Κάποιοι το ονομάζουν ‘λάθος στιγμή’, κάποιοι άλλοι μια ‘νέα περιπέτεια’ και κάποιοι το ‘χειρότερο λάθος’ που έκαναν. Όποιο κι αν είναι το ζώδιο του κάποια στιγμή θα έχεις αναρωτηθεί αν έχει μια τάση προς την απιστία ή … την απόλυτη αφοσίωση:

Κριός: Οι Κριοί δεν φημίζονται για την αφοσίωσή τους, μάλιστα θεωρούνται το πιο άπιστο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αφού πάντα ψάχνει νέες περιπέτειες, νέες εμπειρίες και ενίοτε και νέο… ερωτικό παρτενέρ. Οι προσωπικές τους ανάγκες είναι η προτεραιότητά τους και αφοσιώνονται κυρίως στον εαυτό τους.

Ταύρος: Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όσον αφορά στην πίστη του σε σένα. Όταν είναι σε σχέση θα κάνουν τα πάντα για να πάει καλά, ακόμα κι αν όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσει.

Δίδυμοι: Είναι γοητευτικοί αλλά έχουν δύο προσωπικότητες. Μπορεί να είναι πολύ πιστοί αλλά μπορεί να γίνουν και εντελώς αναξιόπιστοι. Εξαρτάται από τις συνθήκες!

Καρκίνος: Όταν βρίσκονται σε μια σχέση είναι απόλυτα αφοσιωμένοι. Ξέρουν τι θέλουν και τι αισθάνονται για αυτό δύσκολα οδηγούνται στην απιστία, την οποία δεν μπορούν να την συγχωρέσουν σε κανέναν.

Λέων: Είναι γενναιόδωροι, δημιουργικοί και στοργικοί. Είναι πιστοί –όταν τους βολεύει- αλλά όταν υπερτερεί ο εγωισμός τους θα μπορούσαν να κάνουν το μοιραίο λάθος!

Παρθένος: Οι Παρθένοι παίρνουν τη ζωή τους, τη σχέση τους και τους άλλους στα σοβαρά. Για αυτό είναι πιστοί μέχρι να καταλάβουν ότι ο σύντροφός τους δεν τους δίνει όλα όσα θέλουν κι αξίζουν.

Ζυγός: Είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια μέχρι να αποφασίσουν να δείξουν τον αυθορμητισμό τους. Εντούτοις, επειδή αποφεύγουν τις συγκρούσεις ίσως τελικά αποφασίσουν να μην απιστήσουν μόνο και μόνο για να έχουν αρμονία στη ζωή τους.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί υπακούουν το ένστικτό τους και δύσκολα τιθασεύουν το πάθος τους. Ενώ πολλοί Σκορπιοί έχουν υπάρξει πιστοί, κάποιες στιγμές ίσως δεν αντέξουν και αποφασίσουν να παραδοθούν σε μια παράνομη σχέση.

Τοξότης: Τα Τοξοτάκια μπορεί να ερωτευθούν παράφορα και να γίνουν τα πιο πιστά ζώδια αλλά μέσα σε μια στιγμή μπορεί όλα να αλλάξουν, να βαρεθούν και να θέλουν να βρουν κάτι καινούριο. Είναι των άκρων για αυτό χρειάζεται προσοχή!

Αιγόκερως: Είναι απόλυτα πιστοί και αν συνειδητοποιήσουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους θα κάνουν τα πάντα για να το λύσουν. Δεν θεωρούν ότι η απιστία είναι λύση ή επιλογή!

Υδροχόος: Είναι πιστοί όταν έχουν μια ευτυχισμένη σχέση αλλά μπορεί εύκολα να απιστήσουν αν κάτι… νέο αποσπάσει την προσοχή τους. Δεν τους αρέσουν οι άπιστοι ή οι ανήθικοι άνθρωποι, αλλά το συγχωρούν στον εαυτό τους.

Ιχθείς: Είναι πολύ συναισθηματικοί και πιστοί αλλά μπορεί να αφήσουν και τα πράγματα να ξεφύγουν. Δεν θα απιστήσουν ποτέ αν έχουν μια όμορφη σχέση που τους επιτρέπει να είναι δημιουργικοί!

joytv.gr

loading...