Κριός

Γενικά zwdia: Η ζωή σας είναι πολύ έντονη κοινωνικά. Ίσως είστε κουρασμένοι από την έντονη διασκέδαση και την φασαρία. Σας αρέσει να συναντάτε κόσμο αλλά είναι και κουραστικό. Θα πρέπει να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να φροντίσετε να περάσετε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ο ρυθμός σας πέφτει σήμερα και έτσι θα πάνε τα πράγματα το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην συλλογή δεδομένων και τον σχεδιασμό. Μην βιάζεστε. Πάρτε τον χρόνο σας και να είστε υπομονετικοί

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μάλλον το τελευταίο διάστημα έχετε συναντήσει πολύ κόσμο από τον ευρύτερο χώρο της υγείας. Μπορεί κάποια από αυτά τα άτομα να σας φανούν χρήσιμα αργότερα. Σημειώστε τα τηλέφωνά τους. Μπορείτε να περιμένετε και κάποια καλά νέα που αφορούν τα οικονομικά σας σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η διάθεσή σας είναι θετική και σας βοηθά να καταφέρετε πολλά. Το μόνο πρόβλημα σήμερα είναι ότι θα κουραστείτε πνευματικά. Δεν μπορείτε να πάρετε το μυαλό σας από κάποιο συγκεκριμένο αγαπημένο άτομο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως ανακαλύψετε κάποιο κρυφό ταλέντο σας. Ίσως υπάρχει κάποιο νέο μηχάνημα στην δουλειά σας και μόνο εσείς ξέρετε πως λειτουργεί. Είναι καλή ημέρα για δημιουργική απασχόληση αλλά και για γραφειοκρατικά θέματα. Θα πρέπει να τελειώσετε με τα πάντα και μετά να περάσετε καλά το απόγευμα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις σας με τους άλλους ήταν λίγο επιθετικές. Τώρα όλα αλλάζουν και θα μπορείτε να δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση και να έχετε καλύτερη συνεργασία.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορείτε να περιμένετε κάποιες θετικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν όλη σας την οικογένεια. Ίσως σας έρθουν κάποια απρόσμενα χρήματα ή μια καλή επαγγελματική ευκαιρία. Ίσως συναντήσετε κάποιο άτομο που σκέπτεται όπως εσείς. Αν δεν εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία κάποιος άλλος θα το κάνει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το γεγονός ότι κάποιος δεν καταλαβαίνει τις ιδέες σας δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές. Οι σχέσεις με τους άλλους θα έχουν κάποια προβλήματα το τελευταίο σήμερα. Να είστε προσεκτικοί και μην είστε απόλυτοι και απότομοι.

Λέων

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε πολύ αυτοπεποίθηση τώρα. Δουλεύετε πολύ τελευταία και η αναγνώριση που δέχεστε ενισχύει την αξία σας. Οι στόχοι σας φαίνονται πιο εφικτοί τώρα και πρέπει να προχωρήσετε. Είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Θα επιτύχετε σίγουρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πολλές φορές είναι πολύ σημαντικό να λέτε την τελευταία λέξη. Το επόμενο διάστημα θα βρεθείτε απέναντι από άτομα που είναι πολύ διαφορετικά από εσάς. Αφήστε τους άλλους να έχουν την τελευταία λέξη.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για διασκέδαση. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με πολλές δουλειές. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι με ότι έχετε τώρα στα χέρια σας. Θα υπάρχει πολύ διασκέδαση γύρω σας. Ίσως οι φίλοι σας σας βοηθήσουν στην διασκέδαση. Θα πρέπει να τους ακολουθήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η διάθεσή σας είναι θετική αι αν και οι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας την χαλάσουν εσείς θα είστε δυνατοί. Οι άλλοι θα βλέπουν την αλήθεια με τρόπο που δεν σας ταιριάζει.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Έχετε πολλά ταλέντα και σήμερα μάλλον θα ανακαλύψετε ένα ακόμα. Κάποιο νέο μηχάνημα σας παραδίδεται και αισθάνεστε ότι είναι καινούργιο παιχνίδι. Θα πρέπει να το δείξετε και στους άλλους. Θα εντυπωσιαστούν πολύ από τις τεχνικές σας ικανότητες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι δύσκολες σχέσεις με τους άλλους θα χαλαρώσουν. Σήμερα είναι η αρχή ενός κύκλου όπου θα έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Το να τους “πλησιάσετε” θα είναι πιο εύκολο από ότι ήταν στο παρελθόν.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μην εκπλαγείτε αν υπάρχουν κάποια άτομα γύρω σας και θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Φαίνεται ότι είστε αυθεντία σε όλα τα θέματα. Αυτή η προσοχή σας αρέσει αλλά σας δυσκολεύει να ολοκληρώσετε ότι χρειάζεται. Κάντε ότι μπορείτε για να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας. Θα θέλετε να φύγετε νωρίτερα από την δουλειά για να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το σημαντικό θέμα του επόμενου διαστήματος έχει να κάνει με μια μάχη ανάμεσα στο παλιό και το νέο. Εσείς είστε στην πλευρά του νέου και του καινοτόμου ενώ η άλλη πλευρά είναι το παραδοσιακό και απαρχαιωμένο.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μην επιτρέπετε σε φίλους που σας έχουν ανάγκη να σας εκμεταλλεύονται. Σήμερα είναι καλή ημέρα να βάλετε όρια. Θα ξέρετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι θέλουν να εκμεταλλευθούν την ενέργειά σας ζητώντας σας συνέχεια προσοχή. Προσπαθήστε να αρνηθείτε. Δεν μπορείτε να φτιάξετε τις ζωές των άλλων. Σκεφθείτε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συναντάτε τα ίδια άτομα. Κάποια απρόσμενα γεγονότα σας οδηγούν στην συνάντηση των ίδιων ατόμων. Δεν είναι σύμπτωση. Μιλήστε μαζί τους. Έχουν πολλά να σας προσφέρουν.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Είναι καλή ημέρα να περάσετε με φίλους και συναδέλφους. Οι άλλοι θα έχουν καλή διάθεση και δεν θα έχουν όρεξη για δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος να απομακρύνεστε από αυτή την ενέργεια. Θα πρέπει να περάσετε καλά και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Η δουλειά σας μπορεί να περιμένει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να χωρέσουν όλα όσα θέλετε. Κάτι παίρνει περισσότερο από όσο νομίζετε. Να είστε ευέλικτοι. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να περάσει εύκολα η ημέρα.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι τεχνικές σας ικανότητες θα αναπτυχθούν πολύ σήμερα. Φαίνεται ότι η προσπάθειά σας αποδίδει τελικά. Οι νέες σας ικανότητες θα ενισχύσουν την αποδοτικότητά σας. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά τώρα μπορείτε να κάνετε αιτήσεις. Οι κινήσεις τώρα θα σας βοηθήσουν πολύ να βελτιώσετε τα πάντα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τύχη σας θα είναι στο πλευρό σας για το επόμενο διάστημα. Άσχετα με το πως πηγαίνει η κάθε ημέρα σήμερα θα είναι η αρχή ενός πολύ θετικού κύκλου για εσάς όπου θα προοδεύσετε πολύ.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μην εκπλαγείτε αν δείτε τους συναδέλφους σας να συμπεριφέρονται λίγο περίεργα σήμερα. Η ατμόσφαιρα στο γραφείο είναι ιδιαίτερη. Είναι απίθανο να κάνετε δουλειά με τέτοια ατμόσφαιρα γύρω σας. Ίσως είναι καλό να περάσετε χρόνο μαζί τους. Χαλαρώστε λίγο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια φωνή μέσα στο κεφάλι σας ίσως σας λέει ότι έχετε προβλήματα. Ίσως σχετίζονται με κάποιο αθώο ψέμα που είπατε πριν από 2 εβδομάδες. Ίσως σκεφτήκατε ότι ήταν αθώο αλλά τώρα γυρνά εναντίον σας.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αλλαγές στις σχέσεις και στα οικονομικά: Τι ετοιμάζουν τα άστρα σε κάθε ζώδιο, τις πρώτες 15 ημέρες του Οκτώβρη;

Τι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για την ερωτική σου ζωή;

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις γι αυτό το Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου 2016)

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αποκάλυψη: Πέμπτη εγκυμοσύνη για την Ελένη Μενεγάκη; Η επίσκεψη στο μαιευτήριο που φούντωσε τις φήμες

Κρατερός Κατσούλης: H γλυκιά ανακοίνωση του ηθοποιού on air για την τρίτη εγκυμοσύνη της Καραβάτου (Βίντεο)

Είναι οριστικό! Ο Γιώργος Μανίκας έφυγε από το σπίτι -Το δημόσιο ξέσπασμα της γυναίκας του

loading...