Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα κατεβάζεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Μπορείς να κάνεις μία διασκεδαστική έξοδο με το ταίρι σου, για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ας γίνουν λίγο πιο συγκαταβατικοί σε όσα ζητούν από το αντίθετο φύλο, γιατί στο τέλος θα καταλήξουν μόνοι τους.

Επαγγελματικές
Η όρεξη που έχεις στον τομέα της δουλειάς σου είναι μεγάλη και γίνεται αντιληπτή και από τους ανωτέρους σου, που θα στο ανταποδώσουν τόσο υλικά όσο και ηθικά. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη ημέρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος κατάλληλα για να ανταπεξέλθεις. Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν λόγω της δικής σου αδράνειας αλλά και λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη του Ερμή με τον Δία. Ίσως βέβαια ο φόβος σου μήπως και σε απορρίψουν, σε κάνει διστακτικό στο να κάνεις σημαντικά βήματα. Πρόσεξε γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου για τις ευκαιρίες που θα χάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, κάποια θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με το παρελθόν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, δημιουργούν άσχημο κλίμα στην σχέση σου και γι αυτό πρέπει να κάνεις κάτι για να το φτιάξεις. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στην ζωή σου, μην παραπονιέσαι, αλλά απόλαυσε την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς.

Επαγγελματικές
Καλό θα είναι σήμερα να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις λίγο καλά και χαλαρά. Μην αφήνεις τις περιστασιακές αναποδιές να γίνουν τροχοπέδη στην ζωή σου. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε τα οικονομικά σου θα αποτελούν σήμερα πηγή άγχους για εσένα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στην διαχείριση τους, ώστε να αποφύγεις μεγαλύτερες απώλειες στην πορεία. Οι ικανότητες που διαθέτεις για να βρεις λύσεις είναι δεδομένες και αν καμιά φορά έρχονται σε σύγκρουση με κάποια δικά σου άτομα, μην απογοητεύεσαι και μην διστάζεις να κοιτάξεις μόνο το συμφέρον σου. Ο καθένας στην θέση σου, το ίδιο θα έκανε.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε, εάν αισθάνεσαι αδικημένος στην σχέση σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να αλλάξεις τα δεδομένα. Κι αν ακόμη δεν υπάρξει κατανόηση εκ μέρους του συντρόφου σου, τότε μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τον δρόμο της ελευθερίας σου. Ρώτα και τους αδέσμευτους φίλους σου, να δεις πόσο όμορφα περνούν χωρίς έννοιες και προβλήματα!!!

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως περνάει κάποιες ταλαιπωρίες, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να περνάς αυτό το παίδεμα μόνος σου. Να γνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα στον χώρο της δουλειάς σου, που εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι σου, γι αυτό εξέφρασε τους τις έννοιες σου και μαζί θα βρείτε μία καλή λύση σε αυτά που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα κάνε τις αλλαγές που λαχταράς εδώ και αρκετό διάστημα, αρκεί πρώτα να τις σκεφτείς πολύ καλά. Από το μεσημέρι και μετά πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους. Το βράδυ προσφέρεται για ευχάριστες κι απολαυστικές ασχολίες με την παρέα σου.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στην σχέση σου υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα ώστε να χαρείτε και οι δύο. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και αποδέξου την πρόταση του, για να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να πάει καλά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα η έντονη ενέργεια που θα έχεις θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας για εσένα. Έχεις πολλές έγνοιες για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν. Όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Άλλωστε διανύεις μια περίοδο που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Λέοντα μπορείς σήμερα να πλησιάσεις τον σύντροφο σου και να περάσεις μία παθιασμένη μέρα μαζί του. Υπάρχει ανάλογη διάθεση και από τις δύο μεριές, γι αυτό μην διστάσεις. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε τόσο έντονο ερωτισμό που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει και την ανάλογη ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος που σε διακατέχει και να στρώσεις τα σχέδια σου για μία υπόθεση που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να κάνεις καλό πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφο σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειας σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες σου και τους προβληματισμούς σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά σήμερα λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Δία προσπάθησε να είσαι καλά οργανωμένος για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε κάποια απρόοπτα που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Απέβαλε όσο το δυνατόν περισσότερο το άγχος που σε διακατέχει και δες τα πράγματα με θετικότητα. Στα οικονομικά σου απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κάντον να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι ανάλογα με το ζώδιό του !!!

Τα ζώδια και τα λάθη που κάνουν στις σχέσεις τους – Δώστε προσοχή!

Ζώδια και αλκοόλ- Ποιοι είναι τα πιο «γερά ποτήρια»

Τα καλύτερα μας σήμερα :

Αντωνία Καλλιμούκου: Έσπασε τη σιωπή της μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μισόκαλο

Έκπληξη! Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μας άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του! Δείτε το υπέροχο σαλόνι του!

Αποκάλυψη: Σπυροπούλου-Αραβανή πιάστηκαν στα χέρια μπροστά σε όλους! Απίστευτο περιστατικό

loading...