Κριός
Καλό είναι να ασχοληθείς με το ταίρι σου στις 2 και 3, να δώσεις βάση σε λεπτομέρειες που προκαλούν έντονες διαφορές και γκρίνιες. Μη προτρέχεις. Φρόντισε στις 4 να βρεθείς με φίλους, να ηρεμίσεις και να χαμογελάσεις άλλωστε μέχρι και τις 6, κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη! Βέβαια, θα πρέπει να συμβιβαστείς και να συνεργαστείς, για να πάνε όλα καλά. Στις 7 πιέζεσαι αρκετά, αλλά θα είναι για καλό σκοπό. Πράττεις διαφορετικά στις 8.
* Μην είσαι εγωίστρια!

Ταύρος
Όμορφες οι ημέρες σου, γεμάτες από διάφορες δραστηριότητες. Μια πρόταση για έξω θα σου κάνουν στις 2, φρόντισε να τη δεχθείς. Απέφυγε τις εντάσεις στις 3. Μέχρι και τις 6, σου συμβαίνουν διάφορα ευχάριστα, από τη μια πας στην αγορά για ψώνια, από την άλλη σου επιστρέφουν κάτι χρήματα και ως δια μαγείας φτιάχνουν οι σχέσεις σου. Μπορεί να αποφασίσεις να βάψεις το σπίτι ξαφνικά! Κάποιος σου χαλά το κέφι στις 7. Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στις 8..
*Αποδέξου τις αλλαγές..

Δίδυμος
Μέχρι και τις 3 κάνεις βουτιά στα σκοτάδια σου. Κάνεις σκέψεις αρνητικές και τα βάζεις με όλο τον κόσμο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ξεκούραση και τίποτα άλλο. Ευτυχώς αλλάζει το κλίμα στις 4, θα κάνεις εκεί τα μαγικά σου για να σε συμπαθήσουν ξανά. Αγάπες και λουλούδια στις 6. Δάκρυα και εντάσεις στις 7. Κάνεις πάλι την ανατροπή και κανείς δε θα μπορέσει να σου αλλάξει τη γνώμη! Δώσε βάση στη κουβέντα ενός καλού φίλου στις 5, θέλει να σε βοηθήσει.
* Απέφυγε τα πολλά λόγια στις 8!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...