Κριός

Γενικά zwdia: Οι θέσεις των πλανητών σήμερα ίσως ξεκαθαρίσουν κάποιες περίεργες ιδέες που έχετε για το επαγγελματικό σας μέλλον. Αν θέλετε μια αλλαγή και ίσως θέλετε να ακολουθήσετε κάτι καλλιτεχνικό τώρα είναι καιρός να αρχίσετε να σχεδιάζετε πως να προχωρήσετε. Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε πως μπορείτε να ζήσετε από αυτό.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένας σημαντικός κύκλος έχει ολοκληρωθεί και τώρα αρχίζετε πάλι. Κάντε μια νέα αρχή,. Οι άλλοι θα χαρούν να συζητήσουν νέες ιδέες μαζί σας. Θα πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας όμως.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Έχετε αρκετή αυτοπεποίθησή τώρα. Είναι καιρός να δείξετε στους άλλους ότι πραγματικά την χρησιμοποιείτε. Είναι σαν να προσποιείστε εδώ και καιρό. Τώρα είναι καιρός να έρθετε στο προσκήνιο. Χαμογελάστε και προχωρήστε. Θα τους κερδίσετε όλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα υπάρχουν πολλές συζητήσεις. Μάλλον θα ενοχληθείτε από τα κουτσομπολιά των άλλων μιας και δεν σας αφορούν και δεν σας βοηθούν στην δουλειά σας. Μην χάνετε έτσι τον χρόνο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η ενέργεια των πλανητών σήμερα θα σας αναγκάσει να χρησιμοποιήσετε την αυτοπεποίθησή σας για να μπορέσετε να προστατέψετε τα δικαιώματά σας και να καθορίσετε την περιοχή σας. Θα έχετε το θάρρος να εξερευνήσετε τις επιθυμίες και το προσωπικό σας γούστο και να εκφράσετε την γνώμη σας ανοιχτά και καθαρά. Μην χάσετε την προσωπικότητά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα με πολλά χαμόγελα, μεγάλες συζητήσεις με συναδέλφους. Είναι καλύτερα να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο αντί από το τηλέφωνο. Θα μάθετε έτσι περισσότερες πληροφορίες.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα το μυαλό σας λειτουργεί πολύ γρήγορα. Αν σκέπτεστε να γράψετε ή να αναλύσετε κάποιο πρόβλημα είναι τέλεια ημέρα για να ξεκινήσετε. Θα έχετε την έμπνευση που χρειάζεστε. Μην ανησυχείτε ότι θα σοκάρετε τους γύρω σας με την ευθύτητά σας. Θα εκτιμήσουν τις πολύτιμες ιδέες σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δουλειά σας περιλαμβάνει και ταξίδια. Μπορεί να μην ταξιδέψετε σε άλλη ήπειρο αλλά ίσως βρεθείτε να πηγαίνετε σε κοντινές περιοχές. Η αλλαγή σκηνικού σας κάνει καλό.

Λέων

Γενικά zwdia: Η ενέργεια των πλανητών σήμερα θα σας κάνει πιο ομιλητικούς από ότι συνήθως. Μπορείτε επιτέλους να πείτε ότι σκέπτεστε. Είναι μια σημαντική αλλαγή για εσάς και θα δείτε ότι εκφράζοντας τις ιδέες και τα πιστεύω σας θα βοηθηθείτε ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας στην ζωή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πλησιάστε τους μηνιαίους στόχους σας με πολύ κουράγιο και αυτοπεποίθηση. Υποστηρίζεστε πολύ σε κάθε βήμα σας. Θα λάβετε πολύ ανοιχτή και ειλικρινή υποστήριξη από τους άλλους και θα προχωρήσετε προς την επιτυχία. Ακούστε τι λένε οι άλλοι.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα είστε ασταμάτητοι. Δουλεύετε πολύ σκληρά από την φύση σας και η ευθυγράμμιση των πλανητών τώρα μπορεί να σας κάνει να επιτύχετε περισσότερα. Θα έχετε πολύ ενέργεια ώστε να αντιμετωπίσετε ότι βρεθεί στον δρόμο σας. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε την καλή σας κρίση. Οι βιαστικές αποφάσεις, ειδικά για την προσωπική σας ζωή ίσως σας κάνουν να μετανιώσετε μετά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα μπείτε σε πειρασμό να αποκλείσετε τους άλλους μιας και φαίνεται ότι δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ανάμεσα στις βλακείες υπάρχει και πολύ σοφία. Είναι καλό τουλάχιστον να ακούτε συνέχεια.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Διώξτε ότι υπάρχει από το παρελθόν σας που δεν χρειάζεστε πλέον. Όσο και αν σας αρέσει να έχετε πράγματα συναισθηματικής αξίας γύρω σας είναι καιρός να κοιτάξετε προς το μέλλον και να αφήσετε το παρελθόν οριστικά πίσω σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να καθαρίσετε το σπίτι σας και να απομακρύνετε ότι δεν χρειάζεται θα σας απελευθερώσει από το παρελθόν και θα σας επιτρέψει να αγκαλιάσετε το μέλλον.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η διάθεσή σας δεν είναι πολύ δυνατή και δεν πρέπει να προσποιείστε ότι είναι. Δεν υπάρχει λόγος να ξεγελάσετε τους άλλους και να τους κάνετε να σκεφθούν ότι είστε καλά ενώ δεν είστε. Χρειάζεστε συναισθηματική υποστήριξη και δεν πρέπει να φοβάστε να το ζητήσετε. Οι άλλοι σας το χρωστούν.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Θα περάσετε καλές προσωπικές στιγμές τις επόμενες ημέρας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας όπως και εσείς. Προσκαλέστε φίλους. Θα έχετε πολύ ενέργεια και κάποιες καλές συζητήσεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε καλές αποφάσεις. Θα υπάρχει πολύ ένταση γύρω σας μιας και δεν θα συμφωνούν όλοι με την οπτική σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε ανοιχτοί με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως. Τον περισσότερο καιρό είστε εσωστρεφείς και συντηρητικοί. Οι άλλοι σας παρεξηγούν. Είναι καλή ημέρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μιλώντας ειλικρινά με τους άλλους.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Αισθάνεστε περιπετειώδεις. Συχνά κινητοποιείστε από τις προσδοκίες σας και η ενέργεια των πλανητών σήμερα θα σας πιέσει περισσότερο προς την πνευματική αναζήτηση. Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας ώστε να γνωρίσετε νέους ορίζοντες και νέα άτομα. Μερικές φορές οι μεγαλύτερες περιπέτειες ξεκινούν με μια απλή πράξη.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν είναι καλό να πάρετε αποφάσεις ενώ δεν είστε σε σταθερό έδαφος. Σήμερα όμως είστε σε καλό έδαφος. Αισθάνεστε καλά συναισθηματικά και έχετε αυτοπεποίθηση ώστε να μπορέσετε να προσπεράσετε τις προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο σας. Η έντονη επικοινωνία θα σας βοηθήσει.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η ενέργεια γύρω σας δείχνει μια ευχάριστη αλλαγή για εσάς σήμερα. Τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν από τις σχέσεις σας θα επισκιαστούν. Αρχίζετε μια καλύτερη φάση. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι και έχετε χρόνο να σκεφθείτε προσεκτικά τα γεγονότα του παρελθόντος.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αναποφασιστικότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας τώρα. Αυτό σχετίζεται με τις πολλές πληροφορίες που έχετε διαθέσιμες τώρα. Όσο περισσότερη έρευνα κάνετε και με όσο περισσότερα άτομα μιλάτε τόσο περισσότερο θα μπερδεύεστε. Πάρτε τον χρόνο σας και επικεντρωθείτε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Είναι καλή ημέρα να αφιερώσετε χρόνο σε πνευματικές αναζητήσεις. Κάντε κάτι πνευματικό που θα ηρεμήσει την ψυχή σας. Πηγαίνετε σε μια παραλία, κάντε μια βόλτα ή πηγαίνετε στην εκκλησία. Σκεφθείτε τις επαφές σας με τους άλλους, το παρόν και το παρελθόν σας. Νιώστε τα συναισθήματά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε προσπεράσει το εμπόδιο των προηγούμενων ημερών και τώρα μπορείτε πάλι να προχωρήσετε. Η υποστήριξη των γύρω σας θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ταχύτητά σας. Στηριχτείτε στους άλλους αν δεν είστε σίγουροι πως να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μια νέα φάση ξεκινά στην ζωή σας. Η προηγούμενη φάση μπορεί να ερμηνευθεί ότι ήταν να αφιερωθείτε στα επαγγελματικά σας και να είστε σοβαροί. Καταφέρατε πολλά. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε το μέλλον. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να υποδεχθεί το μέλλον.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να χάνετε την ισορροπία σας. Μην ανησυχείτε για αυτό. Είναι για καλό. Δεν μπορείτε να είστε στο προσκήνιο συνέχεια. Δώστε σε κάποιον άλλο την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

astro-live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζήλια και νεύρα: Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν βγαίνουν «έξω» από τα ρούχα τους

Σου σπάει τα νεύρα; – Mάθε το μεγαλύτερο μειονέκτημα κάθε ζωδίου και λάβε τα μέτρα σου

Σημαντικός μήνας ο Μάιος για όλα τα ζώδια! Τι θα συμβεί στο καθένα….

loading...