Στις 12 Νοεμβρίου 2015, ο Βόρειος Δεσμός εισέρχεται στην Παρθένο και ο Νότιος Δεσμός στους Ιχθύς, όπου και θα παραμείνουν ως τις 9 Μαΐου 2017. Οι Δεσμοί της Σελήνης αναφέρονται στο σκοπό για τον οποίον έχουμε ενσαρκωθεί σε αυτή τη ζωή αλλά και τα μαθήματα που θα πάρουμε, έτσι ώστε να επιλύσουμε τα καρμικά μας χρέη. Ο Βόρειος Δεσμός αναφέρεται σε εμπειρίες που θα αποκομίσουμε στην παρούσα ζωή και ο Νότιος σε εμπειρίες προηγούμενων ζωών. Η κίνηση του Νότιου Δεσμού στους Ιχθύς μας ζητά να αποβάλουμε τις ανέφικτες φαντασιώσεις και την απογοήτευση στις σχέσεις. Δείχνει την απελευθέρωση από αρνητικές καταστάσεις και τη διάλυση των ψευδαισθήσεων. Ο Βόρειος Δεσμός στην Παρθένο εφιστά την προσοχή μας στις λεπτομέρειες της πραγματικότητας της ζωής μας, καθώς και την ανάλυση των ελαττωμάτων και των λαθών μας.

Τι θέλετε από τη ζωή σας και το σύντροφό σας; Ποιό είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε για την πνευματική σας εξέλιξη; Τι ακριβώς ψάχνετε σε μια σχέση και γενικά στη ζωή σας; Είναι αυτό ρεαλιστικό; Ο Νότιος Δεσμός στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει την απελευθέρωση των επώδυνων προηγούμενων σχέσεων ή ακόμα και να διαλύσει μια σχέση που δεν είναι σταθερή. Θα μπορούσε επίσης να διαλύσει φαντασιώσεις που δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα ή υπονομεύουν την ευτυχία σας και δηλητηριάζουν τη ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να αναφέρεται σε κάποιον/α που ονειρεύεστε αλλά δεν έχετε σχέση στην πραγματικότητα. Θα μπορούσε να είναι η εμμονή σας σε κάποιον/α που δεν είναι διαθέσιμος. Θα μπορούσε να είναι η αντίληψή σας για τον εαυτό σας ως θύμα. Δώστε προσοχή και αναλύστε τα πάντα, δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες του Βόρειου Δεσμού στην Παρθένο. Ακούστε τι σας λένε οι άλλοι. Όταν κάποιος σας λέει ότι δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό, μην υποθέσετε ότι μπορείτε να αλλάξετε το μυαλό του. Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος σας λέει ψέματα ή νιώθετε να σας χρησιμοποιεί, αναλύστε τις ενέργειές του. Μήπως έρχονται σε αντίθεση με αυτά που λέει;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, και ο Νότιος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Δεν υπάρχουν πλέον υπεκφυγές, ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας και τον παρορμητισμό σας και να μάθετε να είστε πιο προσεκτικοί και λογικοί στις ενέργειές σας. Βοηθάτε τους ανθρώπους με έναν πρακτικό τρόπο αλλά χωρίς να γίνεστε θύμα. Αντιστέκεστε στην επιθυμία σας να αποφύγετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ενεργείτε πρακτικά και ρεαλιστικά για την υγεία σας. Δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες του σώματός σας και ενδιαφέρεστε για την ευεξία σας. Δεν αφήνετε πλέον τη θλίψη και τον πόνο του παρελθόντος να σας κρατούν πίσω από την πραγματικότητα και τις υποχρεώσεις της ζωής. Ενώ έχετε μέσα σας τεράστια συμπόνια, ευαισθησία και διαίσθηση, επικεντρώνεστε στις δικές σας ανάγκες. Κερδίζετε βοήθεια και κατανόηση μέσω της προσοχής στη λεπτομέρεια.
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και ο Νότιος στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ενδιαφέρεστε για την προσωπική σας απόλαυση και ικανοποίηση και ασχολείστε με χόμπι που σας ευχαριστούν. Κάνετε νέες καρμικές ερωτικές γνωριμίες κι αυτό ίσως σας απομακρύνει από τους φίλους σας. Νιώθετε ευχαρίστηση μέσα από την παροχή υπηρεσίας μόνο στα άτομα που αγαπάτε και δεν νιώθετε πλέον άσχημα, αν δεν βοηθήσετε κάποιους φίλους σας, καθώς δεν τους επιτρέπετε να επωφεληθούν από εσάς. Δεν θυσιάζετε τον προσωπικό χρόνο σας για το καλό μιας ομάδας και ίσως απομακρυνθείτε από κάποιες ομάδες. Αναπτύσσετε τα δημιουργικά ταλέντα σας και προσπαθείτε να τα τελειοποιήσετε. Αφήνετε πίσω σας τα υπερβολικά ιδεαλιστικά οράματα για το μέλλον σας, γίνεστε πιο πρακτικοί και εργάζεστε σκληρά για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Δίνετε στον αγαπημένο σας, τα παιδιά σας και τα χόμπι σας την προσοχή που χρειάζονται και δικαιούνται.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ο Νότιος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ενδιαφέρεστε λιγότερο για το αν οι άλλοι άνθρωποι σας θεωρούν συμπονετικούς ή αναγνωρίζουν τις προσπάθειες στην καριέρα σας και ανησυχείτε περισσότερο με τις λεπτομέρειες της οικογενειακής ζωής σας. Μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε υπηρεσίες προς τους γονείς σας, προς το σπίτι σας, την πολιτιστική κληρονομιά σας και την πατρίδα σας. Ανησυχείτε βαθύτατα για την υγεία των προσφιλών σας προσώπων και θέλετε να εξυπηρετήσετε μόνο τους ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε οικεία. Μπορεί να απομακρυνθείτε από ασαφείς επαγγελματικές σχέσεις ή να διαλυθεί το χάος και η σύγχυση στην καριέρα σας. Μπορεί να μάθετε κάποια γεγονότα σχετικά με το σπίτι σας ή την πατρίδα σας ή κάποιες λεπτομέρειες της ζωής των γονιών σας. Ίσως, επίσης, πάτε σε ένα σπίτι που τηρεί τις προδιαγραφές σας και δεν μεταφέρετε το χάος της καριέρας σας στις προσωπικές σας σχέσεις και την οικογένειά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και ο Νότιος στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Βάζετε σύστημα στις καθημερινές ενασχολήσεις σας και βασίζεστε στο ένστικτό σας για να παρατηρήσετε τις λεπτομέρειες των ανθρώπων που συναντάτε σε καθημερινή βάση. Ίσως αποφύγετε τις καθημερινές υποχρεώσεις σε αναζήτηση μιας υψηλότερης πνευματικής αλήθειας και απομακρύνετε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα στην καθημερινή ζωή σας. Δεν αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σκεφτόμενοι τη φιλοσοφία, τη θρησκεία ή τα ιδανικά, ούτε και ταξιδεύετε για να αποφύγετε τις υποχρεώσεις σας. Μαθαίνετε πώς να οργανώσετε τις σκέψεις σας, την ημέρα σας και πώς να επικοινωνείτε με σαφήνεια και ακρίβεια. Σκέφτεστε πιο ρεαλιστικά, ζείτε στο εδώ και τώρα και ίσως έχετε καρμικά συμβάντα σε ένα μακρινό ταξίδι ή με ανθρώπους από ξένες χώρες ή από τη διδασκαλία ή την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
ΛΕΩΝ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ο Νότιος στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών. Μαθαίνετε να εκτιμάτε την πρακτικότητα και την πραγματικότητα, έχετε μια ρεαλιστική εικόνα για τον εαυτό σας και τα οικονομικά σας. Δεν αφήνετε πλέον στην άκρη τις προτεραιότητές σας για τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και είστε διστακτικοί στη συγχώνευση των χρημάτων σας με τα χρήματα των άλλων ανθρώπων. Επιθυμείτε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό από το σύντροφό σας. Αναγνωρίζετε ότι οι δικές σας προτεραιότητες και η αξία σας είναι διαφορετικές από εκείνες των άλλων ανθρώπων. Βάζετε τα οικονομικά σας σε τάξη, οργανώνετε τη ζωή σας και δημιουργείτε σύστημα στα οικονομικά σας. Δεν αφήνετε τα υπάρχοντά σας στο χάος και διαλύεται οποιαδήποτε σύγχυση υπάρχει σε συναισθηματικά ζητήματα. Δεν παρασύρεστε από αυτό που θέλουν οι άλλοι, ούτε και γίνεστε χαλί να σας πατήσουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, και ο Νότιος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Το σύμπαν παίρνει μακριά τη σύγχυση και τις χαοτικές σχέσεις. Απομακρύνεστε από ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, δεν στεναχωριέστε πλέον για το σύντροφό σας. Ασχολείστε  με τις λεπτομέρειες της εμφάνισής σας, δίνετε προσοχή στην εσωτερική και σωματική υγεία σας, αξιολογείτε σε ποιους ανθρώπους θα δείξετε συμπόνια και κατανόηση. Είστε χρήσιμοι στους άλλους, τηρώντας όμως τα προσωπικά σας όρια. Είστε περισσότερο λογικοί και πρακτικοί σχετικά με την πορεία στη ζωή σας, αντιλαμβάνεστε ποιος και τι θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Δεν είστε πλέον το θύμα για τους άλλους και το σύντροφό σας, ούτε και δικαιολογείτε τη συμπεριφορά τους. Δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας και τις ενέργειές σας, κατευθύνετε μόνοι σας τη ζωή σας.
ΖΥΓΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και ο Νότιος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας. Μαθαίνετε να μη θυσιάζετε τον εαυτό σας για την εργασία σας και αποβάλλετε την προχειρότητα, τις κακές συνήθειες και τη ρουτίνα. Κάνετε σαφή οριοθέτηση μεταξύ του χρόνου που αναλώνετε στην εργασία σας και του προσωπικού σας χρόνου. Τώρα θέλετε χρόνο να διαβάσετε, να σκεφτείτε, να στοχαστείτε πάνω σε λεπτομέρειες και να αποβάλετε τους εσωτερικούς φόβους σας. Επίσης, δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες των ονείρων σας και ιδιαίτερη σημασία στα μηνύματα και τις διδαχές του πνευματικού κόσμου. Δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν να διαταράξει την ηρεμία σας, ούτε και να εισβάλλει στη ζωή σας επηρεάζοντάς σας αρνητικά με την κριτική του. Φροντίζετε να ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί όταν έχετε ελεύθερο χρόνο και ονειρεύεστε μια νέα πραγματικότητα στη ζωή σας. Δεν δίνετε υπερβολικά στους συναδέλφους σας ή τους υπαλλήλους σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και ο Νότιος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Βρίσκετε νέους φίλους και ομάδες ανθρώπων που έχουν συγκεκριμένους στόχους. Οργανώνετε ομάδες ανθρώπων γύρω από ένα ανώτερο σκοπό και δεν παρασύρεστε από άτομα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν απτή ευχαρίστηση. Λαμβάνετε πρακτικά μέτρα ή επινοείτε ένα σύστημα που βοηθά πολύ κόσμο. Συσχετίζεστε με ανθρώπους που σας βοηθούν να δείτε τα λάθη σας στην ερωτική σας ζωή και τη σχέση σας με τα παιδιά σας και πώς να τα διορθώσετε. Προβάλλετε τις ικανότητές σας στο διαδίκτυο και συνδέεστε με ανθρώπους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Δεν έχετε πλέον αυταπάτες στην ερωτική σας ζωή και γνωρίζετε ποιοι έχουν ιδιοτελείς σκοπούς. Δεν υπάρχει πλέον χώρος στη ζωή σας για συγκεχυμένες και χαοτικές ερωτικές σχέσεις. Ξεκινάτε να θέσετε κάποιους συγκεκριμένους, ρεαλιστικούς μακροπρόθεσμους στόχους για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και ο Νότιος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να γίνετε γνωστοί για την δουλειά που κάνετε ή να έχετε φήμη για την αποτελεσματική και οργανωμένη εργασία σας. Δεν θέλετε πλέον να αναλώνετε ώρες στο σπίτι σας, ούτε και την ασφάλεια του σπιτιού σας. Δεν χρησιμοποιείτε πλέον την οικογένειά σας ως δικαιολογία για να μη βγείτε έξω στον κόσμο, ούτε και τις οικογενειακές καταβολές σας για να κάνετε αυτό που θέλετε. Κερδίζετε αναγνώριση για την ακρίβεια και την αναλυτική σας ικανότητα ή μπορεί να γίνετε ευρέως γνωστοί για τις δεξιότητές σας. Δεν σας πληροί συναισθηματικά το γεγονός να κάθεστε στο σπίτι σας αναλώνοντας το χρόνο σας στο να σκέφτεστε το παρελθόν και τις ζοφερές αναμνήσεις αλλά κινείστε για την κοινωνική σας άνοδο ή για να υπηρετήσετε τον κόσμο γενικότερα. Αγωνίζεστε για τη φήμη σας ή την κοινωνική θέση σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, και ο Νότιος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Να είστε σαφείς στα λόγια σας και όχι  ​​ αόριστοι, έτσι ώστε οι άλλοι να καταλάβουν τι ακριβώς εννοείτε. Μαθαίνετε να οργανώνετε τις σκέψεις σας, διαχωρίζοντας τις ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν από αυτές που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ανακαλύπτετε τι επιλογές χρειάζεται να κάνετε για να έχετε περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σας. Αποδέχεστε τις διαφορές μεταξύ των θρησκειών και των συστημάτων πεποιθήσεων και αποκαλύπτετε το δικό σας σύστημα πεποιθήσεων και φιλοσοφίας ζωής, απομακρύνοντας πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Μπορεί να υπηρετήσετε έναν ανώτερο σκοπό ή να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας και τα μεγάλα οράματά σας. Βρίσκετε νόημα στη ζωή σας μέσα από την καθημερινότητά σας ή  μέσω της παροχής υπηρεσίας ή μέσα από τα αδέλφια σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, και ο Νότιος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Απομακρύνεστε από ασαφείς καταστάσεις και πρόσωπα, κατανοείτε το πώς θα συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Δεν αφήνετε πλέον τις προσωπικές σας ανάγκες στην άκρη όταν συνδέεστε βαθιά με ένα άλλο πρόσωπο, ούτε και χρησιμοποιείτε τις ευαισθησίες σας ως δικαιολογία για να μην ασχοληθείτε με πολύπλοκα συναισθηματικά ζητήματα. Ξέρετε πώς να ασχοληθείτε με πολύπλοκες σχέσεις αλλά και να αντιμετωπίσετε τα χρέη σας, τα δάνεια και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις. Είστε καλός ψυχολόγος και μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους, δίνοντάς τους ρεαλιστικές και πρακτικές απαντήσεις στα προβλήματά τους. Μαθαίνετε ότι το κάθε μικρό πράγμα μπορεί να προσφέρει χαρά στους άλλους και κατανοείτε ότι το κάθε άτομο είναι διαφορετικό. ώ

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων και ο Νότιος στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Επικεντρώνεστε περισσότερο στο σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους με τους οποίους θέλετε να έχετε στενές σχέσεις. Κάνετε εσωτερική ανάλυση και αυστηρή κριτική όσον αφορά με ποιους ανθρώπους θα συναναστραφείτε. Δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες του τι θέλουν και χρειάζονται, τόσο ο σύντροφός σας όσο και οι συνεργάτες σας. Δεν στεναχωριέστε πλέον όταν σας ασκούν κριτική, αλλά θεωρείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Δεν βυθίζεστε πλέον σε αυτολύπηση, ούτε παρασύρεστε από τις φαντασιώσεις σας, αντίθετα αναζητάτε ρεαλιστικές σχέσεις που έχουν μακροπρόθεσμο δυναμικό και οδηγούν στη δέσμευση. Προσπαθείτε να κάνετε τις σχέσεις σας ακόμα καλύτερες και αποβάλλετε την αδιάφορη στάση σας στο σύντροφό σας και τις σημαντικές σχέσεις σας

e-zwdia.gr

loading...