Κριός
Καλά εντελώς διαφορετική ημέρα για εσάς. Ορεξάτοι με το χαμόγελο είστε ετοιμοπόλεμοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οτιδήποτε συμβεί που μπορεί να μη σας αρέσει, θα προτιμήσετε να ξεστομίσετε κουβέντες και να βάλετε μερικούς στη θέση τους, παρά να κάνετε μουτράκια. Δόξα το Θεό, μεταμορφωθήκατε. Λοιπόν σας θέλω μάχιμους και άκρως εκφραστικούς.. Τι λέτε; Θα τα καταφέρετε;

Ταύρος
Αστρολογικά η ημέρα σας δε θα είναι και πολύ καλή. Μπορεί να αποφύγετε με δεξιοτεχνία τα προβλήματα που θα σκάσουν στη δουλειά, όμως σε θέματα σπιτιού και προσωπικών ζητημάτων μπορεί να γίνει κόλαση! Κάτι δε θα κανονίσετε σωστά, κάτι θα συμβεί έτσι ξαφνικά, που μπορεί να γίνει και πόλεμος μέσα στο σαλόνι. Δε ξέρω, πιείτε ένα ποτηράκι να χαλαρώσουν οι αισθήσεις και κουνήστε λευκή σημαία..

Δίδυμος
Βρε κάποιος σας έχει αναστατώσει πάρα πολύ, ίσως με μια πρόταση για μια πολύ καλή δουλειά και είστε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα κυρίως τη προσωπική σας τη ζωή. Συγκρατηθείτε, γιατί μπορεί να μην είναι έτσι όπως τα φαντάζεστε και να πάθετε μεγάλη ζημιά από το πουθενά. Μέχρι και τις 3 θα τραβήξετε ζόρια με τον εαυτό σας, τους γύρω σας και νομίζω θα τα κάνετε μπάχαλο!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ