Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα που θα σου παρουσιαστούν αγαπητέ Κριέ αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου, αλλά και τις επιπτώσεις τους. Να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις και εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στη σχέση σου επιτέλους σταματάει, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σου και να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ είναι κατάλληλο για να του εξομολογηθείς. Εσύ που ακόμη παλεύεις με τη μοναξιά σου, κάνε υπομονή και μην ενδίδεις στις προκλήσεις του πρώτου τυχόντα, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και θέματα με τον νόμο ευνοούνται. Στα οικονομικά σου κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που έχεις θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.
Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από το σύντροφό σου γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.
Image result for Ζώδια athensmagazine

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στη ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα φίλε Δίδυμε να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και σταμάτα να κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές
Πέρασε ουδέτερα στη δουλειά σου, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου και προπάντων μην πεις τίποτε για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν τον νόμο και τα φορολογικά.
Καρκίνος
Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που σε έχουν στεναχωρήσει και συνεχίζουν και σε αγχώνουν. Δες τα πράγματα με παραπάνω διαλλακτικότητα και κάνε ουσιαστικές κουβέντες με τον άνθρωπο σου για να βρείτε συμφέρουσες και δίκαιες λύσεις και για τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι για εσένα μην απελπίζεσαι, γιατί με κατάλληλους χειρισμούς, με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θέλεις και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σχετικά με υποθέσεις του αντικειμένου σου. Στα οικονομικά σου ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και κοίτα πως θα τις τακτοποιήσεις.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω 12/11 – 7/12/2016! Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Οne night stand: Πως το αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο!

Τα ερωτικά μπερδέματα των ζωδίων! Γιατί μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να μπλέξει την ερωτική του ζωή σαν κουβάρι

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ