Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στην ζωή σου να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου λόγω της σημαντικής βοήθειας που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου Άρης από την νέα του θέση στον Αιγόκερω. Μάλιστα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου φίλε Κριέ θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου ειδικά για κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ότι κι αν γίνει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολύ θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες που θα σε πάνε μπροστά. Κοίταξε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και κυρίως με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δείς πως μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με τον σύντροφο σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία με πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια αλλά και συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σου. Ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και να μαζέψεις όσο περισσότερο μπορείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ… που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα και πρέπει να συμμαζέψεις όσο μπορείς τα χρέη και τα δανεικά σου.

Λέων

Φίλε Λέοντα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου. Σήμερα οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όρια τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες γιατί ο σύντροφος σου έχει όλη την καλή διάθεση να τα συζητήσετε.. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες σου μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις μια σειρά γιατί έχεις βγει αρκετά εκτός προγραμματισμού και σε λίγο δεν θα ξέρεις πώς να τα μαζέψεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις τόσες πολλές κατακτήσεις που θα έχεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Μπορείς σήμερα να αποκαταστήσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις με ορισμένους συναδέλφους σου και να ξεκαθαρίσεις αυτά που πιστεύουν για εσένα. Προσοχή στα οικονομικά σου και στο πόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ καθώς θα δείς ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου κυρίως αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και η νέα θέση του Άρης τον Αιγόκερω καθώς και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό θα ανταμείψουν το θάρρος και την τόλμη σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να τελειώνεις με όσα χρωστούμενα έχεις, για να βγεις και πάλι μπροστά!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν ξεκολλάει ποτέ: Αυτό το ζώδιο θα γυρίσει στην παλιά του αγάπη ό,τι και να συμβεί!

Μην το πιστέψεις ποτέ! Αυτό το ζώδιο λέει μόνο ψέματα

Ζώδια και πρώην: Πώς να τον προσεγγίσετε μετά τον χωρισμό;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σίσσυ Φειδά μετά το περιστατικό -Τι αποκαλύπτει η ίδια

«Η Βουγιουκλάκη δεν κοιμόταν τα βράδια γιατί ήθελε να κάνει…»: Απίστευτη αποκάλυψη για την μεγάλη ηθοποιό

«Έλιωσε» στη δίαιτα η Κατερίνα Ζαρίφη! Δείτε τα… αποτελέσματα (Photo)

loading...