Τις ημέρες αυτές θα ειπωθούν πολλά λόγια, ίσως και ανούσια, όμως το κακό τους θα το κάνουν. Οι ψευδαισθήσεις και οι εμμονές θα πρωταγωνιστήσουν και πολλά κουτσομπολιά συγχρόνως μπλέκοντας το κάθε ένα από εμάς, σε περιπέτειες παράλογες.. Συνεπώς, κλειστά τα στόματα, προσοχή στις αντιδράσεις και το νου σας ξωτικά μου.. το νου σας..
Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι πιο παράξενες από ποτέ..

Κριός
Με το σύντροφό σας θα τα βάλετε και άλλα θα σας λέει και άλλα θα καταλαβαίνετε. Όσο περνάει η ώρα όλο και κάποιος θα ρίχνει λάδι στη φωτιά και κάποιοι θα θελήσουν να βοηθήσουν και ξαφνικά μπορεί να μάθετε κάποια μυστικά και έφτασε και το χάος. Δύσκολη μέρα πολύ, για αυτό προσέξτε μη κοιμηθείτε στο καναπέ απόψε..! Στηριχτείτε εξολοκλήρου στις δυνάμεις σας!

Ταύρος
Να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις απότομες τις αντιδράσεις. Ότι και αν συμβεί σηκωθείτε και φύγετε ή κρατήστε τη ψυχραιμία σας και μέρα είναι θα περάσει. Μακριά από τις εντάσεις ή κάνετε το πυροσβέστη.. κερδισμένοι θα βγείτε. Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις σοβαρές τις συζητήσεις..

Δίδυμος
Ερωτικές απιστίες λένε τα άστρα για εσάς, είστε έτοιμοι να τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Το θέμα όμως είναι πως θα σας πιάσει το ταίρι σας και θα γίνει ο χαμός. Για φρόνιμα, γιατί είπαμε οι μέρες αυτές είναι λίγο επικίνδυνες. Αν αποφασίσετε να μιλήσετε στο σύντροφό σας για τη σχέση σας, πείτε την αλήθεια και δώστε λύσεις! Ξεκαθαρίστε το τοπίο!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ