Κριός

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ταλαιπωρημένοι. Μάλλον έχετε πολλά να κάνετε σήμερα. Υπάρχουν πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα υπάρχουν πολλά ερωτήματα μέσα σας που θα ενισχύουν το άγχος σας. Μην ανησυχείτε όμως. Το επόμενο διάστημα θα είναι πιο χαλαρό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αντίθεση που θα συναντήσετε θα είναι έντονη. Οι συνηθισμένες μέθοδοί σας ίσως σας μην λειτουργήσουν τότε καλά και εύκολα όπως συνήθως. Οι άλλοι θα βιάζονται και δεν θα είναι σε θέση να διαπραγματευθούν.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως παρατηρήσετε κάποια εξάντληση σήμερα. Είστε πολύ δραστήριοι το τελευταίο διάστημα. Συναντάτε νέα άτομα, βιώνετε νέες εμπειρίες, πηγαίνετε σε συναντήσεις και ίσως κάνετε σύντομα ταξίδια. Θα πρέπει να σκεφθείτε αν πλησιάζετε καθόλου τους στόχους σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένα σημαντικό άτομο στην δουλειά σας θα σας βοηθήσει. Η πίστη αυτού του ατόμου προς εσάς θα είναι μεγαλύτερη από ότι νομίζατε. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το άτομο ώστε να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως είστε κουρασμένοι. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε που το τελευταίο διάστημα έχετε εξαντληθεί. Για κάθε κίνησή σας απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας. Ίσως πρέπει να ξεκουραστείτε σήμερα. Αυτό είναι το λογικό. Θα σας έχουν ανάγκη και αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να επιφέρετε την ισορροπία σε κάθε κατάσταση θα είναι δύσκολο. Ίσως ανακαλύψετε ότι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε αρμονία στην δουλειά σας είναι μέσα από την υπερβολή. Αν καταλάβετε όλες τις πλευρές θα καταφέρετε να έχετε ισορροπία.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Το σύμπαν σας ωθεί σε μια νέα κατεύθυνση. Θα κάνετε κάτι νέο σύντομα. Θα πρέπει να θυμάστε τι έχετε μάθει το τελευταίο διάστημα. Ίσως καταφέρετε να επιλύσετε κάποιες διαμάχες. Έχετε χάρισμα στο να χαλαρώνετε κάποιες καταστάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε πολύ γοητευτικοί σήμερα. Όσοι έρχονται σε επαφή μαζί σας θα γοητεύονται με τέτοιο τρόπο όπου θα μπορείτε ακόμα και να τους ελέγξετε. Η δύναμή σας πάνω στους άλλους είναι πιο έντονη από όσο νομίζατε και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε σωστά.

Λέων

Γενικά zwdia: Το σύμπαν σας ζήτησε να κάνετε κάποια εκκαθάριση το τελευταίο διάστημα. Αν το έχετε κάνει, θα αισθάνεστε καλύτερα. Ίσως έχετε κάποια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τις σχέσεις σας. Θα αισθάνεστε ότι έχετε ξαναγεννηθεί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην είστε θύματα. Η ενέργεια της ημέρας δεν είναι υπέρ σας. Αν κάνετε υποχωρήσεις οι άλλοι θα το εκμεταλλευθούν. Να είστε έτοιμοι να σταθείτε στο ύψος σας απέναντι στις προκλήσεις.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Η κοινωνική ένταση που υπήρχε στην ζωή σας το τελευταίο διάστημα ολοκληρώνεται τώρα. Η ενέργεια του σύμπαντος θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποια μαθήματα και να ετοιμαστείτε για το μέλλον. Θα είναι καλό να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει. Είναι καιρός για διαλογισμό και λίγη απομόνωση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να δείτε πέρα από την επιφάνεια μιας κατάστασης και θα φθάσετε στην καρδιά του θέματος. Θα είστε πολύ ισχυροί και πολύτιμοι. Μην φοβάστε να προχωρήσετε βαθύτερα από ότι συνήθως.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Περνάτε στο επόμενο επίπεδο κοινωνικοποίησης. Πρέπει να αναλογιστείτε αν είστε ικανοποιημένοι με τα άτομα που έχετε γνωρίσει. Ίσως έχετε οδηγηθεί σε κατευθύνσεις που δεν θέλατε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε αυτή την παύση ώστε να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε μια διαμάχη με κάποιο άτομο για το ποιος ξέρει τα περισσότερα. Ίσως ξεκινήσει ως φιλικό αλλά μετά θα δημιουργηθεί μεγάλη ένταση γρήγορα. Καλύτερα να μην εμπλακείτε. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείτε για τίποτα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ένα ταξίδι φθάνει στο τέλος τους. Είδατε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Η ενέργεια του σύμπαντος θα σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας ότι δεν είναι απαραίτητο και να κρατήσετε μόνο ότι είναι πολύτιμο. Θα θέλετε να έχετε καλές αναμνήσεις μόνο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι καιρός να ακολουθήσετε κάποια σχέδιά σας που δεν έχουν μένει στην μέση. Θα θέλετε να ολοκληρώσετε τα πάντα και θα κινείστε σε θετικό δρόμο. Θα φθάσετε τον στόχο σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ίσως κάποια γεγονότα τελευταία να σας έχουν κάνει να σκεφθείτε ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία. Είναι καιρός να κάνετε κάποια προσωπική αναθεώρηση. Οι άλλοι γενικά θα θέλουν να ξεφύγουν από ότι είναι παλιό αλλά διστάζουν να το κάνουν. Μην χάνετε χρόνο. Θα πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα χαλαρά και ήρεμα συναισθήματα του τελευταίου διαστήματος απομακρύνονται και την θέση τους παίρνουν η ένταση και οι διαμάχες με τους συνεργάτες σας. Οι άλλοι τα παίρνουν όλα πιο σοβαρά από ότι πρέπει. Να είστε προσεκτικοί.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η ημέρα σήμερα θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλύσετε τα τελευταία γεγονότα. Θα βγάλετε πολλά σημαντικά συμπεράσματα για την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα σας ταλαιπωρήσει αλλά δεν πρέπει να είστε ευκολόπιστοι. Να θυμάστε ότι δεν είναι πάντα όλα όπως φαίνονται.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δημιουργείται πίεση και δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε άλλο. Φαίνεται ότι θα είναι μια ημέρα με πολλές διαμάχες και αλλαγή της δυναμικής στην δουλειά σας. Θα είναι για καλό. Να είστε έτοιμοι για ότι εμφανιστεί.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο προς τους στόχους σας τώρα είναι καιρός να το αλλάξετε αυτό. Ίσως είστε απογοητευμένοι από την ερωτική σας ζωή. Έχετε αφιερώσει πολύ ενέργεια και δεν φαίνεται να αποδίδει. Θα πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες πριν πάρετε τελικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να έχετε επιφανειακή ανάλυση για πολλά πράγματα δεν θα είναι αρκετό. Οι άλλοι θα θέλουν περισσότερες πληροφορίες. Θα θέλουν να εξερευνήσουν καλά τις καταστάσεις. Οι πληροφορίες που δίνετε θα πρέπει να είναι εις βάθος. Κάντε κάτι περισσότερο.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως είστε λίγο ενοχλημένοι σήμερα. Αυτό δεν είναι έκπληξη μιας και η ημέρα ας καλεί να εξετάσετε το τι συμβαίνει στην ζωή σας. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε τι επιρροή έχουν οι αποφάσεις σας. Μην σταματάτε την δράση όμως. Ακολουθείστε την περιπέτεια και να είστε τολμηροί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η εξερευνητική δουλειά σας θα αποδώσει πολύ καλά. Θα ανακαλύψετε πράγματα που έλειπαν και προσπαθούσατε να βρείτε. Δεν θα ταιριάζουν όλα όπως πρέπει. Είστε όμως στον σωστό δρόμο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

12 μύθοι για το μακιγιάζ που πρέπει να σταματήσεις επιτέλους να πιστεύει!

Το χρώμα της χρονιάς είναι… έκπληξη! Φόρα το έξυπνα!

Το πιο ωραίο κοκτέιλ με χαλαρωτικές ιδιότητες που πίνεται σε κούπα για το χειμώνα είναι αυτό! Θα το λατρέψετε!

loading...