Το σύμπαν αλλάζει τη ζωή μας τους τελευταίους μήνες του χρόνου, ο οποίος φεύγοντας μας αφήνει με συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού, ασφάλειας και σταθερότητας. Στις 25 Δεκεμβρίου 2016, ο Κρόνος στον Τοξότη θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, μια πολύ δυναμική και θετική κοσμική όψη, η οποία θα έχει επιρροή από τα τέλη Νοεμβρίου ως και το μήνα Ιανουάριο. Από τον Κρόνο σε τρίγωνο με Ουρανό θα επηρεαστούν οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 18η ως την 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν σε συναισθηματικό, νοητικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να εξισορροπήσουμε τις ευθύνες και τα καθήκοντα και να τα φέρουμε εις πέρας, υιοθετώντας νέες και συναρπαστικές ιδέες. Οι τομείς της ζωής μας που είχαν γίνει λίγο μονότονοι και βαρετοί ζωντανεύουν και μας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό. Αν στο παρελθόν είχαμε βιώσει εμπόδια στο να κινηθούμε προς μια νέα κατεύθυνση, τώρα κάνουμε ξαφνικές ανακαλύψεις που μας οδηγούν στην επιτυχία. Αυτή η κοσμική όψη ευνοεί επίσης την τεχνολογία και την ομαδική δραστηριότητα. Μπορεί να γνωρίσουμε ανθρώπους από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα με τους οποίους έχουμε κοινούς μακροπρόθεσμους στόχους.

Κρόνος σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Είναι καλύτερα να πάρετε το μακρύ δρόμο τώρα, αν αυτό σημαίνει ότι έτσι θα γίνουν τα πράγματα σωστά. Ο Ουρανός βρίσκεται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής πρωτοβουλίας, σε ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, και σας ζητά να κάνετε μικρά, αργά βήματα προς ένα μεγαλεπήβολο στόχο, προκειμένου να υλοποιηθεί. Μην περιμένετε όμως σε μια στιγμή να έχετε ό,τι θέλετε. Εάν αισθάνεστε σίγουροι, πάρτε ρίσκα αλλά πουλήστε ακριβά τον εαυτό σας.

Επίσης, μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε άτομα που δεν υπολογίζουν την αξία σας και βρείτε ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν και να ανοίξουν τις πόρτες για σας. Δεδομένου ότι είστε ανεξάρτητοι, ίσως ακόμη ξεκινήσετε να μαζεύετε χρήματα για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα, το ξεκίνημα μιας επιχείρησης, για ένα μακρινό ταξίδι ή ακόμα πάρετε πτυχίο ή μια πιστοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι κάνετε για τους φόβους σας και τις απογοητεύσεις σας; Αν θρηνούσατε μια απώλεια ή το τέλος μιας σχέσης, το τρίγωνο του Κρόνου στον όγδοο οίκο σας, του τέλους, με τον Ουρανό στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, σας βοηθά να ξεπεράσετε το παρελθόν. Ανοίγετε το παράθυρο του χρόνου να μπει φως στην ψυχή σας, κάνετε ό,τι χρειάζεται για να βγάλετε από μέσα σας εκείνα τα συναισθήματα που μπλοκάρουν την ευτυχία σας. Ακόμα κι αν εκπλαγείτε που θα έρθετε αντιμέτωποι με τις σκιές σας, τελικά θα κινηθείτε μπροστά, θα δείτε το φως πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Η αγάπη μπορεί να θολώνει τα οράματά  σας, αλλά στο τέλος θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά από ποτέ. Είναι σαν την παλίρροια η οποία αποκαλύπτει ό,τι είναι ήδη πεταμένο και βυθισμένο στη θάλασσα: σπασμένα μπουκάλια, σκουριασμένα δοχεία, παλιά αντικείμενα. Αυτά είναι τα πράγματα που θα δείτε αν κάθεστε στο σκοτάδι με τα μάτια ανοιχτά, χωρίς να σας νοιάζει για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ευτυχία του καθενός μας εξαρτάται από το πόσο δυνατές σχέσεις έχουμε με τους άλλους. Με το σταθερό Κρόνο στον Τοξότη και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας, θα μπορούσατε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας ή μια φιλία σας ή τη θέση σας σε μια ομάδα.

Οικοδομείτε σταθερές βάσεις με λίγα επίλεκτα άτομα που θέλετε τα οποία μπορούν παράλληλα να σας χαρίσουν τόσο περιπέτεια και ενθουσιασμό όσο και να συμβάλουν θετικά στην προσωπική σας ανάπτυξη. Και αν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε γνωριμίες με ελίτ άτομα, είναι η τέλεια χρονική περίοδος για να το κάνετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα πρόσωπα αυτά έχουν αρχές και ηθική ακεραιότητα. Βάζετε το όνομά σας σε μια ομάδα, η δράση αυτών των ατόμων στηρίζεται σε σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προετοιμαστείτε! Όλος αυτός ο κόπος, το αίμα, τα δάκρυα και ο ιδρώτας που ρίξατε στην εργασία σας, θα ανταμειφτούν. Ο Ουρανός βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών και της καριέρας, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον έκτο οίκο σας, της δομής, της τάξης και της ρουτίνας, και καθιερώνεστε στην εργασία σας, είστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει να δουλεύετε μέχρι τα μεσάνυχτα, αλλά αυτό είναι αναγκαίο για να εξασφαλίσετε ότι όλα βαίνουν καλώς, με κάθε λεπτομέρεια.

Κάνετε την εργασία σας με ηθική ακεραιότητα και αποδεικνύετε σε όλους την αξιοπιστία σας, γίνεστε ο καλύτερος διαχειριστής ενός  έργου καθώς δουλεύετε με πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα. Εμφανίζεστε στην ώρα σας στα ραντεβού, υποστηρίζετε με θέρμη και ζήλο τις παρουσιάσεις σας, η επιτυχία έρχεται πιο γρήγορα από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Να είστε βέβαιοι ότι η επιβλητικότητά σας, η εξωστρέφειά σας και οι καλλιτεχνικές τάσεις σας δε θα περάσουν απαρατήρητες. Το ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ του Ουρανού στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και του σταθερού Κρόνου στον Τοξότη, ο οποίος ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα, της φήμης και της δημιουργικότητας, σας βοηθά να πετύχετε σε κάθε προσπάθειά σας, είτε αυτή αφορά την ερωτική αρένα είτε ένα δημιουργικό έργο.

Είστε σίγουρα ικανοί για μεγάλα πράγματα, μπορείτε να φέρετε εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη αποστολή και έχετε επίσης την ικανότητα  να αγωνίζεστε για περισσότερα από όσα νομίζετε. Δε χρειάζεται να βιάζεστε να σταθεροποιήσετε μια νέα γνωριμία σας, χαρείτε τον ενθουσιασμό και τις στιγμές που σας προσφέρει. Κάντε μικρά, αργά βήματα για την ολοκλήρωση του έργου σας και την ανάπτυξη της σχέσης σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο άγνωστος που συναντήσατε τυχαία και ξαφνικά, θα μπορούσε μακροπρόθεσμα να γίνει το άλλο σας μισό ή να καταλήξετε να κάνετε μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία. Ο Ουρανός βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον Κρόνο στον οικείο τέταρτο οίκο σας, και αν έχετε την αίσθηση ότι κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο χρειάζεται υποστήριξη, το καλείτε σε μια προσωπική συνομιλία. Όλοι σάς θεωρούν εχέμυθους και αξιόπιστους κι αυτός ο ρόλος σας αρέσει.

Μια στενή σχέση θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο οικεία, νιώθετε ευδαιμονία στο σπίτι σας και με τα μέλη της οικογένειάς σας. Μπορεί να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για συμβίωση, να συνυπογράψετε ένα μισθωτήριο συμβόλαιο, να πουλήσετε ή να αγοράσετε από κοινού ιδιοκτησία. Οτιδήποτε αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή κληρονομικά ευνοείται από το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, τα αστέρια είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

Το πλοίο της αγάπης έχει πέσει στα βράχια; Με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τρίγωνο με το σταθερό Κρόνο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, μπορείτε να σώσετε μια σχέση που παραπαίει από τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις. Αλλά αντί να πονάτε συνεχώς ή να δημιουργείτε νοσηρή εξάρτηση δίνοντας τα περισσότερα και παίρνοντας λιγότερα εξαιτίας της μεγάλης και υπερβολικής γενναιοδωρίας σας, θα πρέπει να θέσετε πιο έξυπνα όρια.

Στόχος είναι μια δίκαιη ισορροπία και κυρίως να κάνετε σωστές επιλογές. Το να περιμένετε από τους ανθρώπους να σας δώσουν κάτι που δε θέλουν ή δεν μπορούν, είναι η συνταγή για την απογοήτευση. Αν είστε σε συνεχείς αντιπαραθέσεις με ένα συνεργάτη σας για μια συγκεκριμένη υποχρέωση, είναι καλύτερα να την αναθέσετε σε ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο διαπρέπει στον τομέα όπου ανταγωνίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Κρόνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά πάνω από όλα να είστε λογικοί και ρεαλιστές. Με τα δύο ουράνια σώματα να σταθμεύουν στους πιο λογικούς και σταθερούς τομείς του χάρτη σας, θα πρέπει να καταλάβετε το τι είστε πραγματικά σε θέση να επιτύχετε με τον περιορισμένο χρόνο και τους οικονομικούς πόρους που έχετε στη διάθεσή σας.

Μπορεί να αποφασίσετε να απλοποιήσετε ένα από τα έργα σας ή να κόψετε ταχύτητα. Αυτό δεν είναι αποτυχία, στην πραγματικότητα θα σας δώσει τα κίνητρα για να εξελιχθούν τα πράγματα, κι ας είναι αργά. Το πιο σημαντικό είναι για σας να μειώσετε το άγχος σας κάνοντας πρόγραμμα και αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας για χαρούμενες, διασκεδαστικές δραστηριότητες, τρώγοντας υγιεινά γεύματα και ασχολούμενοι με την άσκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναζητάτε την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό, καθώς ο Ουρανός στο διασκεδαστικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, εμποτίζει τη ζωή σας με πάθος και νέες ιδέες. Ο Κρόνος όμως στο ζώδιό σας, σας ζητά να πατήσετε φρένο. Η φαντασία σας τρέχει με χίλια, ζείτε μια παθιασμένη αγάπη, αλλά θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, έχετε πολύ δρόμο για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού.

Ζείτε για ένα ιδανικό, θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, να έχετε την εύνοια όλου του κόσμου! Αν κάποιος ή κάτι σας περιορίσει, σίγουρα είναι απογοητευτικό αλλά έχετε τη δύναμη να αποτινάξετε από πάνω σας το άγχος και ό,τι σας πιέζει. Ευτυχώς, έστω και με αργά βήματα θα γιορτάσετε τα μεγάλα επιτεύγματά σας, απλά επιλέξτε ένα (ή δύο) μεγάλους στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε και ξεκινήστε από τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ό,τι κάνετε στη ζωή σας, το κάνετε με βάθος και νόημα, καθώς ο Ουρανός στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Πέρα από ό,τι αισθάνεστε όταν είστε με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα, τι διάθεση έχετε όταν είστε μόνοι στο υπνοδωμάτιό σας ή ακόμα και στο αυτοκίνητό σας; Πετάξτε αντικείμενα που σας προκαλούν άγχος ή δυσάρεστες σκέψεις και τα οποία τα κρατάτε πολύ καιρό.

Δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας, με πράγματα και ανθρώπους που σας φέρνουν χαρά και αισιοδοξία. Γίνεστε ένας υπέροχος οικοδεσπότης τώρα, αλλά να μη βιαστείτε να βάλετε τον οποιονδήποτε στο σπίτι σας. Στόχος σας είναι να υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα με άτομα αξιόπιστα και τίμια, να οργανώσετε συγκεντρώσεις, όπου νιώθετε ειλικρίνεια με τους φίλους σας, τόσο τους νέους που θα κάνετε όσο και τους παλιούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε έναν καταιγισμό ιδεών, καλείτε τους φίλους σας σε διασκέδαση ή οργανώνετε μια ομάδα, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός βρίσκεται στον νοητικό τρίτο οίκο σας σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον Κρόνο στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Γίνεστε ο σωστός διαχειριστής ενός έργου, έχετε το προβάδισμα σε μια ομαδική προσπάθεια. Γίνεστε τώρα ο καλύτερος διπλωμάτης, αναθέτετε καθήκοντα σε ανθρώπους που σας εμπνέουν πραγματικά και είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας τη δουλειά.

Μήπως η ομάδα σας χρειάζεται μερικά νέα άτομα; Απευθυνθείτε σε ανθρώπους που νομίζετε ότι έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες. Υπάρχει δύναμη τώρα στην ομαδική εργασία και ο σοβαρός Κρόνος σάς επισημαίνει ότι για να υπάρχει πρόοδος και ανάπτυξη, θα πρέπει να έχετε ποιοτικά άτομα δίπλα σας.

ΙΧΘΥΣ

Με πρόγραμμα και σωστό χρονοδιάγραμμα θα αυξηθεί η αποδοτικότητα στην εργασία σας. Ο Ουρανός στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήμα και χρόνο, επανεξετάζοντας τα σχέδιά σας. Μερικά πολύ βασικά κόλπα με τα οποία θα δείτε διαφορά για την ηρεμία σας: Όταν κάνετε ραντεβού και σχέδια, ορίστε από την αρχή την ώρα έναρξης και του τέλους και μην παρεκκλίνετε.

Αφήστε τους φίλους και τους συνεργάτες σας να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι έχετε για παράδειγμα δύο ώρες για δείπνο. Βάλτε χρονόμετρο όταν εργάζεστε για ένα έργο και μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Φροντίστε να μην σας αποσπάται η προσοχή από το κινητό ή μπαίνετε κάθε τόσο στο Facebook για να δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις ή κρυφοκοιτάζετε δεξιά και αριστερά τους γύρω σας. Ακολουθώντας αυτά τα απλά πράγματα, θα γίνετε ως εκ θαύματος παραγωγικοί.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το δεύτερο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου!

Ζώδια: Αυτοί θα είναι οι τυχεροί του 2017 στον έρωτα! (Βίντεο)

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο το διάστημα 7.12.2016 – 3.01.2017! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

loading...