Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο εύλογο πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν προς την επιτυχία.

Αισθηματικές
Η θέση της Σελήνης στον Λέων θα φτιάξει το σημερινό βράδυ την διάθεση σου και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το σύντροφο σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στην σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη το άλλο σου μισό με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις κάνει θα μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.
Ταύρος
Σήμερα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή στις σχέσεις που αφορούν με ανθρώπους που συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα. Η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να κάνεις υπομονή και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό. Επίσης ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα, ώστε να είναι η καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και εποικοδομητική.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν τους πάντες. Θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.
Δίδυμοι
Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Κοίτα να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε πολλές από τις πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές
Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου για να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το σύντροφο σου. Αν ακόμη είσαι μόνος σου στη ζωή, η θέση της Σελήνης στον Λέων θα φέρει στο δρόμο σου ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ πρωτότυπες για την επιτυχία.
Καρκίνος
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις το άγχος και τις επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε μπορείς και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμικότητας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφο σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησε τες για άλλη μέρα. Εσύ που ζεις ακόμη στη σκιά της μοναξιάς σου, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολύ όρεξη σήμερα στην δουλειά σου για να κάνεις αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Λέων
Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις. Μπορείς να τα συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τα βγάλεις από μέσα μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της καθημερινότητας.

Αισθηματικές
Η σημερινή θέση της Σελήνης στον Λέων θα αυξήσει την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στην σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό σου τομέα να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Διαβάστε όλα τα ζώδια εδώ.

Με τι εξοργίζεται το κάθε ζώδιο και με ποιους τρόπους ηρεμεί.

Με αυτά τα ζώδια θα τα βρεις σκούρα στη σχέση: Είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού!

Ζώδια: Έρωτας και απογοήτευση – Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν πληγώνεται στη σχέση

loading...