Κριός

Επικοινωνιακούς διαύλους ανοίγει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και δίνει, κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών αρχάς και στη συνέχεια στους υπόλοιπους, αιτίες για να προγραμματίσετε μετακινήσεις ή να δεχθείτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις, να έχετε αιτίες επιβεβαίωσης αλλά και κάποιοι τη δυνατότητα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο ανάδρομος Αρης περνώντας εκ νέου στον Σκορπιό θα σας κάνει δικαιολογημένα πιο καχύποπτους με πρόσωπα και καταστάσεις του επαγγελματικού σας κυρίως χώρου. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ταύρος

Ευχάριστα οικονομικά μηνύματα θα σας φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους, που μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα καλύψει τις ανάγκες σας δίνοντάς σας και τη δυνατότητα για κάποιες μικρές αγορές. Οι μέρες δίνουν προτάσεις, απολαβές, ένα ευχάριστο μήνυμα και τύχη σε όλα τα θέματα στους γεννημένους 4, 5, 6 Μαΐου. Το πέρασμα που κάνει οπισθοχωρώντας ο Αρης στον Σκορπιό, όμως, θα δώσει κόντρες σε σχέσεις και συνεργασίες των γεννημένων τις τελευταίες 2 μέρες, ενώ μόνο η Δευτέρα είναι πολύ τυχερή μέρα για τους Ταύρους της τελευταίας μέρας.

Δίδυμοι

Δικαιολογημένα έχετε κάθε λόγο να περιμένετε σαν την άνοιξη το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, που θα γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα δώσει αιτίες χαράς καταρχάς στους γεννημένους τις πρώτες 5 μέρες του ζωδίου και μετά στους υπόλοιπους, αφού η εκεί παρουσία της θα καλύψει συναισθηματικά κενά αλλά και όποιας μορφής ανασφάλειές σας. Κοινωνικοί και με ενεργό ρόλο σε υποθέσεις τρίτων θα νιώσετε ότι το δύσκολο διάστημα κάπου εδώ τελείωσε. Ο Αρης οπισθόδρομος στον Σκορπιό θα κάνει πιο επιθετικές τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Παρασκευή και Σάββατο πιο ευνοϊκές για όλους ημέρες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σας δώσει κρυφές αιτίες να νιώθετε πιο καλά και σε κάποιους μια όαση, στην οποία θα καταφεύγετε συχνά ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα της καθημερινότητας. Κάποιοι θα έχετε ένα όφελος, μια μυστική ενίσχυση, ηθική ή υλική, στο προσεχές διάστημα. Ο ανάδρομος Αρης περνά εκ νέου στον φιλικό σας Σκορπιό, σας γεμίζει ενέργεια και δίνει σε εσάς των τελευταίων ημερών τη δυνατότητα να διεκδικήσετε εκ νέου ένα στόχο που δεν είχατε πετύχει, ενώ φέρνει και την επαναπροσέγγιση ατόμων που θέλουν κάτι από εσάς. Από αυτή τη θέση κάνει σίγουρες και αποδοτικές τις κινήσεις σας και πιο εύκολη την κατάκτηση των στόχων σας. Η Κυριακή είναι η πιο καλή μέρα.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει καινούριο κόσμο στη ζωή σας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας. Πιο αποδοτική δείχνει η εβδομάδα για εσάς του Ιουλίου, που θα έχετε πιο έντονη κοινωνικότητα. Τις μέρες αυτές ο Αρης ανάδρομος ξαναγυρίζει στον Σκορπιό. Αυτό το πέρασμα σε πρώτη φάση θα επαναφέρει μια ένταση στους οικογενειακούς χώρους των γεννημένων στο τέλος του ζωδίου, θα δώσει αιτίες να έχετε αυξημένο άγχος και μια αντίθεση με ένα δικό σας άτομο, την ίδια ώρα που οι ξένοι δείχνουν να σας στηρίζουν και να σας εμπιστεύονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη αγκαλιάζει τη ζωή των γεννημένων 6, 7 Σεπτεμβρίου, που θα ίσως δεχτούν μια σημαντική πρόταση να έχουν ένα απόκτημα ή κάποιου άλλου είδους συναισθηματικό ή υλικό κέρδος. Κέρδη όμως φέρνει και στους υπόλοιπους το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη στους Διδύμους, βοηθώντας να έχετε μια επαγγελματική, κοινωνική και κατά συνέπεια οικονομική άνοδο αυτό τον καιρό. Το πέρασμα του ανάδρομου Αρη στον Σκορπιό θα κάνει πιο μαχητικό το λόγο σας και μπορεί να δώσει νευρικότητα σε ό,τι αφορά σχέσεις με άτομα του συγγενικού σας χώρου.

ΖΥΓΟΣ

Περνώντας η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σας φέρει αισιοδοξία και το ότι θα μείνει εκεί έως τις 17 Ιουνίου λέει ότι τουλάχιστον συναισθηματικά θα ξεκινήσει μια πιο ελπιδοφόρα περίοδος στη ζωή σας. Τα άτομα που τώρα σας προσεγγίζουν μπορεί να έχουν πολλά από τα στοιχεία που αναζητάτε και κάποιοι μόνοι μπορούν να κάνουν μια αξιόλογη γνωριμία. Ακόμα, αυτή η θέση διευκολύνει θέματα σπουδών και βοηθά τα ταξίδια. Πρώτοι ευνοημένοι εσείς των 7 πρώτων ημερών του ζωδίου. Ο ανάδρομος Αρης γυρνά στον Σκορπιό, δίνει έξοδα και κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάτι πολύ δραστήριο και άμεσο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανασφάλειες. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές σας ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πέρασμα από την Τρίτη της Αφροδίτης στους Διδύμους γεννά ένα διάστημα που η κτητικότητα θα προβληματίζει και τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας. Από εκεί η Αφροδίτη σάς πιέζει ψυχολογικά και προβάλλει αιτήματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας, κλείνοντάς σας σε καχύποπτες σκέψεις που δεν βοηθούν. Θετικό είναι το νέο πέρασμα που κάνει ο ανάδρομος Αρης στο χώρο σας και βάζει φωτιά στις επιθυμίες καταρχάς των γεννημένων στα τέλη του ζωδίου, δίνοντάς τους μαχητική διάθεση να αγωνιστούν και να κερδίσουν αυτό που στοχεύουν. Ομως η ίδια θέση σάς κάνει επιθετικούς και εξαιρετικά βιαστικούς και ανυπόμονους σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα που επιδιώκετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σάς βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση, καθώς  θα διεκπεραιώνονται εύκολα οι υποθέσεις σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βελτιώσει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες και κάνει τους γύρω σας έτοιμους να σας διευκολύνουν και να καλύψουν τις ανάγκες σας. Ομως ο Αρης γυρνώντας πίσω στον Σκορπιό θα δίνει συχνά αιτίες να τρωγόσαστε ακόμα και με ανούσια θέματα, ενώ γενικά θα έχετε την τάση να ψάχνετε ερευνητικά και τα πάντα. Ακόμα, θα σας δώσει αιτίες να μην έχετε ήσυχο ύπνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Σκορπιό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους και σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία του Ηλιου θα δώσει ένα πιο καλό κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους και συμπάθειες που έρχονται για να μείνουν. Το πέρασμα αυτό θα βοηθήσει τα οικονομικά σας. Οι μέρες δίνουν τύχη κάθε μορφής και προτάσεις ή αποκτήματα στους γεννημένους 3 Ιανουαρίου που είστε και οι πιο τυχεροί σε ό,τι κι αν κάνετε. Ο Αρης από τον Σκορπιό μπορεί να σας δώσει παρορμητικές γνωριμίες με επιθετικά άτομα που ίσως σας παρασύρουν σε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περνώντας η Αφροδίτη στους Διδύμους και σε συνδυασμό με την παρουσία και του Ηλιου στο ίδιο ζώδιο ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο συγκινήσεις και πολύ πιο αισιόδοξο, κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα καρδιάς. Ομως θα έχετε και ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε επιβεβαίωση, καθώς θα κερδίζετε το θαυμασμό και το ενδιαφέρον κάποιων γοητευτικών ατόμων. Πρώτα εσείς που γεννηθήκατε τις 7 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε μια πολύ καλή στιγμή έως την Κυριακή, που μπορεί να σας δώσει μια ειδική αιτία χαράς. Ο ανάδρομος Αρης γυρνά στον Σκορπιό και θα σας κάνει πιο μαχητικούς σε θέματα καριέρας. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία και του Ηλιου θα δώσει ό,τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ο χώρος που ζείτε, θα κάνει πιο ζεστές τις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας συγγενείς, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί για τους ελεύθερους να φέρει και μια συνύπαρξη ή τον ερχομό ενός νέου μέλους. Θετικό είναι και το πέρασμα που κάνει ο ανάδρομος Αρης εκ νέου στον φιλικό σας Σκορπιό, δίνοντας καταρχάς σε εσάς των τελευταίων ημερών διάθεση να αγωνιστούν και να κερδίσουν αυτό που στοχεύουν. Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για όλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες, η Πανσέληνος αποκαλύπτει τους εχθρούς σας.. by MagicF’Ariel!

Πως φλερτάρουν τα ζώδια – Οι ατάκες που χρησιμοποιούν

Αυτό είναι το ζώδιο… με αστείρευτο χιούμορ! Μην τον πάρετε ποτέ στα σοβαρά…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ