διαδικασία αυτοεξερεύνησης και αναζητάς μέσα σου την ψυχική ηρεμία και πηγαίνεις προς οτιδήποτε σου δίνει ασφάλεια. Κοίτα να σου δίνει πραγματική ασφάλεια όμως, και όχι εικονική.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Σκορπιός

 

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Όσο έχεις τον Άρη στον Τοξότη, το σεξ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και συγκλονιστική υπόθεση, αφού ο όγδοος σκοτεινός και μυστήριος οίκος σου συμβολίζει το πάθος και την αχαλίνωτη λίμπιντο όπως θα ξέρεις. Λοιπόν Ταύρε, έχει προηγηθεί και μια υπέρ ερωτική όψη μεταξύ Δία και Πλούτωνα και φαίνεται ότι 1. ή περνάς σε μια κάπως περίεργη φάση ας πούμε που δεν κρατιέσαι και φλερτάρεις, μπλα μπλα 2. ή ο έρωτας μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα αναζωογονείται. Και τα δύο καλά ακούγονται, στην πρώτη περίπτωση βέβαια θέλει να είσαι λίγο ξεκάθαρος απέναντι στον εαυτό σου και στο τι θέλεις από τη ζωή σου και βέβαια από τους άλλους.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο σημαίνει πολύ απλά επικοινωνία, κόσμος που έρχεται και φεύγει και ξανάρχεται, γνωριμίες, κάποιες που φεύγουν κάποιες που μένουν. Και αν υπολογίσουμε και την εκπληκτική όψη μεταξύ Δία και Πλούτωνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, ο έρωτας και η δημιουργία μια νέας σχέσης είναι δύο πολύ πιθανά σενάρια. Ε ναι, ρε Ταύρε, να αφήσεις και λίγο τον εαυτό σου να χαλαρώσει τώρα που και καλοκαίρι είναι και σε παίρνει να χαλαρώσεις και να βιώσεις και τον έρωτα.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

 

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Έχουμε και λέμε, έχεις και τον Άρη στον Τοξότη να σου πατάει γκάζι, που σημαίνει να θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση ή να θέλεις κάτι που δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι, να σου φταίει κάτι τη μία, και την άλλη να το ξεχνάς και τα γνωστά διδυμίστικα, που τώρα μεγεθύνονται κάπως. Έχεις και από την άλλη στον Κρόνο στον ίδιο οίκο να πατάει φρένο. Και να λέει ότι “κοίτα να δεις διδύμαρε, εδώ δεν χαζογελάμε, δεν κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, αν θέλεις αυτό που έχεις να το λες σχέση και όχι λούνα-παρκ πρέπει να σοβαρευτείς και να το δεις όπως θέλεις να το λες, ως σχέση”. Γιατί καλές οι θεωρίες περί μικροαστισμού και σχέσεων και πως δεν τα μπορείς εσύ αυτά, όμως κάπου μπορεί κι εσένα να σε καίει μια αγκαλιά και μια προοπτική με έναν άνθρωπο, ακόμη και αν αυτή η προοπτική φαντάζει μικροαστική τελικά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Έχεις πολύ καλά νέα που αφορούν πρακτικούς τομείς, όπως τα επαγγελματικά. Μια χαρά, οκέι, ανεβαίνεις κιόλας ψυχολογικά και όλα καλά. Αλλά έχεις κι έναν Άρη στον Τοξότη να διεκδικεί μια σχέση, να ελκύεται ταυτόχρονα από ό,τι του γυαλίσει που μπορεί να είσαι τυχερός ας πούμε και να σου γυαλίζει ο συμβατός με εσένα τύπος, αλλά μπορεί και απλώς να σου γυαλίζει ό,τι υπόσχεται καυτές νύχτες τον Ιούλη. Έχεις όμως κι έναν Κρόνο που σου λέει ότι αν θες να συντροφευθείς, κάν’ το, αλλά κάν’ το σωστά και σοβαρά. Ξέχνα κάποια παλιά πράγματα και καλωσόρισε κάποια νέα (που μπορεί να είναι και η υπευθυνότητα και η συνέπεια μέσα σε αυτά).

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

 

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Νέα Σελήνη στις 4 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και μάλιστα σε σύνοδο με την Αφροδίτη, κάτι που από μόνο του λέει πολλά για τη συναισθηματική σου ζωή και μάλιστα ευχάριστα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ο Δίας και ο Πλούτωνας και η πρόσφατη όψη τους που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα, δηλαδή Καρκίνε αν θέλεις να πάρεις τον άνθρωπό σου και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, να το κάνεις αυτή την περίοδο και να το απολαύσεις. Παρ’ όλα αυτά να σου επισημάνουμε ότι οι τεράστιοι συμβιβασμοί, και αυτά του τύπου “ναι, δεν τρελαίνομαι, αλλά την αγαπάω μωρέ” είναι λίγο παράδοξα και αντιφατικά, και αν είσαι σε μια τέτοια σχέση, τότε διερεύνησε ή πώς θα τη βελτιώσεις ή πώς θα βελτιώσεις τη ζωή σου γενικότερα. Γιατί για να λέμε την αλήθεια, η αγάπη μόνο δεν είναι ακριβώς επαρκής.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Έχουμε μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 4, πολύ σημαντικό αυτό για το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί και τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Και έχεις και την Αφροδίτη μαζί σου, οπότε καταλαβαίνεις ότι η συνεργασία Σελήνης – Αφροδίτης είναι ό,τι πιο τζετ μπορεί να συμβεί αυτή την περίοδο. Άσε που έχει προηγηθεί και ένα πολύ θετικό τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα. Όλα τα ‘χεις Καρκίνε, την ομορφιά, τη γοητεία, τη σπιρτάδα και όλους τους πλανήτες με το μέρος σου. Αν, κιόλας, βγεις και από το σπίτι ή το γραφείο, θα γίνουν θαύματα.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

 

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο, συμβάλλουν σε ένα κυρίως πράγμα, στο να αλλάξει η ψυχολογική σου κατάσταση, να βελτιωθεί η διάθεσή σου και να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Ίσως χρειάζεσαι λίγο και την ηρεμία σου και τη μοναχικότητά σου για να τακτοποιηθούν κάποιες σκέψεις και συναισθήματα. Αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Ο Άρης όπως ξέρουμε, έχει περάσει στον Τοξότη και ενεργοποιεί με απίστευτα δυναμικό τρόπο την ερωτική σου ζωή, ενώ, αν έχεις παιδιά, δείχνει ότι ασχολείσαι και με αυτά αρκετά αυτή την περίοδο. Ένα θέμα είναι βέβαια ο Κρόνος στον ίδιο οίκο, ο Άρης πατάει γκάζι και ο Κρόνος βάζει αρκετό φρένο ταυτόχρονα. Εμ ναι, για να προχωρήσεις και στο παραμικρό που αφορά τη συναισθηματική σου ζωή, πρέπει αυτό να είναι απόλυτα ξεκάθαρο μέσα σου πρώτα, αλλιώς δεν γίνεται.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, δηλαδή στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα. Και ως γνωστόν, ο Άρης είναι ένας αρκετά ορμητικός πλανήτης, που αυτό που θέλει, θα το διεκδικήσει σχεδόν με κάθε τρόπο, και κάπως έτσι κι εσύ Λέοντα, αυτή την περίοδο δεν σε κωλύει τίποτα και αυτό που θέλεις θα το κάνεις. Ταυτόχρονα, έχεις και μια γοητεία και ένα σεξαπίλ που μόνο ο Άρης μπορεί να προσφέρει σε τέτοιο βαθμό. Η ερωτική σου ζωή σίγουρα μπορεί να έχει εξελίξεις. Στο ίδιο σημείο όμως βρίσκεται και ο Κρόνος και σαν να σου υπενθυμίζει διαρκώς ότι ο έρωτας έχει ευθύνες, είναι σοβαρό θέμα μερικές φορές, και ότι καλώς ή κακώς δεν βλέπουμε τον άλλον έπειτα από ένα, δύο, δέκα χρόνια ακριβώς όπως την πρώτη εβδομάδα γνωριμίας.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

 

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Το πολύ πρόσφατο τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα αφορά τη συναισθηματική σου ζωή και τον έρωτα και έχει ισχύ για αρκετές μέρες ακόμη, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα και είναι μια από τις καλύτερες όψεις του χρόνου. Παρ’ όλα τα θετικά της υπόθεσης, καλείσαι να ακούσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον εαυτό σου και αυτά που πραγματικά επιθυμείς και χρειάζεσαι. Κοίτα να δεις, ωραίες οι σχέσεις και σίγουρα όταν αγαπάμε και ερωτευόμαστε είναι ωραίο και να παραβλέπουμε πράγματα, αλλά όταν φτάσουμε στο σημείο να συμβιβαζόμαστε σε βαθμό αυτοθυσίας, δεν ξέρω κατά πόσο είναι ωραίο αυτό, με την έννοια ότι τι νόημα έχει ο συμβιβασμός, όταν σε πιέζει υπερβολικά ή σε κάνει να μην είσαι εσύ; Μια ισορροπία σίγουρα μπορείς να τη βρεις σε όλα αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το πρόσφατο τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα είναι μια από τις πιο θετικές όψεις για την ερωτική σου ζωή και μπορεί να πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, έχει όμως διάρκεια μέχρι τα μισά του Ιουλίου περίπου και σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερο. Αυτό που συμβαίνει είναι εξαιρετικό, γιατί μπορείς να γνωρίσεις τον πραγματικό έρωτα και την πραγματική οικειότητα Παρθένε (αν όχι τώρα, μην μου αγχώνεσαι, έρχονται και άλλες καλές σχετικές όψεις) και επίσης καλείσαι να καταλάβεις και τι ακριβώς σημαίνουν ο έρωτας, μια σχέση, η συμβίωση και όλα τα σχετικά για εσένα.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

 

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Σημαντικό το ότι ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, στον τομέα της επικοινωνίας σου δηλαδή. Ο λόγος είναι ότι ο Άρης είναι ντόμπρος και ξεκάθαρος, όμως δεν τον λες και διπλωμάτη ας πούμε, όπως είσαι εσύ. Εντάξει, κι εσύ δεν είναι απαραίτητο ό,τι μα ό,τι σου έρχεται στο μυαλό να το πετάς χύμα, χωρίς να το σκέφτεσαι λίγο πρώτα και χωρίς να υπολογίζεις και τον αντίκτυπο που έχει στον άλλον. Κατά τα άλλα, η θέση αυτή του Άρη είναι ιδανική και για να γίνει πιο συγκεκριμένο στο μυαλό σου αυτό που θέλεις, να προχωρήσεις σε συμφωνίες ξεκάθαρες και ευχάριστες και για τους δύο. Αχ, οι σχέσεις θέλουν διαχείριση και το ξέρεις αυτό Ζυγέ, καλύτερα από όλους. ΥΓ. Μην ξεχνάς το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα, που αφορά μεταξύ άλλων το σπίτι, τη συγκατοίκηση και την ψυχική σου ηρεμία.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Επειδή ο Άρης βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και όταν ακούς τρίτο οίκο πρέπει να θυμάσαι ότι αφορά την επικοινωνία, τη λογική σκέψη, την κοινωνικότητα και τις νέες γνωριμίες, είσαι σε μια διαδικασία που νιώθεις την ανάγκη (δεν θέλεις απλώς, αλλά το χρειάζεσαι κιόλας) να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους και ιδέες. Και να μοιραστείς τα σχέδιά σου, γιατί φαίνεται ότι και από αυτά έχεις αρκετά. Αυτό λοιπόν που συμβαίνει είναι ότι σε τέτοιες φάσεις έρχεται ξαφνικά και κάποιος, που εκτός από ιδέες θέλεις να μοιραστείς και άλλα πράγματα μαζί του. Να είσαι ανοιχτός λοιπόν στις νέες γνωριμίες που έρχονται και προσοχή στην επικριτικότητα, δεν την χρειάζεσαι καθόλου μα καθόλου. Ούτε εσύ να την έχεις, ούτε να τη δέχεσαι από τους άλλους.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

 

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο δείχνουν ότι η εβδομάδα θα είναι αρκετά αισιόδοξη με νέα πράγματα να ξεκινούν σε διάφορους τομείς και ίσως να είναι μια καλή αφορμή για να προχωρήσεις και στη σχέση σου με κάποιο τρόπο. Και ποιος είναι αυτός ο τρόπος Σκορπιέ; Είναι το να κάνεις πράγματα με τον άνθρωπό σου ή που δεν κάνεις συχνά ή που δεν έχεις κάνει ποτέ, και πίστεψέ με μερικά από αυτά φαίνεται ότι θα τα ήθελε και αυτός ή αυτή. Ίσως δεν βγαίνετε πολύ συχνά για παράδειγμα, ίσως δεν ταξιδεύετε συχνά. Ίσως δεν μένετε συχνά μόνοι, αν έχετε παιδιά, ή δεν βρίσκεστε συχνά με φίλους. Τώρα θα μπορούσες να αλλάξεις το σκηνικό και να δώσεις τρελό boost ανανέωσης στη σχέση.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

1. Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη σε ανανεώνουν απίστευτα και αλλάζουν την άποψή σου για πολλά, ακόμη και για το μέλλον που το βλέπεις συχνά σοβαρό, αδιάφορο, πεζό κλπ. Ναι, τώρα συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό που βλέπεις μάλλον δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα, αλλά με μια εγγενή σοβαροφανή κλάψα που ενεργοποιείς πού και πού, για να περνάει η ώρα. 2. Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, μπορεί μέσα στον μήνα αυτόν να φέρει μια συναισθηματική γνωριμία. Δεν το αγνοούμε καθόλου αυτό το τρίγωνο, γιατί είναι ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

 

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Νέα Σελήνη στις 4, στον όγδοο οίκο σου, λειτουργεί ανανεωτικά από κάθε άποψη. Ειδικά από ερωτικό-σεξουαλικής πλευράς, καθότι το σεξ μπαίνει στο μυαλό σου και σου ρουφάει τον εγκέφαλο. Το θέμα είναι ότι έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου, που σημαίνει ότι η περίοδος μπορεί να είναι όντως ιδιαίτερα ερωτική. Το θέμα αυτές τις μέρες είναι αυτά που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου και αυτά που μπορείς να μοιραστείς μαζί του ή μαζί της και στην πορεία. Μπορεί κάποιες φορές να σοβαρεύει η υπόθεση και αυτό να σε κάνει να πηγαίνεις ένα βήμα πίσω. Αλλά μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος στο ζώδιό σου είναι αυτός που απαιτεί κάθε υπόθεση που σε αφορά να τη βλέπεις σοβαρά. Οπότε, θα βοηθούσε να δεις σοβαρά και το μέλλον και τη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Έχεις τον Άρη στο ζώδιό σου που σε κάνει ορμητικό και διεκδικητικό (και σου δίνει μια απίστευτη ενέργεια και λάμψη παρεμπιπτόντως), ενώ η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που έχει να κάνει με το σεξ και με αυτά που μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο σε μια σχέση, είναι λογικό να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι αυτή η περίοδος έχει κάτι έντονο, ίσως νιώθεις ότι κυριεύεσαι από τις επιθυμίες σου και το πάθος σου. Όλα καλά φυσικά και εννοείται ότι υπάρχει και η πιθανότητα δημιουργίας μιας νέας σχέσης σε αυτό το κλίμα, αλλά αυτό το “ασυγκράτητο”, αν το διαχειριστείς λιγάκι και εξετάζεις δύο φορές αυτά που πας να πεις, θα είσαι ο καλύτερος Τοξότη και δεν θα υπάρχει κανένα περιθώριο παρεξήγησης. Παρεμπιπτόντως, μην δίνεις θάρρος εκεί που δεν θέλεις στο βάθος, ούτε για να επιβεβαιωθείς, ούτε για να μην φανεί ότι είσαι απορριπτικός. Γιατί αυτό πληρώνεται στην πορεία, δυστυχώς.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

 

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί ο Καρκίνος είναι και ο έβδομος οίκος σου, δηλαδή αυτός που αφορά τη συντροφικότητα και την οικειότητα σε μια σχέση. Και μάντεψε, στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη, που σημαίνει έξτρα μπόνους εύνοια. Μέχρι τα μέσα του μήνα περίπου μπορείς να προχωρήσεις, να εξετάσεις αυτά που θεωρείς αδυναμίες, να τα διορθώσεις, να τα αγνοήσεις με μεγάλη ικανοποίηση (και αποτελεσματικότητα), να τα συζητήσεις. Ίσως σου περάσει από το μυαλό και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή απλώς νιώσεις ότι το level οικειότητας είναι πλέον διαφορετικό. Ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις και η Σελήνη και η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σου και θα σε στηρίζουν. Για αυτό αποφάσισε αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι πραγματικά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Με τόση εύνοια στον έβδομο οίκο σου της συντροφικότητας (Αφροδίτη σε αυτό το σημείο και Νέα Σελήνη εκεί στις 4) τα σενάρια είναι πολλά και ένα από αυτά είναι να δημιουργηθεί μια νέα σχέση. Και δεν είναι μόνο η Αφροδίτη και η Νέα Σελήνη που δείχνουν κάτι τέτοιο, είναι και το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που προηγήθηκε και εστιάζει ακόμη στις ανάγκες και στους στόχους σου και που δίνει την ευκαιρία ό,τι νιώθεις ως “κενό” να το καλύψεις.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

 

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Με τον Άρη ορθόδρομο στον ενδέκατο ηλιακό οίκο των ομάδων, της κοινωνικής ζωής και των φίλων, καθώς και της εικόνας που δείχνεις προς τα έξω, αυτό που αποτελεί ζωτική ανάγκη αυτή την περίοδο είναι να έρθεις κοντά με τον πραγματικό εαυτό σου, με τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες σου σε σχέση με εσένα και με το να γίνεις αυτό που πραγματικά είσαι. Και αν είμαι γιατί να γίνω, αφού ήδη είμαι, ενδέχεται να λες. Γιατί υπάρχουν πτυχές σου που ενδεχομένως θα ήθελες πολύ να φέρεις στην επιφάνεια και να ζεις παρέα με αυτές, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν συμβαίνει. Αυτές οι πτυχές σου είναι που ζητάνε τροφοδοσία τώρα και που θέλουν παρεμπιπτόντως να βιώσουν και τη συντροφική σχέση που βιώνει ο υπόλοιπος εαυτός σου. Γίνε όλος λοιπόν, και έλα στο φως να σε δούμε κι εμείς και να σε θαυμάσουμε.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σου πέραν του ότι ζητάει να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και να τον αναδείξεις προς τα έξω, ολόκληρο, αυτόν που θέλεις πραγματικά να έχεις, σε εντάσσει και σε ομάδες, σε φέρνει πιο κοντά με φίλους και σε γνωρίζει και με νέους ανθρώπους. Αυτή η διαδικασία μεγάλων εσωτερικών αλλαγών που βιώνεις, μπορεί να έχει μόνο καλά αποτελέσματα. Το να είσαι ισορροπημένος εσωτερικά προτού μπεις δυναμικά σε μια νέα σχέση, είναι ό,τι καλύτερο για την πορεία της.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο αξίζουν την προσοχή σου. Ο Καρκίνος αποτελεί τον πέμπτο οίκο σου, τον πιο ερωτικό και παθιασμένο από όλους και το συναίσθημα, η ισορροπία η αγάπη συναντιούνται εκεί. Και δεν είναι μόνο αυτό, έχει προηγηθεί και μια εκπληκτική όψη μεταξύ Δία και Πλούτωνα που αφορά τη σχέση σου. Μπορείς ας πούμε να ταξιδέψεις μέχρι τα άστρα και να επιστρέψεις μαγεμένος από έρωτα. Έχε εμπιστοσύνη στο πάθος που τελικά μπορεί να σου δείξει τον σωστό δρόμο και προχώρα μαζί με το ρεύμα, δεν είναι ώρα για αντιστάσεις, κόντρες και υπερβολικές προσπάθειες. Είναι ώρα για να νιώσεις εσένα και τον άλλον.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Με το σούπερ τρίγωνο μεταξύ Δία και Πλούτωνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και με τη Νέα Σελήνη ΚΑΙ την Αφροδίτη στον οίκο σου που αφορά τον έρωτα, η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει ξαφνικά μαγική. Και εκεί που βιώνεις την καθημερινότητά σου όπως κάθε μέρα, σε χρόνο ντετέ ενδέχεται να μπει το πάθος στη ζωή σου και να τη βιώνεις με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ζήσε ελεύθερα ό,τι πρόκειται να έρθει και αφέσου σε αυτό. Και άσε και τον έλεγχο λίγο στον άλλον ή την άλλη που θέλει να σου δείξει ότι μπορεί και εκείνος-η να τον έχει.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Υδροχόος

athensmagazine.gr

 

Δείτε ακόμη στο youweekly.gr

Πώς είναι το πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο; Οργάνωσέ το σωστά!

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας- Πώς τις αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο

Πώς φροντίζει κάθε ζώδιο το ταίρι του- Μάθε πώς μπορεί να σε εκπλήξει

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Λαμπερός γάμος για Χατζίδου-Σοιλέδη: Δείτε φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή

Εντυπωσιακό! Η Αμαλία Κωστοπούλου φωτογραφίζεται με μπικίνι για χάρη γνωστής εταιρείας

Έσκασε βόμβα! Ποιοι είναι οι στενοί συνεργάτες της Μενεγάκη που αποχωρούν από την εκπομπή;

loading...