Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα;

Κριός
Φίλε Κριέ σήμερα με την Έκλειψη Ηλίου να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δείξε κατανόηση και διπλωματία. Κάποιες εξελίξεις θα σε αναστατώσουν αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δείς πως είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου σκέψου τι έχεις να του πεις και μην λες πράγματα εν βρασμώ ψυχής που μπορείς να μετανιώσεις αργότερα. Γίνε συγκεκριμένος στον εαυτό σου για να μπορείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και στον άλλον. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, είναι πολύ πιθανό σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και θα πιάσει χώρο στο κρεβάτι σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις πολλές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να τακτοποιήσεις όλες μαζί. Βάλε ένα πρόγραμμα που θα σε κατευθύνει. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα που μετά θα γίνουν άγχος.

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε η δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα αρχίζει να αποδίδει και είναι καιρός να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Μπορείς να είσαι αισιόδοξος, καθώς οι σημερινές εξελίξεις με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα σε φέρουν πολύ κοντά σε όσα επιθυμείς εδώ και καιρό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ χωρίς άγχος και με πολύ καλή διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βγες έξω με φίλους και χαμογέλασε, απαλλαγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν, αντιθέτως θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μείνε ψύχραιμος ότι κι αν συμβεί και μην παρεκτραπείς σε συμπεριφορές που θα βλάψουν την εικόνα σου αλλά και το κλίμα συνεργασίας που έχεις δημιουργήσει. Στα οικονομικά σου πρέπει να μαζευτείς αφού σήμερα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις αλόγιστα.

Δίδυμος
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στην Παρθένο και να σε ευνοεί, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις. Θα χρειαστεί να λάβεις αποφάσεις τις οποίες αποφεύγεις εδώ και καιρό. Αν παραμείνεις ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μόνο προσοχή γιατί οι συγκρούσεις είναι πιθανές και βαδίζεις σε λεπτές ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε το θετικό κλίμα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να διώξεις το άγχος για να πάνε καλά τα πράγματα. Μέσα στον πανικό δεν θα κάνεις τις σωστές κινήσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Αλλά και τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν χρειαστεί να κλείσεις συμφωνίες άφησε τες για αργότερα.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα με την Έκλειψη Ηλίου να σε ευνοεί από το ζώδιο της Παρθένου και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου και να κάνεις πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης θα έχεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να προετοιμαστείς αυτήν την ημέρα για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για κάθε εξέλιξη ή ευκαιρία που θέλει ειδικούς χειρισμούς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Λέων
Αγαπητέ Αιγόκερου σήμερα προσπάθησε να μην κάνεις περιττές αγορές και να μην κλείσεις νέες οικονομικές συμφωνίες γιατί η Έκλειψη Ηλίου που θα λάβει χώρα στο ζώδιο στην Παρθένο σε κάνει πέρα από τα συνηθισμένα αισιόδοξο και τολμηρό. Κατά τα άλλα θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα. Παλιές σου υποθέσεις θα επιλυθούν και θα κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν είσαι Λέων, τα πράγματα στη σχέση σου έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς την ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα νιώσεις ότι κάποιο άτομο σε συγκινεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως θέλεις. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε κάποιες προτάσεις για να μην υποκύψεις σε παγίδες. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα. Με προσοχή κάνε κάποιες κινήσεις που θα σου φέρουν έσοδα και θα σε ανακουφίσουν.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε οι συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και απάντησε με επιχειρήματα σε όσα σε καταλογίζουν. Εξάλλου, έχεις την ικανότητα να πείθεις για όσα πραγματικά πιστεύεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε πάνε πολύ καλά και μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ γεμάτο τρυφερές στιγμές και καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος σου αυτή είναι μία ημέρα που η γοητεία σου κάνει θραύση!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις μια παρόμοια στάση απέναντι στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Με ψυχραιμία θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις και θα προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, γι’ αυτό βάλε ένα καλό πρόγραμμα και ακολούθησε το για να μην αγχωθείς αργότερα από τα χρέη που θα έχεις μαζέψει.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ οι σκέψεις που κάνεις σήμερα καθώς και οι επιρροές που δέχεσαι από την Έκλειψη Ηλίου που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο της Παρθένου, μπορούν να σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός στην σειρά που έχεις βάλει κυρίως σε ότι αφορά θέματα από το παρελθόν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μίλησε ανοιχτά σήμερα στον σύντροφο σου και μην κρύβεσαι πίσω από τα προβλήματα. Είναι καιρός να τα λύσεις όλα μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Για σένα φίλε Ζυγέ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την ημέρα σου για να βρεθείς με φίλους και παλιούς γνωστούς. Οι άνθρωποι αλλάζουν!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αλλά χρειάζεται να ηρεμήσεις λίγο και να διώξεις το άγχος γιατί η κούραση μόνο σε κακό θα οδηγήσει την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου έχουν εξελίξεις τις οποίες πρέπει να σκεφτείς καλά πριν βγάλεις συμπεράσματα.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το Total White Look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που όλες λατρέψαμε! Πού μπορείς να το βρείς και πόσο κοστίζει…

Οι γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ποτέ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές και το έχετε όλες σπίτι σας!

Τι ετοιμάζουν τα H&M στις 3 Νοεμβρίου; H συλλογή που θα ξετρελάνει όλες τις γυναίκες!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Βασίλης Καρράς: Σπάει πρώτη φορά τη σιωπή του για τον Παντελή Παντελίδη: «Είχε άγνοια όταν…»

Πόσο κρίμα! Το διαζύγιο λύγισε τον Σάκη Ρουβά

Γιώργος Λιάγκας: Μας αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη συμπαρουσιάστριά του!

loading...