Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η υπερβολική σου διαχυτικότητα, αγαπητέ Κριέ, είναι αιτία παρεξηγήσεων στον κοινωνικό σου περίγυρο. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους, ειδικά αν δεν θα ήθελες να γίνεσαι αντικείμενο συζητήσεων κάθε λίγο και λιγάκι. Η φιλαρέσκεια έχει όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάς, γιατί χαλάς την εικόνα σου.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.

Ταύρος
Σήμερα η καλοσύνη, η ευγένεια και η συνέπειά σου επαινούνται, αγαπητέ Ταύρε, αλλά ταυτόχρονα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μην αφήνεις τον εαυτό σου απροστάτευτο στα χέρια των άλλων, αντιθέτως κράτα αποστάσεις και απαίτησε σεβασμό. Η εκτίμησή τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να ξεσπάς στο ταίρι σου για ασήμαντους λόγους που μπορεί να σου προκαλούν εκνευρισμό.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Οικονομικά, θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Δίδυμοι
Ο αέρας της επιτυχίας φέρνει πολλούς επιτήδειους και κόλακες στον δρόμο σου, αγαπητέ Δίδυμε. Πρόσεχε τις εκτιμήσεις σου και τη δοτικότητά σου. Μην ικανοποιείς τόσο εύκολα τις ανάγκες των άλλων, όσο ευχάριστο κι αν είναι αυτό για σένα. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες όπου κρύβεται όλη η ουσία.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Καρκίνος
Η υπερβολική σου εμμονή στη λεπτομέρεια, αγαπητέ Καρκίνε, κουράζει τους γύρω σου αλλά θα γίνει αφορμή για μία σημαντική ανακάλυψη. Θα εκπλαγείς και η πορεία σου θα αλλάξει πολύ απότομα. Μείνε σταθερά στον δρόμο που έχεις επιλέξει και άσε τα πράγματα να δρομολογηθούν.

Αισθηματικές
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου που σε ωθεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να επανέλθουν και κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

Λέων
Αντί να φορτώνεις τις δικές σου ευθύνες στους άλλους, σκέψου πώς θα απαλλαγείς ουσιαστικά από αυτές. Ο δρόμος για το ζώδιό σου είναι γεμάτος ευκαιρίες για δράση που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να συγκεντρωθείς και να δείξεις ηρεμία και συνέπεια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Το ερχόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση νέων ιδεών, καθώς και την προώθηση συμφωνιών και σχεδίων. Οι πλανήτες ευνοούν τις τολμηρές κινήσεις και φέρνουν ικανοποιήσεις και ανταμοιβές. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να επηρεάσει τον δυναμισμό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να αγωνιάς για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις -άλλωστε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα καταφέρεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα ερωτικά ταιριάσματα του φετινού καλοκαιριού! Δες τα ζώδιά σας και πώς θα περάσετε

Τα Ζώδια των ημερών, μέχρι και 05/07/2016 by MagicF’Ariel!

Έκανες σχέση με παντρεμένο; Δες τι ζώδιο είναι και κινήσου ανάλογα…

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Μαρία Ηλιάκη: Πιο άσχημη από ποτέ – Η φωτογραφία που την έκανε ρεζίλι

Η καλύτερη απάντηση της Καλλιμούκου για τον χωρισμό της με τον Μισόκαλο!

Αθηνά Οικονομάκου: Πώς πάει από κυτταρίτιδα – Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό…

loading...