Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Athensmagazine.gr σας αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Κριός
Η σημερινή Πέμπτη θα φέρει για εσένα τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς όπου μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δείς να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Κριέ, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην τραβάς τα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά σου, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο, να δείς πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις.

Ταύρος
Εάν είσαι Ταύρος θα μπορέσεις σήμερα να προωθήσεις κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ αυτή η Πέμπτη φέρνει και κάποιες ευχάριστες αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου, άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε την καλύτερή σου διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, σκέψου καλά αν το άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά και μετά ενέδωσε στις προκλήσεις του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική Πέμπτη και αρκετές από τις σκέψεις σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου που σε αγχώνουν.

Λέων
Έχεις πολλές εκκρεμότητες φίλε Λέοντα και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι για να αποφύγεις στιγμιαία λάθη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων απόφυγε τις συζητήσεις που κουράζουν τη σχέση σου και δημιουργούν κακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και διασκέδασε αυτό το βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου περνάς μια καλή μέρα, καθώς οι αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου μπορούν να γίνουν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για την εικόνα σου. Μην το παρακάνεις.
Παρθένος
Η σημερινή Πέμπτη αγαπητέ Παρθένε φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, είναι μια καλή Πέμπτη για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ότι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σημαντικός μήνας ο Μάιος για όλα τα ζώδια! Τι θα συμβεί στο καθένα….

Πως θα τον κάνεις δικό σου για πάντα ανάλογα με το ζώδιό του

Μην τον ερωτευτείς ποτέ: Αυτό είναι το ζώδιο που ΔΕΝ πρόκειται να αγαπήσει ποτέ αληθινά!

loading...