Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλα τα ζώδια το τριήμερο αυτό είναι να κρατηθούμε μακριά από καταστάσεις που μας προκαλούν ένταση και συναισθηματική πίεση και να αποφύγουμε επαφές με άτομα που είναι δύσκολη μαζί τους και η συνεννόηση και η κοινή γραμμή δράσης… Η ενεργειακή φόρτιση που προκαλεί το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα είναι ισχυρή και η οποία είναι υπεύθυνη για πάσης φύσεως αναβρασμό, ένταση, τοξικότητα, βία, που σπέρνει ένα κλίμα πανικού και φόβου στην ψυχή σου, που σε ακινητοποιεί και σου στερεί το όμορφο συναίσθημα της ελπίδας!

p1

Το καλύτερο λοιπόν που μπορείς να κάνεις είναι καταρχάς να κλείσεις την τηλεόρασή σου, να αρνηθείς κάθε πληροφόρηση που έχει τοξικό χαρακτήρα και να ασχοληθείς με πράγματα που ομορφαίνουν, γλυκαίνουν και χρωματίζουν την ψυχή σου. Παρακολούθησε μια ωραία παράσταση, μια συναυλία, βγες με φίλους, μοίρασε την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου με πρόσωπα που αγαπάς, πήγαινε κόντρα στο ρεύμα και σε ό,τι μπορει να σε ταλαιπωρεί ή να σε κάνει να απαισιοδοξείς.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Πέρα από αυτό όμως, την Κυριακή έχουμε άλλη μια σημαντική όψη, η οποία θα ανακατέψει για τα καλά την ερωτική ζωή, με το συναίσθημα κυριαρχεί και να πυροδοτεί τις εξελίξεις, οι οποίες φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, όχι όμως εύκολες. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα, μπορεί να βγάλει με ένταση το παράπονό σου, το θυμό σου, τη ζήλια σου… Ίσως να θελήσεις με κάθε τρόπο να επιβάλεις την άποψή σου στους γύρω σου και κυρίως στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου.

Η όψη μπορεί να δημιουργήσει ένταση, καυγάδες, τσακωμούς, ακόμα και ρήξεις στην ερωτική ζωή, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και κυρίως να κατευνάζεις τα πάθη σου, μια και είναι η αιτία όλων των δυσαρμονιών που μπορεί να προκύψουν.

p2

Ιδιαίτερη προσοχή και σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα, μια και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης ο οποίος σχετίζεται άμεσα με τις καταστάσεις και τις εξελίξεις των οικονομικών σου. Γι’ αυτό και χρειάζονται αποστάσεις από οικονομικές κινήσεις συζητήσεις και συναλλαγές, κυρίως αυτές που εμπεριέχουν ρίσκο.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλά και για θυελλώδεις σχέσεις, που στιγμάτισαν τη ζωή σου το διάστημα που προηγήθηκε, που επανέρχονται για μια ακόμα φορά μέσα σε ένα έντονο κλίμα, δημιουργώντας πάθη, ερωτική ένταση και δυνατές συγκινήσεις! Μιλά επίσης και για εκείνες τις μοιραίες συναντήσεις με καινούργια πρόσωπα που θα γράψουν με ανεξίτηλα χρώματα μια νέα ερωτική ιστορία με συγκλονιστικό χαρακτήρα στο βιβλίο της ζωής σου.

p3

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα;

Κυρίως αν ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) του δεύτερου δεκαημέρου ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το τριήμερο αυτό έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, που χρειάζονται όμως ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή τους, μια και το συναίσθημα κυριαρχεί και μπορεί πολύ εύκολα να πυροδοτηθεί και να δημιουργήσει έντονες ανατροπές και καταστάσεις.

 

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με Ηλιακή Έκλειψη και Σελήνη στην Παρθένο; Ποια ζώδια θα τα βρουν «μπαστούνια»;

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα: Οι όψεις που θα δυσκολέψουν τα ζώδια το τριήμερο

Ξέχασε την επέτειό σας; Σίγουρα φταίει το ζώδιό του! Τα ζώδια με τη χειρότερη μνήμη

Τα καλύτερά μας σήμερα:

«Θα προτιμούσα ο σύντροφός μου να με απατήσει με άντρα παρά με γυναίκα»: Ποιο γνωστή τραγουδίστρια έκανε αυτή τη δήλωση;

H αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προκάλεσε αίσθηση: «Όταν ανανέωσα το συμβόλαιό μου, συζητούσα…»

Αυτό θα πει μεταμόρφωση! Αγαπημένος ηθοποιός έχασε 25 ολόκληρα κιλά και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

loading...