Κριός

Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι αρκετά εσωστρεφής και είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει το παράπονο και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που σε είχαν πειράξει, ακόμα και αν έλαβαν χώρα πολλά χρόνια πριν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει εξαιρετικά συναισθηματικό/η και αυτό θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειάς σου για ασήμαντη αφορμή. Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να αποφύγεις, όσο γίνεται, να επαναφέρεις στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος.

Ταύρος

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και γι’ αυτό η μεγαλύτερη σου επιθυμία είναι να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εμπλουτίζει την ημέρα με κοινωνικές επαφές, συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γνωστούς αλλά και πολλές μετακινήσεις. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς πάνω στον ενθουσιασμό σου, μπορεί να πεις περισσότερα πράγματα απ’ όσα πρέπει ή να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου.

Δίδυμοι

Σήμερα θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να φέρεις εις πέρας ό, τι οικονομικές εκκρεμότητες έχεις, καθώς θέλεις να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δημιουργεί ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά σου, γι’ αυτό και αποφάσισες να αναλάβεις δράση. Είναι μια καλή ημέρα για επαφές με τράπεζες, εφορία και οικονομικούς οργανισμούς εν γένει, προκειμένου να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις. Σε συμβουλεύω να μην κάνεις νέα ανοίγματα σήμερα, παρά να ασχοληθείς μόνο με τα ήδη υπάρχοντα.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει τη συμπεριφορά σου αλλά και την ενέργειά σου. Από τη μια θα είσαι πολύ χαρούμενος/η, ενώ από την άλλη, μπορεί να εκνευριστείς εν ριπή οφθαλμού και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η ενέργειά σου ακολουθεί κι εκείνη τα άκρα καθώς είτε θα είσαι γεμάτος/η ενέργεια είτε θα κάθεσαι σ’ ένα καναπέ, χωρίς να έχεις τη διάθεση να κάνεις τίποτα. Μην εκνευρίζεσαι με τους γύρω σου και μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί μπορεί να χαλάσουν πολύ σημαντικές σου σχέσεις.

Λέων

Σήμερα θα είσαι μελαγχολικός/η και είναι πιθανό να μην έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε παρασύρει σε μαγικά μέρη, μακριά από το άγχος και τις δουλειές. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτούς που εμπιστεύεσαι, γιατί το παρασκήνιο δουλεύει εις βάρος σου αλλά δεν μπορείς να το αντιληφθείς και –αν δεν προσέξεις – μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Παρθενος

Σήμερα η μέρα φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να περιστοιχίζεσαι από φίλους και ανθρώπους που σας ενώνουν κοινές ασχολίες και ενδιαφέροντα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πολύ καλή ημέρα για να αφήσεις τις δικαιολογίες πως δεν προλαβαίνεις και να βγεις με τους φίλους σου να πιείτε ένα ποτό και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Αν σε απασχολεί κάποιο θέμα είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, μη διστάσεις να το συζητήσεις μαζί τους, καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η πολυπόθητη λύση.

Ζυγός

Σήμερα το μυαλό σου είναι μόνο σε θέματα της εργασίας σου, καθώς θέλεις πολύ να διακριθείς για την εργατικότητά σου και θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να τα καταφέρεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και μπορεί να επιχειρήσεις μυστικές επαφές με ανωτέρους σου, με σκοπό να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. Πρόσεξε να μη συμμετέχεις σε πηγαδάκια και κοινωνικό σχολιασμό, γιατί θα έρθει η ώρα που θα βρεθείς εκτεθειμένος/η και υπόλογος/η.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από την Βιργινία Λεούση!

Μεγάλη αποκάλυψη: Αυτό το ζώδιο είναι… καταδικασμένο να πλουτίσει! Δείτε πώς βγάζει χρήματα το κάθε ζώδιο

Ποιο ζώδιο βιώνει πιο επίπονα τον χωρισμό! Υδροχόοι και καρκίνοι περνάτε δύσκολα

loading...