Κριός

Γενικά zwdia: Η πνευματική σας διαύγεια είναι εξαιρετική σήμερα. Θα δείτε ότι ο τρόπος σκέψης σας αντικατοπτρίζει ακριβώς το ποιοι είστε. Από την στιγμή που σηκώνεστε το μυαλό σας θέλει να τα επεξεργαστεί όλα. Θα είναι μια υπέροχη ημέρα για να πείτε την γνώμη σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε τις ιδέες, τους πόρους και την επιθυμία να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό για εσάς σχέδιο. Σήμερα σας λείπει η πειθαρχία και το κίνητρο για να προχωρήσετε. Προσπαθήστε πιο σκληρά.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Συντονιστείτε στις σκέψεις των άλλων. Με το να επικεντρώνεστε μόνο στον εαυτό σας χάνετε την ομορφιά και την σοφία των άλλων. Σεβαστείτε την γνώμη τους όπως θέλετε να σέβονται την δική σας. Ο εγωισμός σας ίσως μπει εμπόδιο στον δρόμο σας αλλά η ευαισθησία σας θα σας βοηθήσει. Μείνετε πίσω και αφήστε κάποιον άλλον να μιλήσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε τους ανωτέρους σας ως φίλους και συμμάχους αντί να τους σκέπτεστε ως εχθρούς. Καλύτερα να έχετε αυτά τα άτομα στο πλευρό σας οπότε δουλέψτε μαζί τους και όχι εναντίον τους. Μια φιλική συζήτηση και ένα σχόλιο θα σας πάει μακριά.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Θα δείτε ότι το μυαλό σας είναι πολύ κοφτερό σήμερα και έχετε μεγάλη διαύγεια αναφορικά με τον σκοπό της ζωής σας. Μπορεί να είναι το φυσικό σας ένστικτο που είναι έντονο και θα δείτε πόσο χρήσιμοι μπορείτε να φανείτε στους άλλους. Δώστε στους άλλους τις συμβουλές που χρειάζονται για να προχωρήσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε δύσκολη θέση σήμερα και φαίνεται πως όσο προσπαθείτε να προχωρήσετε τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα συναντάτε. Ίσως θέλετε να σκεφθείτε μια νέα προσέγγιση καθώς η παλιά φαίνεται ότι δεν λειτουργεί.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Πολλοί προχωρούν χωρίς να παίρνουν συνειδητές αποφάσεις για τις πράξεις τους. Οι γύρω σας είναι σαν να είναι σε λήθαργο. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Είναι μια καλή ημέρα να δράσετε. Μην αφήσετε τους άλλους να παίρνουν αποφάσεις για εσάς. Πάρτε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας. Για να διατηρήσετε την ισορροπία σήμερα είναι σημαντικό να στραφείτε προς την ευαισθησία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα να προσαρμοστείτε στις τωρινές συνθήκες αντί να ξεκινήσετε κάτι νέο. Τα σχέδιά σας σήμερα μάλλον δεν θα πάνε καλά. Προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε με τις καταστάσεις.

Λέων

Γενικά zwdia: Η σκέψη σας είναι καθαρή και θα δείτε ότι είναι συγχρονισμένοι με το ποιοι είστε πραγματικά. Βρείτε την δύναμή σας στις συζητήσεις που αφορούν τις καταστάσεις που έχετε μπροστά σας. Η ερευνητική σας φύση είναι έντονη και οι άλλοι θα δυσκολευτούν να σας κοροϊδέψουν τώρα. Να είστε συγχρονισμένοι στο τι συμβαίνει γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε καλή θέση για να κάνετε μια μεγάλη κίνηση στην καριέρα σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε ευέλικτοι. Αυτή η κίνηση δεν θα γίνει ακριβώς όπως θέλατε αλλά δεν πειράζει. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Δεν είναι κακό να κάνετε λάθος. Αν ξέρετε ότι έχετε κάνει ένα λάθος παραδεχθείτε το. Οι άλλοι δεν θα θέλουν να σας αντιμετωπίσουν αν επιμένετε ότι τα κάνετε όλα σωστά. Το μυαλό σας ίσως είναι κουρασμένοι οπότε προσπαθήστε να είστε πιο ευαίσθητοι και δεκτικοί από ότι συνήθως.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συζητήστε τα σχέδιά σας με τους συναδέλφους σας καθώς μπορούν σας βοηθήσουν να δείτε τα ελαττώματα σας. Είναι καιρός να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σας και αυτό θα συμβεί αν χρησιμοποιήσετε την σοφία των άλλων. Μάλλον δεν μπορείτε να δείτε τις αλλαγές μόνοι σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Να είστε προσεκτικοί με την κρίση σας σήμερα. Μάλλον θα απομακρύνετε τους άλλους αν δεν είστε προσεκτικοί με το πως εκφράζεστε. Είναι καλή στιγμή να ακούσετε και να λάβετε πληροφορίες. Σκεφθείτε τα πράγματα πριν πάρετε αποφάσεις. Μάλλον θα βρείτε μεγαλύτερη ισορροπία σε μια κατάσταση αν απομακρυνθείτε λίγο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πρέπει να καταλάβετε να προχωράτε προς τα σχέδιά σας ή τα σχέδια κάποιου άλλου. Είναι σημαντικό θέμα. Φροντίστε να έχετε τον στόχο σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε στην απογοήτευση.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η πνευματική σας ικανότητα μάλλον δεν είναι πολύ καλή σήμερα. Ίσως δεν αισθάνεστε τόσο έξυπνοι όσο θα θέλατε. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τα κάνετε όλα. Να είστε περισσότερο ακροατές σήμερα και πάρτε συμβουλές από τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος σας αποκρύπτει πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Δεν μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας μέχρι να καταλάβετε τι λείπει. Να είστε δραστήριοι αντί να μένετε πίσω και να περιμένετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα σήμερα είναι να θυμάστε ότι τα συναισθήματα είναι δυνατά και πρέπει να τα σέβεστε. Μην κάνετε εκπτώσεις σας συναισθήματά σας. Είναι πιο σημαντικό να τα αποδεχθείτε. Μόλις χαλαρώσετε θα δείτε ότι το μυαλό σας θα καθαρίσει και θα μπορείτε να πάρετε λογικές αποφάσεις για όποιο θέμα προκύψει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ονειρική σας φύση είναι χρήσιμη αλλά μόνο αν είναι μαζί με την συγκέντρωση. Αν δεν μπορείτε να έχετε πειθαρχημένη προσέγγιση τότε δεν θα πλησιάσετε τους στόχους σας σήμερα. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε να συνδυάσετε την δημιουργικότητα με την σκληρή δουλειά.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Κάποιος ίσως σας προκαλεί για συγκεκριμένες συμπεριφορές σήμερα. Μπορεί η επιθετική σας φύση να σας οδηγεί σε λάθος δρόμο και απλά δεν μπορείτε να αντιδράσετε. Ίσως να μην αντιλαμβάνεστε πως επηρεάζετε τους γύρω σας. Είναι καλή ημέρα να δείτε την οπτική των άλλων για να μπορέσετε να κερδίσετε περισσότερο

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε χαλαροί σήμερα. Οι γύρω σας ίσως προσπαθούν να σας πείσουν για μια νέα ιδέα. Μην προχωρήσετε. Θα το μετανιώσετε αργότερα. Το πιο μεγάλο στοίχημα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά που έχετε μπροστά σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας είναι καθαρό σήμερα. Θα δείτε ότι έχετε την ικανότητα να συντονίζεστε με την ενέργεια που υπάρχει στην ζωή σας τώρα. Τα καλά νέα είναι ότι το μυαλό σας και ο εγωισμός σας λειτουργούν μαζί και ίσως βρείτε καλύτερη ισορροπία ανάμεσά τους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρησιμοποιήστε την σοφία των άλλων για να ολοκληρώσετε ένα σχέδιό σας που θέλετε να ολοκληρώσετε σύντομα. Ίσως έχετε εξαντλήσετε τις ιδέες σας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Μια νέα οπτική είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η δεκτικότητά σας απέναντι σε νέες ιδέες είναι δυνατή σήμερα. Ακούστε τι λένε οι άλλοι και να θυμάστε ότι μπορείτε να μάθετε από τα άτομα που συναντάτε. Υπάρχει κάποιο μάθημα μέσα σε κάθε κατάσταση. Να θυμάστε ότι πρέπει να ασκείτε το μυαλό σας όπως και το σώμα σας. Προσπαθήστε να δουλεύετε σωστά και θα προχωράτε όπως πρέπει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην αφήνετε τους άλλους να σας πιέζουν να κάνετε την δουλειά που ξέρετε ότι χρειάζεται χρόνο. Βάλτε τον δικό σας ρυθμό και αγνοήστε την πίεση από τους άλλους. Ξέρετε πως να κάνετε σωστά την δουλειά οπότε ακούστε τον εαυτό σας και κάντε την.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μάθετε πρώτοι τις αστρολογικές προβλέψεις του φετινού Αυγούστου

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη: Τι πρέπει να προσέξουν όλα τα ζώδια

Το επεισοδιακό υπόλοιπο καλοκαιριού: Οι παγίδες και οι ευκαιρίες για όλα τα ζώδια

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Η πλαστική επέμβαση που έκανε η Μενεγάκη πριν τις διακοπές!

Η Τέτα Καμπουρέλη για πρώτη φορά το παραδέχεται: «Είχε μπει τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου και…»

Το δημοσίευμα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – Τι συνέβη στην γυναίκα του;

loading...