ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για τις ημέρες 09/09 – 15/09/2015, by F’Ariel!

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για τις ημέρες 09/09 – 15/09/2015, by F’Ariel!

Κριός
Μια μανία να χαλάσεις τα χρήματά σου στις 11 θα σε πιάσει. Προσοχή στο πως θα τα διαχειριστείς. Κλείνεσαι στο σπίτι στις 12 και 13 και κάνεις μια γενική καθαριότητα. Τακτοποιείς τα πάντα! Κάνε το χατίρι κάποιου στις 15! Ζόρικα ξεκινούν οι μέρες σου, αφού αλλαγές έρχονται σε επαγγελματικό επίπεδο, τις ακολουθείς όμως με ανορθόδοξο τρόπο. Καμία κατανόηση από κανέναν. Να το περιμένεις αυτό στις 9! Στις 10 το κλίμα γίνεται πιο ελαφρή και λύνεις θέματα με πιο εύκολο τρόπο.
Ταύρος
Παράξενες οι μέρες σου από τις 9 ως και τις 11! Με το σπίτι σου ασχολείσαι περισσότερο και τους δικούς σου τους ανθρώπους. Έξοδα προκύπτουν, κάτι φτιάχνεις, ξανά από την αρχή, νιώθεις όμως όμορφα για αυτό. Βέβαια, φρόντισε να μην είσαι μόνη σε όλο αυτό. Φρόντισε στις 12 να βγεις έξω να διασκεδάσεις και δε ξέρεις ποτέ, ένας νέος έρωτας προκύπτει.. Δε θα είσαι ο εαυτός σου τις ημέρες αυτές! Προσοχή μεγάλη στις 9 ένα πρόβλημα προκύπτει που θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με μεγάλη ειλικρίνεια!

Δίδυμος
Μπορεί να ηρεμείς τα πράγματα στις 10, αλλά από τις 11 ως και τις 13, οικογενειακά θέματα πέφτουν στο τραπέζι ξανά και μόνο εσύ μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, μόνο με ένα διάλογο. Άλλα κανονίζεις, άλλα προκύπτουν, ακολούθησε και δε θα χάσεις. Μέχρι και τις 15, αλλάζεις στάση και είσαι πιο χαλαρή. Πρόσεξε τι συζητήσεις θα κάνεις, το κλίμα είναι ήδη βαρύ. Όσα λιγότερα λες, τόσο το καλύτερο. Μέχρι και τις 15 πολλά αλλάζουν και η τύχη είναι με το μέρος σου.


Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.