Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις πρέπουσες λύσεις , αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητα σου και βάδισε μπροστά χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ καλή θα είναι η ημέρα για τα ερωτικά σου και οι εντάσεις που επικρατούν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου θα μειωθούν αισθητά. Επίσης σε περιμένουν αρκετές καινούργιες γνωριμίες που θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα σε ανανεώσουν. Φρόντισε μόνον να μην διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα σου και να μην βάλεις σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Οι ελεύθεροι μπορείτε να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα με τις καλές επιρροές που σας χαρίζει η Αφροδίτη στους Διδύμους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου διώξε όλες τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος και θα νιώσεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση λάβεις. Όσον αφορά τα οικονομικά σου η ημέρα προβλέπεται να έχει θετική πορεία, οπότε κινήσου ανάλογα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε λοιπόν ότι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις και έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες για εσένα. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη αυτό το οποίο θέλεις στη ζωή σου η ημέρα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργιες κοινωνικές επαφές και να αυξήσεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μέσα από αυτόν μπορεί να βρεις και ένα άτομο το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση η οποία όμως δεν θα αφορά εσένα άμεσα, αλλά κάποιους συνεργάτες σου. Κράτησε ουδέτερη στάση, ειδικά αν δεν ξέρεις ποια πλευρά να υποστηρίξεις. Για την επίλυση κάποιων προβλημάτων τα οποία θα παρουσιαστούν λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων να γνωρίζεις ότι με λογική σκέψη μπορείς να τα διορθώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερο είναι να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα που θα αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή φίλε Δίδυμε ενδέχεται να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου που θα χαλάσει το μεταξύ σας ερωτικό κλίμα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά με ήρεμο διάλογο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις ή ένα μήνυμα από το άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Επαγγελματικές
Μάλλον ανήσυχο αναμένεται το κλίμα μέσα στην ημέρα στον εργασιακό σου χώρο. Εκεί που όλα μοιάζουν ήρεμα και έχεις επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη εργασία και ένα αντικείμενο, ξαφνικά και από το πουθενά θα προκύψει κάτι άλλο θα πρέπει να διευθετήσεις. Μην σε πιάνει πανικός αλλά φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου για να τα καταφέρεις. Οικονομικά να περιμένεις τα έσοδα σου να αυξηθούν αλλά πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες και προσπάθησε να βάλεις ένα χρονοδιάγραμμα εξόφλησης χρεών.


Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ανεβασμένη σήμερα, χάρη σε κάποιες ωραίες συγκυρίες που θα σου χαρίσει η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού από το μεσημέρι και μετά και η θετική της όψη που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη. Κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σου κάνουν για όμορφες αποδράσεις, σε ανανεώνουν και σε ξεκουράζουν. Οι πλανήτες στο σύνολο τους θα σε βοηθήσουν να προβείς σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου που θα σε ανανεώσουν σημαντικά.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Καρκίνε θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα που θα σε οδηγήσει σε ένα παθιασμένο ρομαντικό βράδυ στην σχέση σου. Μια μικρή έκπληξη θα σε έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά σου να γνωρίζεις ότι αυτό πολύ γρήγορα θα αλλάξει μιας και θα έχεις αρκετές κατακτήσεις που δεν θα ξέρεις ποιον ή ποια από όλους να διαλέξεις.

Επαγγελματικές
Ημέρα ιδιαίτερα παραγωγική και ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου θα είναι η σημερινή. Μπορείς τώρα να συζητήσεις με τους προϊσταμένους σου για τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου όσον αφορά το αντικείμενο σου και είναι βέβαιο ότι θα έχεις την συγκατάθεση τους για να τις πραγματοποιήσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα κυοφορούνται αλλαγές στη ζωή σου και μια καινούργια φάση αρχίζει στην αισθηματική σου ζωή ή στην καριέρα σου. Απαιτείται λοιπόν και η δική σου δραστηριοποίηση. Πρέπει να αποδεσμευτείς από εκείνα τα καθημερινά θέματα που σε τραβούν πίσω και να κάνεις ότι περισσότερο μπορείς για να τα τακτοποιήσεις άμεσα.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Λέοντα μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με το σύντροφό σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα μαζί του γιατί μπορεί να προκληθούν διαφωνίες που θα χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος να περιμένεις μια γνωριμία μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε αισθηματικές περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Ακολούθησε σήμερα γνωστές πρακτικές και μεθόδους για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες ιδέες όσο πρωτότυπες και πολλά υποσχόμενες κι αν φαίνονται. Η διευθέτηση κάποιων χρεών θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε η ημέρα πλανητικά δεν είναι καλή για το ζώδιο σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

Αισθηματικές
Η συμπεριφορά σου σήμερα προβληματίζει ιδιαίτερα το ταίρι σου και ίσως προκληθούν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας λόγω των ανάμεικτων συναισθημάτων που έχεις απέναντι του. Εσύ που είσαι ελεύθερος και ψάχνεσαι, μήπως πρέπει να αλλάξεις άμεσα τις τακτικές σου και να γίνεις λίγο πιο γλυκός απέναντι στα άτομα που γνωρίζεις;

Επαγγελματικές
Φίλε Παρθένε πρέπει σήμερα να δείξεις υπευθυνότητα απέναντι στις ευθύνες που έχεις στην δουλειά σου και να μείνεις πιστός στα καθήκοντα σου. Όση πίεση κι αν σου ασκούν οι συνάδελφοι σου για βοήθεια προτίμησε πρώτα να τελειώσεις με τα δικά σου και μετά να τους την προσφέρεις.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι ερωτικοί «νταλκάδες» των ζωδίων! Η ερωτική απογοήτευση και πως την αντιμετωπίζουν.

Θες να μάθεις αν σε αγαπάει πραγματικά; Δες τι λέει το ζώδιο του…

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν φοβούνται τον έρωτα!

loading...